Copiluti de mai-iunie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 16
nelia spune:
Dupa ce ca aveti primavara si flori in parc, mai aveti si gradinite cu transport inclus, hai?
Nu prea am ce sa va spun, sint singura cu gradinita... am intrat sa vad ce spuneti voi si sa va salut. Am votat-o pe Isabella, ca avea link la pagini, voi intra sa votez si celelalte fotografii si altele care imi plac.
Am pus si eu doua poze facute www.dropshots.com/Aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">Agatei acum vreo doua luni cred, la scoala, dar tot nu apucam sa le scanez. Cit despre pozele din vacanta de asta vara nici nu am apucat sa deschid CD-ul, le-am vizionat o data atunci si atit, tot spun ca le fac si celor din tara cite un album... nu stiu ce tot fac, ca nu se vede nimic dupa mine. Imi pierd vremea cu copiii astia... Ma duc, ca rastoarna casa!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
andutzy spune:
POVESTE CU FINAL FERICIT
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
nelia spune:
Adina, te vei rostogoli de ris daca vei afla la ce ma gindeam eu stergind geamurile. Stiu ca e inca frig, dar am cumparat perdele albe din Ikea din ianuarie si nu le-am pus pentru ca am asteptat sa se faca primavara si sa sterg geamurile. Ei, cum primavara nu vine, eu nu mai am rabdare, vreau perdele albe la salon! Si cum le stergeam eu, neavind ce face, mi-am adus aminte ce ai spus despre gradinita, cit de frumoasa e, ca e pe strada cu socrii tai, deci unde a copilarit sotul tau (cred), bunica ta e pe scara cu noul vostru apartament, deci tu veneai la bunica, nu? Ei, si tot rationind asa, am ajuns la concluzia ca exista posibilitatea ca tu cu sotul tau sa va stiti de cind erati copii... Vezi ce probleme serioase, existentiale chiar, am, nu!!? Dar mor de curiozitate sa-mi spui daca va stiti de cind erati tineri de tot...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
patriciaRO spune:
quote:
Originally posted by onixone
beatrice: eu abia acum am vazut filmulteul cu olitza.Super simpatic Alex parca era un adult mic care se rusinase.Iar filmul in care plange dupa tine cu tatal lui acasa sa mor imi vinea sa bag mana prin monitor sa ii dau poza cu tine de pe frigider.Mi s-a inmuiat sufletul cum plangea...si taticul nu i-a dat macar poza cu tine sa o tzina in mana.Super simpatic.
Aaa, pai i-a dat-o si a facut-o ferfelita. A tinut-o sub brat pana am venit eu. L-am gasit ca o imbratisa. Vai, ma inmuiasem.
Gabitz, de Paste nu stiu inca, daca nu vom avea musafiri, exact nu stiu ce voi face. Dar incropesc eu ceva.
Vezi ca pe Ramai tanar am pus bunatati ce le facui zilele astea.
Beatrice, mamic de Alex pifos
pisik 4ever spune:
si la noi e cu plansee la tunsoare. eu am trimis-o cu tac-su si cu el n-a indraznit sa planga. imi spunea ca a stat bosumflata pana a trecut.
multumim pentru felicitari, Cloreta. In curand aflam daca e unul sau doi pe drum, ca tati numai gemeni viseaza.
memoria - cred ca pentru un student la drept sau la medicina e ceva utilizat des si se ajunge la asemenea performante in mod firesc. in orice caz, din cate am constatat e o chestie de antrenament. Olivia a invatat catelus cu parul cret si cutu cutu na grivei si poezia cu oceanul pacific sa la spuna lui mos craciun. dar mosu i-a cerut sa cante si biata mami nu prevazuse cantecel. credeti ca s-a demontat fi-mea? de unde. a inceput sa ii nventeze un cantec de ne-am uitat eu si tac-su unul la altul. nici nu stiu daca trebuie sa ma ingrijorez sau sa ma bucur cand o vad ca inventeaza.
noi nu putem sa ne laudam cu cuvinte stalcite. Olivia pronunta bine si corect, si in romana si in franceza, il spune bine pe r si ceea ce e amuzant e ca in franceza spune 'r'ul lor din gat. cand vorbeste sta si se gandeste, se vede ca face eforturi sa caute cuvintele, se si balbaie putin dar pana nu spune ea ce vrea cum vrea nu se lasa. A zis bunica-sa ca o incuie cu 'sfecla' dar Olivia l-a pronuntat bine si fara nici un fel de greutate chiar de la inceput. Ma gandesc ca e o consecinta a faptului ca a fost expusa la trei limbi. Imi aduc aminte cum vorbe frati-miu stalcit - era asa de haios... imi lipseste un pic sa o aud si pe ea cu cuvinte din astea dar... poate al doilea
Tdi, depresie? fii curajoasa, cauta sa faci orice sa iesi din starea asta. nu te lasa.
nelia, o pentru tine, mi-a placut tare mult ce ai scris acolo. ai dreptate. asa este.
cat despre scoala, sa stii ca si eu eram ahtiata dupa carti ... cand aveam timp sa citesc. Cand am intrat la liceu am decis ca nu are rost sa iau note bune - si m-am mentinut pe la un nivel de 7-8. Chestia asta m-a scapat de o multime de olimpiade (pe vremea aia erau rapoarte cu plan care se raportau la partid cred :), m-a scapat de sedinte UTC , cercuri si ativitati extrascolare aiurea, defilare de 23 august samd... iar in timpul pe care il castigam - citeam cat puteam. acum ma gandesc cu tristete ca de cand am nascut nu am pucat sa citesc mai mult de 2 carti! noroc ca am fost pe faza cand am avut posibilitatea sa citesc, ca acum traiesc din amintiri cred ca in ultimii 10 ani nu am reusit sa deschd un ziar, iar mai nou cand iau reviste de abia am timp sa ma uit pe poze
Un pupic pentru toti cei ce au sarbatorit St Patrick si de la noi, asa retroactiv.
... si albastricile lui mami 08.05.05
pisik 4ever spune:
monu, haios rau mesajul tau cu 'mama doar mama' - de mult nu am mai ras asa de una singura.
Bea, lucrezi? cand ai inceput, cum e la servici?
mynicegirl, la fel si noi cu filmele. vedem din an in paste, ceea ce imi aduce aminte ca trebuie sa vedem unul ca doar acum e Pastele catolic aici Noi am facut rost de desperate housewives pe dvd-uri si suntem spre sfarsitul primului sezon ca la TV aici cred ca e sezonul 3 si noi nu apucasem sa vizionam nici un episod!
mustacioaso, iti tin pumnii sa treaca otita - si Olivia mi-a facut atatea ca nici nu le-am mai tinut contul :( si eu sunt racita cobza si mi-e teama sa iau pastile din cauza burticii :( iti trimit un ceai fierbinte cu multa lamaie de la mine
nelia, am vazut poza cu caprioare si mi-am adus aminte ca sapt asta am vazut 2 cete trecand prin fata masinii de dimineata cand plecam la servici. a plouat e a zapacit si cred ca isi cautau adapost saracutele. in prima ceata o caprita a trecut strada prin fata masinii iar puiul ei a ramas pe partea cealalta - i-a fost frica sa treaca bietul de el. ma gandeam ce norocoase suntem ca avem limbaj articulat - ca biata caprioara tot ca o mami era de disperata dupa puiul ei si nu stia cum sa-l fca sa vina dupa ea.
gabitzam, 4 ani, 2 copii? asta da eficacitate! felicitari!
pisik 4ever spune:
gata am votat si noi tot ce am gasit - superbe poze fetele! Inimioara mea a ramas la ingerasul lui elisor si la printesa lui danelutza - eh mamica de fetita, ce vreti :)
Cloreta, poza aia superba cu baita in natura e a voastra?
Mercedes spune:
Salutare fetele!
Am ajuns si eu inapoi acasa dupa aprox o saptamana. Bia acum e ok,isi misca manuta in schimb nu a fost la gradi pe considerentul ca nu cumva sa fie trasa cumva de manuta cu problema.
Mersi fetelor pentru ce ati scris.
Am vazut ca a inceput votarea. Eu voi vota probabil luni.
Poate ar fi fain sa scrieti exact paginile unde se gasesc puiutii desigur daca doriti,eu scriu mai jos daca va place votati.
Bia + cristi-ingerasii mei pag 23
Bia pagina 38
nelia- am slabit dar am mai si pus la loc.
La mine e probl zic eu ...imediat cum incep sa mananc pun intr o saptamana 3 kg sigur. Stiu ca nu e ok sa fiu intre extreme dar asta e.De ex. la spital in ultimele doua zile le spuneam la asistente sa ma lase fara glucoza ca sunt ok si n am chef sa ma fac cat o casa.
andutzy- felicitari pt gradi, am citit inceputul si finalul, e bine ca v ati calat si nu mai plange.
Acum de dimi mergem la aguapark din tara vecina si sper eu sa nu fie multa lume avand in vedere ca sunt pastile catolice acum.
Apropo de pasti am luat un cosulet f haios cu un iepuras si niste oua colorate.
Tdi spune:
Ciao fetele!
Scot putin capul dintre oale si potoale ca sa va salut, am inca multa treaba de facut si nu stiu cand mai apuc sa intru pe aici.
Cu ocazia asta urez PASTE FERICIT celor care sarbatoresc!
Noi maine mergem la pranz la socri si seara ne intalnim cu prietenii iar pentru luni inca nu ne-am facut program, sper sa fie timp fain s-o putem scoate pe atomika pe undeva la aer.
Va dorim multa sanatate si toate cele bune!
gabitzam spune:
Paste Fericit, TDI si cine mai sarbatoreste Pastele! Cred ca si Danelutza, si fetele de peste Ocean...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla