Copiluti de mai-iunie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanailincam spune:
Salutare, fetelor! Sa nu ne uitati ca suntem in zona...
Din pacate aglomeratie si balamuc ca de obicei. Iar azi o zi speciala pentru mine: barbatul si-a luat plodul si au plecat la tara, iar eu am ramas singura acasa. Dar, Doamne, si asta ce problema! In afara de rezolvarea unor probleme femeiesti, gen cosmetica si epilat, n-am mai reusit sa fac nimic interesant. De ce? Pentru ca n-am reusit sa ma decid si pentru ca am fost stresata ca se intoarce trupa acasa. Urat specimen sunt. Dupa ce am terminat cu cosmetica eram convinsa ca voi pleca, unde credeti, la shopping. Ma rog, nu de haine, ca de astea m-am lecuit cu preturile la colectia de primavara, dar macar de de-ale gurii, ca si-asa bate vantul prin frigi. Insa dintr-o data am zis ca mai bine as sta acasa; si acasa ce sa fac? Pai intai musai sa mai intind niste rufe si sa mai dau drumul la o masina de spalat (ca tot nu era barbatul sa ma boscorodeasca ca iar spal rufe). Dupa care, mare dilema? Sa ma uit la un film sau sa citesc (sa nu uitam spaima ca vin astia acasa care ma bantuia)? In fine, am ales sa termin un film pe care il incepusem si care oricum n-a fost mare cereasca, Iar acum belesc ochii pe aici, n-am ajuns inca la citit.
Concluzia? Eu nu pot sa ma bucur de cateva momente de singuratate avand mereu cate un stres: ce sa fac, se termina momentul etc. Chiar si acum am un nod in gat ca ii simt venind acasa. Hotarat lucru: am nevoie de o pauza mai mare, abi astept sa vina Pastele si 1 mai sa lasam ploada la bunici si sa plecam in Bulgaria. Sa fiu cu adevarat libera cateva zile.
In rest, alt stres cu gradinita. N-am mai avansat de nicio culoare, astept sa vina ziua de 16 aprilie sa mergem sa inscriem copilul undeva. Sa depunem dosarul adica. Barbatul a facut un singur demers: si-a depus actele sa-si schimbe domiciliul pe sect. 4 ca sa fie mai usor chipurile; desi daca tot e sa dam spaga, probabil ca nu mai conteaza domiciliul, nu? Nici vorba sa intre si la gradinita de vizavi de sectia de politie, care pare promitatoare, dar la care eu n-am reusit sa intru ca plecase directoarea. Ca sa zic asa, delasare totala, tare mi-e ca tot la particulara ajunge, nu ca ar fi asa de rau, dar imi propusesem sa ajungem la stat in prima faza.
Dar destul despre noi ca va ia si pe voi depresia.
Andutzy - ma bucur ca sunteti linistiti acum; sunt si eu curioasa cum va reactiona Ana la gradi, mai ales ca ea va merge cam o saptamana la soacra-mea, acuma dupa Paste si probabil se va astepta ca si aici sa fie ea.
Adina - felicitari pentru slujba, sa fie intr-un ceas buna! Si multa bafta cu adaptarea la gradi, nici eu nu cred ca Ema nu se va adapta, e prea sociabila.
Nelia - scuze, ca uitasem de tine si zapada interminabila. Vad ca ati inceput sa experimentati temperaturi pozitive, e de bine.
Pisik - am fost student la drept (ma intreb cum am reusit sa termin facultatea) si cu toate astea memorie n-am avut de cand ma stiu
Nu in ultimul rand Paste fericit celor care il sarbatoresc acum!
Gata, ma duc sa citesc 10 minute ca sa nu zic ca nu am avut o zi de dezmat complet (cumplit poate). O zi frumoasa in continuare!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Ioana, dezmat cu temperaturile a fost pina astazi, ca acum sint -20 cu tot cu vint! E geeer! Noi trei macar nu am iesit din casa, dar tati cu Agata de dimineata umbla, la patinaj, cumparaturi, wu-shu... Stai sa vezi ce specimen sint eu, ca tot asa fac si eu cind ramin singura. Sau ramineam, ca de vreo citeva luni nu am mai avut nici macar o ora de singuratate. Numai ca eu cind ma trezesc in casa goala, mi se pare atit de goala si nu fac nimic pentru ca astept sa vina, ca mi-e dor de casa plina... Si la 5 minute dupa ce s-a umplut, iar imi doresc sa fiu macar 5 singura si tot asa...
Adina, acum am inteles, cheia era la bunica sotului, pe care eu o credeam a ta. Stiu ca ai o bunica la Cluj, dar credeam ca mai ai una si in Bucuresti. Gata, m-am linistit, deci nu va cunoasteti de cind erati mici, vezi si tu ce nelinisti pot sa am si eu in timp ce sterg geamurile, nu?
Perdele din Ikea - pai, cine le spala!?! Cind ma plicitsesc le arunc si iau altele, ca sint in ton cu lenjeriile, ca sa schimb decorul. Daca m-ar auzi maica-mea sau soacra-mea! Ele sint din bumbac suta la suta, a Agatei este din plastic, voal sau ce o fi, un material sintetic. La dormitorul nostru avem galbene, la salon albe (mobila e neagra), la Tudora cu albe cu niste animalute colorate, ca cele de pe lenjerii (le-am luat cite doua, dar cu acelasi model ca pe perdele). Iti dai seama ca nici nu ma gindesc cum ar arata perdele dupa ce le spal, din lenjerie ies culorile, dar eu am folosit prima lenjerie a Agatei (verde!) vreo trei ani, si inca o mai am si e purtabila. Deci ies, dar nu le arunci dupa prima spalare. Animalutele alea colorate in perdeauna alba de la camera Tudorei, probabil ca ies urit, numai ca eu le scutur doar de praf, nu le spal in primul an. Dupa aceea, mai vedem, daca sint urite, iau altele. Alea de la salon scrie ca poti sa le speli, intra un pic la apa, dar nu se fac urite. Eu am la bucatarie la fel si am spalat-o la masina cu apa calduta si am calcat-o si e in regula. Le spal si daca nu-mi plac cum arata, iau rosii... sau verzi... sau portocalii... sau una asa si una sa, sa fie baltate! Sint ieftine, am dat mai putin de 60 dolari pe doua, deci nu cred ca are rost sa le pui dupa spalare daca nu mai arata bine. Acum sint noi si frumoase, abia le-am pus si-mi plac de nu mai pot. Am si un covoras cu alb si negru luat tot din Ikea, si patura alba de lina moale pe canapea... e atit de frumusel salonul, asa cum mi l-am dorit. Singura pata de culoare e un tablou mare, cu multe culori aprinse (cadou de la soacra-mea)... si noi! Mai avem de luat o canapea confortabila, din piele neagra, patinata, stil clasic, cum ne plac noua si scaune tapitate cu acelasi gen de piele pentru masa la care speram sa mincam si noi ca o familie ce sintem cindva... si pina cind ne vom muta la casa noastra (speram ca in vreo patru ani asa), nu cred ca mai investim ceva in casa. Atunci vom face, in sfirsit, asa cum ne dorim in casa. Sanatosi sa fim... ca planuri avem multe! Dar am mai avut noi, si au ramas on stadiul de planuri, deci nu m-as mira ca si peste 10 ani sa stam tot aici, mai ales ca nu prea sintem genul de propritari!
Eu ma apuc acum sa fac sarmalute in foi de varza de data asta si o ciorba, plus ceva dulce. Eu am inceput sa fac des sarmalute pentru ca maninca toata familia. Nu le fac cum se fac ele in mod traditional, le fac cu carne de vita slaba (fetelor le-am facut si din carne tocata de pui sau de curcan), nu folosesc grasime, doar un pic de ulei de masline, in compozitie pun legume blenduite (morcovi, telina, verdeata)... si le servesc cu iaurt mult pe deasupra. Impusc mai multi iepuri dintr-o data, mai ales in ceea ce o priveste pe Tudora, care nu maninca mai nimic, dar sarmalutele ii plac de maninca cite 5-6 la o masa. Numai ca dureaza mult impachetatul, dar am gasit solutia: imi aduc masuta in salon, imi pun un film si crosetez la ele, nu-mi dau seama cind umplu oala. Si le coc la cuptor, ca ies mai gustoase! Yamiam!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Danelutza spune:
Paste fericit !
Am terminat de facut mincarea, de vopsit ouale, dar sint terminata si eu.
N-am citit nimic, citesc miine seara, dupa ce-mi pleaca musafirii.
Multumim tuturor care au votat-o pe Isabella
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
robotzica cucului spune:
....si eu pe aici, salivand la sarmalutele Neliei...
Btw, Nelia, ai incercat sa faci sarmale la slow cooker (sau mijoteuse mai pi frantzuzaste)? Ies o nebunie, nu risca sa se prinda, oala se spala aproape singura...zic eu, lenea personificata in materie de spalat oale!
Si eu vreau primavara, ca sunt foarte depresata...
V-am pupat pe toate!
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
robotzica cucului spune:
Cum faceti voi sa va editati mesajele deja postate? Vroiam sa adaug un necesar semn de intrebare la intrebarea pusa mai sus Neliei, referitoare la slow cooker si sarmale, si zau ca nu gasesc unde sa clic ca sa editez. E clar ca scriu cam rar, nu am prins tot mestesugul!
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
babygirl spune:
Intrebari:
De ce nu am voie sa-mi sterg din mesajele postate?
Ce anume se sterge de pe DC daca iti inchizi contul?
Azi mergem in Parcul 23.Pe la ora 10. Cine vine?
loreen spune:
Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre.
PASTE FERICIT !!!...pentru toti ce-i care-l sarbatoresc astazi
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Robotzica, pentru editare o sa vezi deasupra mesajului o iconita ca o foaie de hartie cu un creion.
Adina, mesajele nu se sterg, chiar daca iti inchizi contul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Adina de ce iti inchizi contul?
Daniela, daca nu e secret pot sa imi spui si mie secretul buturugii?
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.