pute-ti
Raspunsuri - Pagina 3
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by dana d
De acord cu alexa38, prea multi oameni fac copii ca sa triasca de pe urma lor. Si asemenea gen de oameni nu le pot da o educatie progeniturilor, nici macar o minima atentie, de aici rezulta multimea de aurolaci de pe strada sau mai rau, cand cresc iti dau in cap ca ei n-au avut de unde sa invete ceva bun.
Parerea mea e ca alocatia aia de 2 milioane trebuia lasata cum era inainte in contributia pentru mame, aia de 8 milioane si ceva. Iar contributia aia data mamelor care au contribuit la asigurarile sociale, nu asa oricui. Asta era solutia sa nu se transforme procreerea intr-o afacere.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Asa este. Si poate ca sustinatorii tiganilor o sa se supere insa adevarul e ca cei mai multi fac la copii ca sa traiasca din alocatiile lor.
Firma la care lucrez eu are in administrare locuintele statului (printre care si blocurile ANL dar si locuintele sociale).
Avem un bloc de locuinte sociale cu 33 apartamente locuite numai de tigani. Ma rog, apartamente e impropriu spus, sunt niste camarute si cu baie si bucatarie comuna. Si avem in camarutele acelea familii si cu 11 copii . Cum traiesc acolo numai Dumnezeu stie. Cert e ca aproape toti sunt fara venituri si singurele surse de vanituri sunt alocatiile copiilor.
Criss si Alex (11.05.2003)
alexa38 spune:
Oliv75, e adevarat ca ce naste din om tot copil se numeste, dar si criminalii in serie au fost candva copii nevinovati, din pacate ei cresc si conteaza foarte mult in ce mediu cresc si ce educatie primesc. Iar despre absurditate vulgara.... cred ca e prima data cand aud/vad asocierea asta de cuvinte si mi se pare cel putin nepotrivita contextului.
alexa38 spune:
Denizel, cred ca ar fi de o mie de ori mai in avantajul tau sa-ti fiu eu vecina decat o familie colorata cu o ciurda de puradei nespalati care-ti fura si presul de la usa. Dar stai linistita, putin probabil sa fim vecine, eu de frica astora locuiesc intr-un ansamblu rezidential cu acces controlat si copiii mei sunt atent educati sa iasa oameni civilizati nu viitori infractori desi nu am primit niciodata alocatie de 2 milioane.
denizel spune:
quote:
Originally posted by alexa38
... eu de frica astora locuiesc intr-un ansamblu rezidential cu acces controlat si copiii mei sunt atent educati sa iasa oameni civilizati nu viitori infractori
Felicitari! Tara are nevoie de cat mai multi parinti ca tine!
denizel spune:
quote:
Dar stai linistita, putin probabil sa fim vecine, eu de frica astora locuiesc intr-un ansamblu rezidential cu acces controlat
Iote acuma primii pe IM atentionarea ca nu am raspuns si la asta :-)))
Deci, Alexuta! In conturi sa ne batem, in masini bengoase sa ne taiem sau in vacante exotice sa ne tavalim?
Cat lasi spaga la coafor?
alexa38 spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Dar stai linistita, putin probabil sa fim vecine, eu de frica astora locuiesc intr-un ansamblu rezidential cu acces controlat
Iote acuma primii pe IM atentionarea ca nu am raspuns si la asta :-)))
Deci, Alexuta! In conturi sa ne batem, in masini bengoase sa ne taiem sau in vacante exotice sa ne tavalim?
Cat lasi spaga la coafor?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Nu ma duc la coafor decat rar de tot cand ma tund si atat. Si sa stii ca ma epilez acasa si unghiile mi le fac singura. Prefer sa investesc in educatia copiilor si sa plateasc intretinerea. Si nici haine de firma nu port dar copii mai poarta atat cat imi permit.
Iar masina daca e mai bengoasa e in primul rand pentru siguranta familiei nu de fitze. Asa ca daca ne-am bate in ce ziceai, s-ar putea sa ma bati, eu doar am vrut sa imi protejez familia de lepre.
monixy spune:
acuma ce sa facem daca o solutie buna , de ajutor pt familiile in care doar tatal munceste (prin orasele amarate , pe la tara , nu au venituri fixe , ori cine stie ce situatii mai exista)a avut si consecinta asta a cresterii natalitatii la persoane iresponsabile? (copiii abandonati nu sunt majoritatea rromi).
nu stiu , dar parca toate masurile acestea banesti sunt incomplete in rezolvarea problemelor sociale.
cred ca trebuie actionat pe principiul "cu o floare nu se face primavara" , dar exista interes(la nivel inalt) , oameni pregatiti special si fonduri pt reforma de anvergura ?
denizel spune:
quote:
eu doar am vrut sa imi protejez familia de lepre.
Aaa, in cartierele rezidentiale nu sunt lepre? :-)))))))))))))
Nu-i asa ca daca i se pomeneste lui Ion Ion de Rahova, crede ca e un nume de napolitana?
alexa38 spune:
Depinde cu ce gen de lepre te invecinezi, cu Ion Ion nu m-ar deranja, nu cred ca face pipi in lift si nici n-o bate pe piranda la miezul noptii. Decat o satra de tigani mai bine vecina cu VCTudor sau... orice alta lepra de categorie grea.
Hai ca degeaba polemizam, eu doar mi-am spus delicat parerea despre anumite categorii si culori de concetateni, ca daca o spuneam asa cum simt... imi luam demult avertisment.
denizel spune:
Acuma, na, ce sa zic mai Alexa?
Io, in simplitatea mea, prefer ca fiu-mio sa il vada pe Gigel facand pipi in lift, decat pe Jorj tragand prafuri pe nas.
Sau, prefer sa il vada pe Sandokan tragand-o de cozi pe Piranda, decat pe CVT sau alt rezidentiabil facand spume la gura cand vorbeste de jidani.
Da', ma rog, ai dreptate, nu trebuie sa mai continuam. Esti prea delicata si nu as dori sa te supar.