Copiluti de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oh, nu, tocmai Olguta mea draga, pe care o citesc cu sufletul la gura, pentru ca are un talent literar iesit din comun. Nu-mi vine sa cred! Trebuie sa-mi revin si apoi sa-i pot spune si eu citeva cuvinte, desi nu stiu ce se poate spune, ce se mai poate spune!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Tdi, eu pe Florys o stiam de acum 8 ani cind s-a infiintat forumul asta. Nu am cunoscut-o personal, dar am ramas f. profund marcata de ce s-a intimplat. Si eu de multe ori ma gindesc cum ar fi sa ramina fetele mele fara mama...D-ne fereste:(.

Danielutza, am vazut si eu anul trecut ce s-a mai construit in Iasi...nu are romanu' bani, cica:). Eu zic sa sari repede cu banii de pamint ca se scumpesc terenurile pe zi ce trece.

Laura, si eu am plecat de citeva ori cu lucruri (rahatele minuscule, iti dai seama) "furate" de fetele mele. De multe ori de abia acasa am realizat ca le au in posesie:D.

Nelia, si eu am sterilet si e o mare minune...pe 10 ani sint asigurata. Il recomand calduros:).

Fetita unor prieteni de ai nostri de aici citeste o pagina in citeva secunde...nu glumesc. Practic scaneaza pagina cu privirea si, gata, a citit tot. O carte de citeva sute de pagini o citeste in citeva ore. E uimitoare. E f. desteapta...taica-su e unul din "aproape geniile":D la care am facut referire. Din pacate, fata a avut probleme cu drogurile, plecat in Spania fara sa stie parintii ...o gramada de probleme le-a facut. Am ramas si eu surprinsa sa vad cum citeste si ce memorie are. Taica-su iti recita Luceafarul (si nu numai) de la un cap la altul si in discutiile de orice gen cu el, oricine se simte mic copil. Sotia lui e o tipa desteapta si ea, dar mediocra in comparatie cu el. Intotdeauna a suferit (ea sau el???)ca nu s-a ridicat la nivelul lui.

Eu personal am memorie vizuala. Cind invat ceva invizionez pagina. Imi aduc aminte de vremea cind eram copil. O puneam pe mama sa ma asculte la lectii. Intr-o zi repetam la istorie. Saraca mama, cu problemele pe care le avea, cine stie unde ii era gindul, ca eu terminasem de "recitat" de pe pag. respectiva si mama trebuia sa intoarca pagina si nu o facea:)).

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Fetelor eu nu mi-am inchis contul. V-am spus si va repet ca nu m-a jignit nimeni cu nimic si nu sunt suparata pe nimeni. Doar ca nu mai puteam sa suport tonul conversatiei si unde se ajunsese si ma minunez si acum ca sunt singura care s-a revoltat.

La multi ani pentru Patrick si Patricia!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Iuliana terenul il am, pe el e casa unde stau parintii, casa e pe numele meu, jumatate capatata , jumatate cumparata. Si in fiecare an tot investesc bani in reparatii, de aia spuneam ca ne bate gindul sa facem una noua, macar sa folosim ceva din bani. Mai am un ha de teren la Letcani si ala aproape de strada, dar probabil acolo vom face vreo hala ceva, ca incepe sa fie zona industriala...

Oana C ce mai faci ?! Nu te-am mai prins cind mi-ai scris, dar mai vorbim, da... ? Sper sa revii cu scrisul si cu vesti despre Eva.

Elisor, Florentina nu mai spune-ti nimic ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga, saru mana mult de ajutor. Alex e fff fericita.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele, sa nu va suparati pe mine ca scriu mai rar...
Dar trec printr-o perioada tare idioata.
Pe de o parte Dragos cu gradinita lui, pe de alta parte probleme acasa de care m-am saturat pana peste cap si imi vine sa-mi iau campii, pe de alta parte tanti bona de care nu prea sunt multumita si tot asa....Va citesc, dar in afara de subiectul cu gradinita la care mai raspund, nu ma simt in stare sa mai scriu multe...cel putin momentan.
Va pup pe toate
La multi ani de sf patrick celor care poarta acest nume!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

salut
noi de dimineata am avut tentativa gradinita. astazi imi propusesem doar sa vada gradinita, dar doamna directoare a zis sa si ramina un pic. toate bune si frumoase numai ca eu nu eram pregatita cu pantofi de gradinita, drept pentru care a chemat pe cineva cu o cirpa uda sa stearga pantofii, nefericirea a fost ca cea care a venit avea pe ea halat alb! pina aici ne-a fost, din acel moment s-a rupt filmul nu a mai vrut nimic, l-am dus la sala, l-am lasat cu maica-mea dar nu a stat mai mult de 15 minute in urlete. miine dimineata incercam din nou, il duce maica-mea sa nu ma mai vada pe mine si il trimit si cu tenisi, sa il poata descalta. asta e! pina la 1 aprilie o sa-l duc 1-2 ore si apoi din 1 il lasam pina la prinz dupa masa de prinz.
de o saptamina tot ii spun, gradinita, copii jucarii, etc. s-a speriat cind au inceput copii sa cinte, ghiciti ce cintau??? bate vintu frunzele....
doamna directoare mi s-a parut de treaba si cu multa rabdare.

daca ar fi sa va dau un sfat pentru cele care inca nu i-ati dus, pregatiti-l mult inainte, adica vorbitii mult mai mult despre ce e gradinita. eu cred ca aici am gresit.
grija mea acum este legata de faptul ca este suficient de incapatinat incit sa nu mai vrea deloc ca doar ae cu cine semana, dar mai vedem, o zi parca nu e capat de tara. el este extrem de legat de noi (mama si tata) si faptul ca eu l-am dus nu a fost o idee taman buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Saliu la fete

La noi aseara a nins fratioare de nu se mai oprea, asa incat azi daca nu s-o topi de tot, iesim nitel afara ca sa simta si Pifos zapada.

Joi, vineri, stau acasa nu ma duc la serviciu ca la noi este pastele danez si sunt zile libere. Asa ca ma relaxez si eu nitel.

Duminica am fost in padurea cu caprioare, super vreme, cald de numa. Nu mai stiu daca v-am zis.

Poze, aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/24/In_padurea_cu_caprioare_16_martie

in album daca va duceti in FILME sunt si cu Pifosul tot de la padure. unul se numese: Da-ma tati, jos. Il urcase ta-su in copac si lui ii era frica... hihi

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, v-ati obisnuit cu casuta noua? Cum a ramas cu gradinita Pifosului? Ce bunatati faci pentru Paste?

Mama ce frumusete in padurea aia si ce cer albastru!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

beatrice: eu abia acum am vazut filmulteul cu olitza.Super simpatic Alex parca era un adult mic care se rusinase.Iar filmul in care plange dupa tine cu tatal lui acasa sa mor imi vinea sa bag mana prin monitor sa ii dau poza cu tine de pe frigider.Mi s-a inmuiat sufletul cum plangea...si taticul nu i-a dat macar poza cu tine sa o tzina in mana.Super simpatic.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput