Copiluti de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Wow, fetele din Bucuresti, ati vazut ca este Kidex intre 27-30 martie? Si de data asta va fi in Pavilionul central, nu ne mai plimba prin 2-3 hangare. Pentru prima oara voi frecventa cu atentie si sectiunea de gradinite. De haine, ce sa mai zic, ca trebuie reinnointa garderoba cu totul. De-abia astept! Iar peste o saptamana vine si BabyExpo (exista vreu emoticon cu un om care isi freaca mainile?).

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ioana, la noi "piauoaia" (sau ceva f.f.asemanator) este portocala
Si eu astept Kidex-ul de anul asta. BabyExpo cred ca am sa-l sar totusi, nu cred ca ma tine burta la asa aglomeratie, ma mai gandesc.

Azi a retusat bona ce a mai prins par razlet pe la Andrei ramas in urma tunsului. O sa incercam si noi data viitoare Ciufoliciul de la Obor, Lucas.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ioana nu s-au reparat miinile mele, dar eu le mai chinui poate totusi isi revin . Cu Isabella am de gind sa incep pe la 4 ani jumate-5 ani sa studiem impreuna, dar tot nu o voi teroriza, deocamdata sint preocupata sa spuna corect cuvintele in limba romana si ma cam chinui sa o invat, pentru ca nu vreau sa le pronunte cu accent moldovenesc ca al meu, asa ca... invatam sa vorbim si eu si ea.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Danelutza vin si eu la lectii ma primesti si te rog sa vii si la mine cu curatenia.

Androix oricand vrei tu facem intalnire.

Gabitza poate baiatul vrea parul lung.Te-ai gandit la asta.

Ioana pe mine scrie faliment da numai conteaza .

Ieri mi-am starnit hernia asa ca azi merg in reluare si ma rog sa vina olandezu sa ma calce ca poate poate ma misc si eu ca omul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mami, nu ti-ai pierdut accentul pe acolo? Si ce daca le zice si ea cu accent

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

A, am citit odata pe undeva explicatie de ce se tem copilasii de taiat par, unghii, de facut kk la wc etc.(daca nu cumva chiar pe aici a zis o mamica). Cica vazand ei cum parti din trupul lor sunt "dizlocate" asa de usor si se duc pe apa sambetei se sperie ca ei insisi ar putea fi anihilati (ei abia acum incep sa-si cunoasca cu adevarat trupusoarele si isi dau seama ca pot fi raniti). Una peste alta nici Ana nu se omoara cu tunsul, la noi metoda era sa fie tunsa deodata du catelul fetei bonei, iar ma nou nici asta nu functioneaza asa ca am gasit un subterfugiu: o chem seara sa mergem la culcare si apoi ii propun sa o tund; si cum orice scuza e buna ca sa nu se culce, functioneaza. Hai ca chiar am limbarita, acum ma suna barbatul sa ma ia la intrebari cand plec. Aoleu, si nici mancare nu avem ca am frecat rau de tot menta in wee-end, of, azi e seara de gatit.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gusta si se lasa olandezul rugat... spune-i sa treaca la actiune, altfel gasesti alt cocos

Gabitza am pierdut altele pe aici, accentul inca il am

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAaa!!!!!!! Shopping!!!!!!!!!!!!!!

Abia astept kidexul

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Kideeex -sper sa ajungem. La Baby expo clar nu mergem.

Tunsul copilului mare - noi l-am demotzat la aproape 2 ani. Primele 2 dati l-am tuns eu cum m-am priceput. Apoi am vrut sa il ducem la frizerie. Am mers toti, dar dupa 2 minute a cerut afara ca "miioase uiat" (cu I din a). Asa ca intr-o vizita la fratele meu, i-a propus cumnata sa i-l tunda cu masina si sa ii trimitem parul lui Mos Craciun sa faca hainitze pt. reni. Dragutzul meu a picat in plasa. Nu a zis nici pas. Avem parul in pungutza ca tot am "uitat" sa i-l trimit lui Moshu

.

Sunt ingrijorata ca de la un timp are niste episoade suspecte de varsaturi. Anul trecut i-am facut analizele si au iesit ok. Acum pedi a zis sa urmaresc cum apar episoadele. Ei,...nu sunt regulate, apar dupa ma mir ce. Aseara a facut foarte urat dupa laptele de seara, iar in timpul zilei nu mancase nimic aiurea. Azi a fost ok, doar ca nu prea a mancat decat dimineata bine, apoi numai prostioare gen sticksuri. Aaa.. si a mancat un iaurt acum o ora. In rest e vesel si haios ca de obicei. Se mai cearta cu ALexandru, dar asta e ceva normal, ca Atomix e in continua miscare, iar el e mai calm.

O seara buna tuturor!

Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Revin si eu pe aici, cam timid asha ca pe mine certurile ma inhiba rau, ma blochez pur si simplu...
...referitor la ce s-a intamplat, vreau sa spun doar ca e pacat, exista atatea probleme si nenorociri pe lumea asta ca mi se pare meschin din partea nostra sa ne legam de nimicuri si sa ne certam pentru chestii "mi se pare ca ti se pare"!
Sincer, au fost momente cand si pe mine m-a deranjat oarecum vreo afirmatie dar am trecut peste fara sa fac valuri, la fel poate ceea ce scriu eu deranjeaza pe altii, totul e sa fim toleranti ca oricum n-avem nimic de pierdut.
Uite de exemplu, io ma plang des ca-s in depresie, ma gandesc ca poate pe unele dintre voi le lasa indiferente sau pe altele chiar le agaseaza, faza e ca eu poate chiar sunt la capatul puterilor si impartasind cuiva ceea ce simt, chiar si numai virtual ma ajuta. La fel alte mamici care se lamenteaza de una-alta, de ce sa le judecam?! Poate problema respectiva care noua ni se pare un nimic, pentru ele chiar e un capat de tzara! Sau altele care se lauda cu realizari ale copilului, lucru firesc de altfel...de ce ne deranjeaza? Haideti sa fim mai intelegatoare!

PS: Ce sa fac sa va impac?... hai ca poate ma invart de vreun triunghi roshu pe aici, atunci sigur reapareti toate...aia da solidaritate! - nu am uitat!

Mergi la inceput