Copiluti de mai-iunie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
nelia spune:
ChrisDun, nici eu nu am!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Danelutza spune:
... ce liniste dom'le, o fi de la aghiazma de duminica ?!
monu spune:
Noi am stat fara curent vreo 3 ore adica am stat pe intuneric!!!! cu lanterna in tavan sa dea mai multa lumina. Mi-a adus aminte de vremuri cica de mult apuse. Si sincer am aut o frica ca ma gandeam daca e ceva nu stiu cum cobor eu 7 etaje cu 2 puradei.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
monu spune:
MAMA... DOAR MAMA...
Mama m-a invatat despre A PRIMI
"Ti-o iei tu cand ajugem acasa !"
Mama m-a invatat CUM SA INFRUNT O SITUATIE
"Ce ai gandit? Raspunde-mi... nu-mi comenta !"
Mama m-a invatat despre LOGICA"
"Cum adica de ce ? Pentru ca asa zic eu !"
Mama m-a invatat despre MEDICINA STINTIFICA
"Nu-ti mai tot incrucisa ochii ca-ti raman asa !"
Mama m-a invatat CUM SA MA GANDESC INAINTE
"Daca nu iei nota mare ai sa ajungi maturator !"
Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT
"Daca nu mananci toata ciorba nu o sa te faci mare !"
Mama m-a invatat despre SEX
"Cum crezi ca ai ajuns tu aici ?"
Mama m-a invatat GENETICA
"Esti exact ca tac-tu ! "
Mama m-a invata despre METEOROLOGIE
"Ce e cu dezordinea asta? Parca a fost o tornada in camera ta !"
Mama m-a invatat despre DREPTATE
"Intr-o zi o sa ai si tu copii, si o sa fie ca tine! Sa vezi atunci cum e !"
Mama m-a invatat IRONIA
"Plangi, plangi, iti dau eu imediat sa ai de ce plange !"
Mama m-a invatat despre FORTA
"Stai aici pana termini tot spanacul din farfurie !"
Mama m-a invatat despre INVIDIE
"Sunt multi copii in lumea asta care si-ar dori sa aiba parinti ca ai tai !"
, mami de printese
babygirl spune:
Multumesc! Multumesc pentru tot...
Ce-as putea sa va spun..? E de bine. E locul meu acolo. A meritat cautarea aceasta lunga. Mi se potriveste. Incep luni, 31 martie.
ChrisDun spune:
'Neata!
N-am somn - daca ma culc odata cu gainile (a se citi Carina)... asa-mi trebuie
So, fetele amatoare de drumetii - ma gandesc la Monu in special - la Muntele Rosu mi s-a parut chiar super bine de mers cu copilul/copiii:
- nu e circulatie turbata, ca sa iti fie frica sa o lasi netinuta de mana;
- e un deal mare cu iarba, pe unde copilasii se pot rostogoli in voie, fara sa ne fie frica ccc ca o sa ajunga sub rotile unei masini (pe Carina a invatat-o sotia unui prieten de-al sotului sa se rostogoleasca 'controlat' pe dealuri, si e tare fun );
- drumul e bun, si se ajunge cam in 2 ore si jumatate;
- daca nu sunt prea rai de somn, copilutii pot dormi in masina la intoarcere (a mea a adormit pe la 18.00 si a dormit o ora, iar acasa si-a pastrat programul normal );
- daca se doreste o masa calda (mai ales pentru copii) se poate manca la cabana o ciorbita sau altceva. Portiile de fripturi/frigarui sunt mici, dar nici preturile nu sunt exagerate. Au compartiment pentru nefumatori
Noi am mai prins si zapada apoasa, iar copila mea s-a tavalit in toate zapezile posibile , noroc ca ii luasem un rand de haine de schimb.
Daca sunt amatori de plecat in gasca cu copiii, poate stabilim de-acum o zi dintr-un week-end, si ne intalnim cu totii acolo. Zic si eu.
Va pup, sa aveti o zi minunata!
monu spune:
Super Chris. Noi suntem interesati sa scoatem copiii din Bucuresti in we.
, mami de printese
Androix spune:
Chrissss! Tot nu au facut drumul pana la muntele rosu??? Am urcat acolo cand am fost la cheia si am crezut ca ma rup toata, a se citi masina, pana sus.
Adina, felicitari! Ce faceti cu papadia o dati la gradi?
Iti sunt datoare cu un raspuns, mii de scuze ca vine cu atata intarziere. Azi plec sa iau kinderii din berceni. Maine e ok? Ai acelasi numar de mobil?
Andreea mama de Filip si Georgia
Danelutza spune:
'neata
Aici se sarbatoreste astazi, ziua tatalui .
Deci...
"La multi ani, pentru toti taticii !"
Va doresc o zi minunata, cu soare si caldurica, ca la noi.
Gata, dispar sa scot odrasla in parc la copii.
Aaa, uitam sa spun... a devenit fan "aiutooooooooo" si asta noapte pe la ora unu, cred ca a visat ceva ca a inceput "aiutooooooooo", noroc ca nu striga pe afara, ca am un vecin nebun, sigur ar chema politia
mynicegirl spune:
Helou fetili,
la noi iar ploua . O vreme de dormit, numai ca madama vrea sa taie cu forfecuta in loc sa inchida ochi si mie mi-e un somn de mor.
Nu am nici un chef sa fac nimic, si vineri e liber, si unii vor sa mergem undeva, altii altundeva, eu vreau in pat sa ma uit la filme(ca avem unele misto si tot nu apucam sa le vedem). Am sa vad pana la urma ce se intampla, dar daca ploua asa in continuare, s-ar putea dorinta sa se transforme in realitate. Am vazut un film misto aseara, "The bucket list"( nu stiu cum e in traducere romanasca ,ca uneori schimba titlul,nu il traduc direct) ff frumos, de mult nu am mai plans la un film cu oameni( eu plang la alea cu catei, cu cai, si alte lighioane si la alea cu copilasi).
Maine am o zi nasoala, trebuie sa ma trezesc devreme si sa ma duc sa extind viza si asta trebuie pana in 11 ca are Alex meeting si trebuie si el sa fie acolo, ca e sponsorul(asa zic astia aici la cei care garanteaza pt tine).
As manca ceva bun si nu stiu ce... cred ca am sa imi fac o salata pana la urma.
multi si o zi buna