Copiluti de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...ha!! mi-am cumparat ceva de 600 de puncte care de abia acum le-am descoperit.Cica un glow...hmmmm...sa vedem pe ce am dat 600 de puncte!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

ti-ai cumparat o culoare rosie

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mey, ce rosie esti! Am intrat special in Internet Explorer sa te vad, ca din Mozilla nu se vad glow-urile.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

aha...sunt ca focul.Simt cum iese deja fum.NU imi dadeam seama ce am luat ca nu se vedea pe Mozila dar am intrat pe Exp si am vazut ca pe ultima pagina eram singura fara asa ceva.ASa ca..ha ha...am si eu acum!!!

Face cinava ouale cu gelatina care le-am vazut pe un web dat de cineva de aici?!?!?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

GOOOOOOOOOOOOOOT JOOOOOOOOB!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

io! deja adun coaja de oooo.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Adina, felicitari, ne dai si amanunte?

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

felicitari Adina!!!Asteptam "picanterii" despre job!!!

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Gabitza, drumul pana la Cheia e suuuper, mai putin portiunea de 4 km Cheia-Muntele Rosu.
Androix, aaa, am inteles acum de ce e inchis topicul acela.
NewMami, uneori nu inseamna mai mult timp pe DC … ci pe alte forumuri
Olga T, e de groaza prin ce ai trecut cu Tony. Eu am pierdut-o din vedere pe Carina pret de un minut, si deja imi venea sa ma sinucid… si culmea! - copchila era langa mine, dar “camuflata” din cauza hainelor … asa ca de atunci incolo o imbrac numai in ciclam.
Adina, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun, si sa fie exact ce iti doresti !

@Edit: bravos, onixone, acum am ramas singura fara glow ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Adina, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Asteptam amanunte!

La mine e toata gradinita acasa! Scoala Agatei este in continuare inchisa din motive de zapada pe acoperis... Nu ma pot opri sa ma intreb ce faceam daca aveam amindoi servici, ne-a chemat sa o luam de urgenta vineri la 12 si nici ieri si nici astazi nu s-a deschis, oare ce fac parintii in situatii de genul acesta. E clar ca va trebui sa avem pe cineva disponibil permanent care sa stea cu copiii in situatii de genul acesta. Iar pe Tudora nu am dus-o pentru ca asta-noapte a avut motorase la fundulet si dimineata era varza de oboseala. Acum vreau sa le pun un film si sa ma duc sa ma intind si eu linga Lisandru, pe motiv ca trebuie sa-l adorm...

Afara sint -12 grade, miine sint 2-3 si va ploua, si poimiine la fel... iar vineri va fi ger din nou, deci vom aluneca fericiti in drum spre scoala/gradinita si inapoi.

Iar eu astept cu emotie sa vad ce hotarasc studentii miercuri, la 12.30! Sint 5 asociatii in greva, din 7, desi am inteles ca vor sa intre si celelalte doua in greva, in total 11 000 de studenti. Si lucrurile au luat o intorsatura foarte urita, in sensul ca iritati de felul in care sint tratati, de fapt, ignorati, au impiedicat personalul sa mearga la munca, s-au certat cu consiliul de administratie, cu unii profesori, au impiedicat vineri sedinta Consiliului de studii, care se hotarisera sa se intruneasca si sa oblige pintr-o decizie intoarcerea fortata (de repercusiuni) la cursuri, au fost suspendati studentii conducatori, a intervenit politia de mai multe ori, au iesit studentii in strada si marsaluiesc cerindu-si drepturile. Vineri cel putin a fost o zi grea, a intervenit Curtea superioara cu o decizie ca sa potoleasca spiritele. De politie nu mai spun, ca e plina facultatea, e pichetata pur si simplu de politisti. Nu stiu zau cum se va termina totul, desi cred ca pina la urma se va hotari terminarea grevei si vor incepe cursurile, se va termina sesiunea cum se va termina, comasind toata materia si examenele in saptaminele ramase, ceea ce pentru mine va fi imposibil de facut in situatia data si nu se va rezolva nimic, ca in toamna. Dar daca hotarasc miercuri sa mearga mai departe, va fi nasol, pentru ca asta inseamna ca nu se mai poate termina sesiunea in timp util, va trebui prelungita si atunci se va prelungi si cea de vara, ceea ce inseamna niste costuri mari pentru universitate si guvern (burse, salarii profesori, tehnici de lucru etc.). Lucrurile stau mai rau decit ma asteptam, situatia facultatii e chiar mai dezastruoasa decit se facuse public, planul de redresare propus e inuman si e facut pe spatele studentilor, si asa saraci si bagati in datorii ca sa faca aceste studii (si ginditi-va ca aici, in Quebec, sint cele mai mici preturi la cursuri, in partile celelalte ale Canadei sint mult mai mari), si nu ma refer la mine, ci la cei tineri, care sint la inceput de viata! Nemultumirile nu sint numai la nivelul asociatiilor studentesti, nici dupa ce termini situatia nu e mai roz: posturi nu se gasesc, daca le gasesti sint prost platite, preturile cresc si aici, chiar daca aproape ca nu-ti dai seama, chiar aseara constatam cu Octav ca o cutiuta de taitzichi a crescut cu 1 dolar din toamna pina acum, in nici un an de zile deci... Am inteles ca asociatiile de studenti au primit o scrisoare de solidaritate de la nu stiu ce mare sindicat sau federatie de sindicate, asta nu miroase bine deloc. Ma rog, cum va spuneam, eu sint convinsa ca nici greva asta nu va rezolva nimic si ne vom intoarce in sali la fel cu s-a plecat. Spun asta dupa atitudinea conducerii universitatilor si a guvernului, sint atit de bine ancorati in politica lor incit nu-i sperie pe ei 11 mii de studenti in greva.

Gata, le pun filmul ca rastoarna casa daca le mai las sa se joace. Stiti cum e la mine? Cit v-am scris eu, s-au jucat, frumos ce-i drept, dar au scos tot ce se putea scoate. Arata ca dupa o perchezitie sau o spargere! Si ma duc apoi sa string si sa... calc! Am si eu modalitatea mea personala de a face greva: cresc copii, spal, calc, fac mincare, curatenie... fiecare cu ce poate!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput