Copiluti de mai-iunie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 15
nelia spune:
Nici al meu nu e microbist, se uita, asa si eu ma uit, dar nu se omoara. Hai, cind ne mai intilnim pe un chat? Eu sint libera pina marti inclusiv, libera vorba vine, ca fetele vor fi acasa, dar macar nu ma mai duc dupa ele.
Gabitza, felicitari si casa de piatra in continuare. Sau de beton, da' mai mare, ca va inmultiti si voi acusi!
Danelutza, sanatate multa!
Eu acum am venit, s-a incalzit si la noi, dar e urit, pentru ca se topesc nametii. Sint 4 grade, eheehei, primavara pe cimpii la atitea grade. M-am dus pe jos, cu bebe in carut si am venit pe jos, cu Tudora in locul lui bebe, care a trecut la locul lui, in wrap.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Danelutza spune:
Nelia vezi ca fetele sint pe chat
Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
gabitzam spune:
Daaaa, am mai avut si noi un chat mic aseara in amintirea vremurilor bune
'neatza
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
fran spune:
Lucas-La ce gradi mergeti pana la urma? Noi suntem de rasul lumii, dupa ce am luat la bani maruntzi toate grainitzele posibile si imposibile ne-am hotarat ca Iepu o sa mearga la o gradi de la noi din cartier, pentru ca acolo o sa mearga si un baietzel din bloc cu care e buna prietena. Nici macar nu stiu numele gradinitei, cica e una particulara pe langa noi. Ea o sa mearga dupa ce se obisnuieste el, ambii la program scurt, si la incepu o sa stea tata cu ea. De fapt pot sa stea cu randul cu ei pe acolo si tata si bunica baietelului(Iepu se intelege bine cu ea). In fine, la noi problema e usoara ca daca nu vrea sa mearga nu-i nici o problema, poate sa stea bine-merci si acasa. Aurul nu era mult mai ieftin in Dubai decat in Romania, perlele da. De fapt erau mai ieftine decat in Ro modelel turcesti si arabesti, cam aceleasi cu ce se gaseste si prin Ro. Modelele "europene" erau mult mai scumpe si nu se vindeau la gr. ci in functie de model. Electronicele, la fel, cam acelasi pret ca in Ro. Marele duty free din aeroport e tot un mare fas...
Chris-nu am facut nimic special ca sa vorbeasca, pur si simplu si-a dat drumul singura. Doar ca amesteca la greu romana cu engleza, si le mai si poceste...Dar asta se va rezolva cu timpul, noi suntem linistiti acum din punctul asta de vedere.
Danelutza- si eu am febra si ma simt ca naiba,azi ma duc iar la dr.
Ma duc la votare acum
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
lucas spune:
Fran gradinita este in spatele magazinului Domino, pe stradutza cu vile, a doua -treia casa de la intrarea pe strada.
A voastra unde este? si noi am cautat, cautat si tot in cartier am ajuns, datorita apropierii de casa. am fost putin dezamagita ca sa zic asa, adica pina nu vorbesti cu o mamica a unui copil ... cam greu, ce se vede pe site e una, si lucrurile in interior.....si conteaza foarte mult si asteptarile parintilor, visele, dorintele. nu pot sa va spun ca de gradinita asta sunt incintata, astept sa vad evolutia lui. din toate peregrinarile mele am constat ca de fapt nu gradinita este importanta ci personalul, daca educatoarele nu sunt bune (a se citi pasiune, empatie, lucru cu copii, sa iubesca ceea ce face), poate gradinita sa aiba cele mai super dotari din lumea asta.
imi pare rau ca am pierdut chat-ul de aseara! m-am enervat si am citit ceva, foarte scurt ca am adormit.
epopea gradinita azi a fost nashpa, a plins cel mai mult. l-a lasat maica-mea in tipete, sa vedem ce va mai fi.
Danelutza spune:
Fran sanatate multa, vad ca n-am mai facut febra asta noapte, sper sa nu mai fac.
Si Isabella amesteca italiana si romana, de fapt in parc sint copilasi care au inceput sa vorbeasca romaneste
Mai fetelor, eu tot stau cu morcovul in fund, asteptind la sfirsitul lui aprilie raspunsul de la gradinita. Cica mai sint copiii care nu sint "pregatiti" (copii cu probleme) sa mearga la scoala la 6 ani, iar pina cind nu se fac inscrierile pentru clasa intii, nu se stie citi vor intra la gradinita dintre cei nascuti in 2005. Cred ca voi trage un bocet pe cinste daca nu merge la gradi, pentru ca deja si-a facut prietene in parc, toate de virsta ei si majoritatea sint nascute inaintea Isabellei.
Dispar ca ma urla ploada, ma vreaaaaaa, ajutorrrrrrrrrrrrr
Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Cloreta spune:
Ce zi de doi lei am, parca ar fi luni:(( What's wrong with some people?
Mie incepe sa imi dea dureri de cap cautatul gradinitei, sunt in mare dilema. Daca nu ar fi distanta care ne mananca urechile as aduce-o aproape de job dar mi-e ca o tarasc prin mijloace de transport in comun in zilele in care nu se va putea cu masina si la nebunia din Bucuresti ma imbolnavesc de nervi. Mai e si problema orei, eu trebuie sa fiu la lucru la ora 9 si pe ea nu pot sa o aduc la ora aia.
Abia astept sa ajung acasa
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
Cloreta spune:
Oops, ce semn o fi ala de langa nume?:))) O fi creion?
Later edit: ce chef de munca am, se vede nu? Ma doare capul
Fetelor, in poza vreausafiumare de la pag 45 nu e Sergiua lu' Lili a noastra?
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
Danelutza spune:
Cloreta vezi ca scrie ca esti "donator proiect ursici", du-te cu soricelul pe creion si vezi ca asa scrie, nu stiu despre ce e vorba.
Esti o fericita ca poti alege gradinita, e mai rau de mine, ca ar trebui sa o duc in alta localitate, daca nu o fi loc si pentru ea
babygirl spune:
clara, cauta o gradinita aproape de casa, cu transport inclus. ti-o iau inainte sa pelci tu la munca si ajungi tu acasa pana vine ea..
poze www.dropshots.com/emadina