Copiluti de mai-iunie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
Danelutza spune:
Teddy stii ce sa faci ? Baga si tu o poza cu tortul facut pentru cumnatul tau, asa mai ling si eu ecranul ca tot n-am mai mincat dulciuri de doua saptamini, dar ma revansez duminica viitoare
nelia spune:
Buna ziua, ca dimineata a trecut de mult. Astazi am fost la ginecolog, la primul consult dupa nastere, mi-am facut toate analizele, mi-a dat reteta pentru sterilet si pe 14 aprilie il pun... mai am o luna de stres!
Am citit rapid ce ati scris, ca a fost multisor si din pacate nu numai vesti bune. Eu nu pot sa spun ca nu-mi pare rau dupa Oana si Adriana, OlgaM sper ca va mai scrie in continuare, imi pare chiar foarte rau. Imi voi lua adresele de email si le voi mai scrie cind voi avea timp. Dar desi le inteleg ca au fost deranjate, si eu am fost, nu aici, ci la Sezatoare si stiu cum e, nu prea inteleg de ce trebuie sa-ti inchizi contul. Nu vrei sa scrii pentru ca ai lucruri mai bune de facut, atunci nu mai scrii si gata. Si eu pierd destul de mult timp din cel si asa putin ramas liber in afara lucrurilor pe care le am de facut, dar nu-mi pare rau! Sigur, as putea sa dorm, e cam singurul lucru pe care nu-l fac in favoarea DC-ului, altele tot nu as putea face pentru ca eu intru aici cind nu mai sint in stare sa fac nimic, decit sa stau in fund pe scaun, cu sau fara Lisandru in brate si sa va citesc sau raspund. Si apoi caldura si sprijinul intr-un plan virtual sau, in general, in oamenii in mijlocul carora traiesti, le gasesti daca ai nevoie neaparata de ele. Si va mai spun ceva si cu asta inchei: puteti sa nu ma bagati in seama, puteti sa ma certati, puteti sa-mi spuneti ca nu-mi cititi mesajele (ar fi si normal la urma urmelor, la cit de lungi sint!), puteti sa-mi spuneti orice. Daca scopul este sa ma faceti sa plec de aici, nu veti reusi niciodata. Poate sa nu scriu cit timp sint suparata, asta se poate, dar sa-mi inchid contul sau sa nu ai scriu deloc!?! Pe asta sa nu se bazeze nimeni, pentru eu am mai mare nevoie de DC, de subiectul acesta si de Sezatoare, de voi si de fetele de dincolo, decit are DC-ul nevoie de mine! Si nu pentru ca viata mea nu e plina, pentru ca nu sint iubita de sot sau nu mai simt bagata in seama... E arhiplina! Nu am de ce sa ma pling prea mult, mai ales pe partea afectiva sau prieteneasca. Dar sincer va spun, pentru prima si ultima data, ca nu vreau sa ma credeti vreo psihopata din aia care se trezeste noaptea sa vada cine-ce a mai scris pe DC, ca, eu firea sociabila, activa, comunicativa peste medie, pentru care a trai in mijlocul oamenilor e vital, nu as fi rezistat acasa atitia ani fara acest forum, fara voi, prietene dragi virtuale! Chiar daca imi iubesc sotul si ma simt iubita si sint o mama fericita si implinita a trei copii minunati si stau acasa de bunavoie, nesilita de nimeni, am totusi nevoie de un locusor al meu, numai si numai al meu si aici, cu voi, este! Ei, acum faptul ca si aici vorbesc tot despre el si ei din viata mea, asta e deja alta poveste. Si, in concluzie, vreau sa va spun, ca desi imi pare nespus de rau ca au plecat unele fete, sint nevoita sa-i dau dreptate Gabitzei: intra cine vrea si sta cine are nevoie si vrea sa stea! Eu votez pentru!
Asa, am citit atit de repede totul ca sigur nu voi fi in stare sa scriu pentru fiecare, dar incerc:
Mercedes, imi pare rau pentru minuta Biei! Vazut pozele, abia recunoscut personajele. V-ati schimbat, Bia si Cristi au crescut, iar tu te-ai schimbat, nu stiu exact in ce sens, dar mi se pare ca arati altfe. Ai slabit? Acum sa nu crezi ca vreau sa spun ca erai vore grasa, da?
Aurasa, am vazut si pozele voastre, nu-mi vine sa cred cit de cald e la voi si cit de rece e la noi!
Ioana, si cum, mai, faptul ca eu traiesc o iarna vesnica acilea, nu te-a impresionat deloc-deloc!?!
Pisicutzo (asa imi place nick-ul tau si mi se pare ca ti se potriveste la fix, mi-au luat-o fetele inainte, pentru ca eu niciodata nu am putut sa fiu ca tine! Si ca Newmami si ati fost genul de elevi pe care i-am admirat tot timpul (nu invidiat, ci admirat, atentie). Felul in care ai scris a facut ca totul sa para atit de simplu, ce mare lucru, citesti de doua ori si stii tot, nu? Dar am avut prieteni ca tine, adica ii mai am, si stiu ca sint multi care invata asa. Eu nu pot sa invat decit intr-un singur fel: citesc o data sau de doua ori si apoi scriu ce imi aduc aminte, cu cuvintele mele. Memoria o am buna (o aveam, nenica!, dar am exersat-o fara sa fac acest lucru. Mi-a placut sa citesc si mi-a mai placut sa retin ceea ce citesc. Asa ca, fara prea multa greutate, retineam fragmente intregi din carti, citatele, frazele care mi-au uns sufletul si in care ma regaseam. Le repoduceam aproape mot-à-mot, dar sa nu-mi ceara nimeni sa le retin... in momentul ala se termina tot, citeam degeaba ca nu se mai prindea nimic de creierul meu. Si acum tot asa invat, citesc sutele de pagini si apoi incerc sa reproduc in scris ideile principale, daca am timp si cele secundare. In situatia mea de acum, e necesar sa fac asta si datorita problemelor pe care le mai am cu limba. Dar tu esti genul studios, ca sotul meu si te admir pentru asta!
Din pacate, desi nu am scris ce as fi vrut pentru toata lumea, timpul s-a cam scurs si eu trebuie sa ies, ca sa apuc sa fac ceva prin casa si apoi sa plec cu Agata si Lisandru dupa Tudora, pe jos, ca sa ne facem si plimbarea. Va pup, pe miine!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
nelia spune:
La multi ani de Sf Patrick pentru Patricia (Fran), Patrick (Newmami), Patrik (Florentina) si Patricia (Beatrice - te mai cheama si Patricia sau am retinut eu gresit!?!)!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
monu spune:
La multi ani de Sf Patrick!!! sa va distrati!
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
loreen spune:
Vorba lui Tdi daca mai zic ceva ma trezesc cu vreun reflectorizant in bot ...asa ca le#539; gou mai departe...
A naibii rasa militieni astia ... nu stiu cine i-a infiintzat sau de ce sunt lasati sa populeze pamantul ca vorba aia tot ce nu te omoara te face mai puternic...si din doi gabori considerati manjii pana pe dosul oaselor nu putea iesi decat un copil viitor pungarias...numa de cod Delia.
Am fost cu ea la gimnastica ,mai mult sa n intalnim cu Alex si Stefan ...la plecare i-am promis ca-i iau guma...io ma tin de promisiune in ideea ca va invata ceva de la mine si va face la fel cand promite ca va fi cuminte...mergem la magazin iau guma si apoi ma intru in unul sa caut ceva ...si plecam spre casa.Si Delia ii arata lu' sor-sa incantata ce are prin buzunare...un kinder ...am innebunit ca eu nu luasem asa ceva...ghionoaia ciordise cu tupeu si nesimtire un kinder...am buzunarit-o sa vad ce-a mai furat si m-am dus repede sa platesc sa nu ma dea aia la gazeta de perete...
Daniela te joci cu mainile tale?!Sau vrei s-o lasi pe Isa sa umple miala si sa vocseasca oualele?!
Gusta cand vrei tu te iau...sigur olandezu nu va zice nimic ca si-asa la ei e tzara libertinajului fara granitze... sa nu-mi ceri copii ca nu mai fac nici macar din plastelina...
Hait iar a comis-o Delia...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Laura m-ai facut sa rid cu kinder-ul. Fata stringatoare Delia, s-a aprovizionat singura . eu nici daca as vrea sa pun ceva in sacosa nu pot, ca Isabella aseaza tot in cos, iar la sfirsit incepe "mama, pagam", adica sa platim, striga in gura mare sa auda toata lumea ca ea trebuie sa plateasca
... nu ma linistesc deloc, doar cu buruienile din gradina am lasat-o moale de tot, de alea se ocupa soter ca eu nu poci. Miala o bag la cuptor, iar ouale daca nu le vopsesc, iau de ciocolata
Danelutza spune:
Nelia iti trimit niste raze de soare de la mine sa mai topeasca zapada, ca aici toti copacii sint infloriti, iar eu am o jale in suflet de-mi vine sa fug, asta pentru ca nu ma pot lafai in gradina cu o grebla, un hirlet ceva... sint batuta-n cap rau de tot
loreen spune:
Nelia iti dau si de la mine de pe strada copaci cu flori...ca anul asta niciodata nu mi s-a intamplat sa nu astept primavara...poate unde nu am haine sa ma imbrac ca-mi cad de pe mine de supla ce-s
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Ufff, mi-am propus de atitea ori sa citesc si sa scriu la 2-3 subiecte de pe forum. Dar mereu imi bag nasul unde nu trebuie, citesc si apoi pling si pling si pling... trist dar din nou am plins...
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=117640
astea sint cu adevarat probleme adevarate si probabil fara rezolvare... trist si totodata dureros ...
Tdi spune:
Danelutza, citisem si eu de problema fetei respective si m-am intristat mult, imi pare tare rau desi nu o cunosc, sper din tot sufletul sa se vindece!
[Mi-am amintit cu ocazia asta prin ce am trecut si eu recent, dar bunul D-zeu a fost cu mine si "ceva"-ul scos era inofensiv...dar daca n-ar fi fost asa?! Oricum, in saptamanile de asteptare ma gandeam numai la Aly si mi se rupea sufletul sa stiu ca poate ramane fara mama.]
Si daca tot veni vorba de probleme adevarate, la 'generale' este un subiect despre Florys, o membra mai veche a DC-ului care a murit recent...au ramas de ea 2 copilasi!...m-am umflat de plans pe ziua de azi.