Copiluti de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mey Danutza, mey, mai lasa belelele si la altii, nu le lua tu pe toate!!

Baga repede un antitermic, ceva, bea suc de portocale, ceai cu lamaie, doftoriceste-te, sa nu faci Pastele nemancata si neforumita!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oare daca pun de-o aspirina saracului, nu-mi scade febra ?
Am mincat portocale, mere, am bagat o cana cu lapte fierbinte si miere, ei dupa lapte s-a declansat febra, ca pina atunci tremuram de frig si in casa e cald de-ti vine sa stai dezbrac la pielea goala. Abia astept sa vina vara, ca nu mai rezist.

Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Se pare ca rasare soarele si pe strada noastra! Momentan deja am vazut o raza!
Azi am inceput gradinita la Disney, a facut nani acolo, a papat si l-am gasit bine dispus. A plans mai mult pana in pranz dar nu de necontrolat si a fost cooperant. Directoarea a spus ca a fost mult mai bine decat se astepta dupa povestirile mele. Dragos a zis ca ii place aici si l-am intrebat daca mai vrea dincolo si s-a exprimat in felul urmatoa: nu vreau dincolo, dincolo plang".
Sa speram ca ne mentinem pe calea cea buna si in continuare. Eu azi am stat pe extraveral si mi-a fost tare rau de atatea emotii. De asta zic ca poate apare si soarele!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andutzy, nu am intrat inca sa citesc subiectul, dar eu as cauta din start alta gradinita. Nu se poate sa fie problema la Dragos, adica este si o problema de neadaptare la Dragos, sint si adulti care se adapteaza mai greu sau deloc intr-un loc, darminte un copil atit de mic... dar eu aici nu am mai auzit sa nu-ti mai primeasca copilul pentru ca nu se adapteaza. Sincer! Parerea mea este ca e lipsa de profesionalism din partea personalului. Si ei ce-or vrea acum, numai copii cuminti, care se despart de parinti cu zimbetul pe buze si toata ziua stau acolo unde ii pun, participa tot timpul activ la program, stau acolo unde ii pui, nu le ies din cuvint... si ele stau linistite la o birfa mica si la o cafea si o tigara? Nu, eu nu sint de acord ca un copil este neadaptabil, toti sint asa, ca sint prea mici, poate ca unui se adapteaza mai repede si din mers, poate ca altii mai usor, dar toti sint nevoiti sa se adapteze la un program nou, sa se obisnuiasca cu oameni noi. Dau scris ca lor, celor din personal, le lipseste ceva din punct de vedere profesional sau, de ce nu, chiar si afectiv. Copiii au simturile si instinctele nealterate!!! Eu sint aparatoarea copiilor pina in pinzele albe, chiar si impotriva mea, mai ales a mea, ca sint mama si gresesc de multe ori! Deci, cauta linistita alta gradinita, sint sigura ca Dragos se va obisnui intr-un pina la urma, daca se va simti bine primit. Bafta!
Adina, ma bucur mult de tot ca ati fost primite la minunea aia de gradinita! Daca as fi in locul Emei as sta numai in baie... ca e verdeeee! Bafta multa! Si tie la servici si ei la gradinita!

Gata, trebuie sa plec, abia am venit de la facultate, unde m-am dus sa ma sfatuiesc cu directoarea de program ce cursuri sa iau, ca s-a schimbat programul si l-au adaptat la noile cerinte. E foarte concert si organizat acum, iti arata exact ce cursuri poti sa iei in functie de specializarea pe care tinzi sa mergi la sfirsit. Am facut cerere sa ma treaca de la cel vechi la cel nou, am bagat cursurile terminate in noua grila si am ales urmatoarele... simt ca am facut ordine si curatenie, m-am mai luminat un pic. Daca apuc sa le si termin cu bine pe cele incepute acum si pe cel pe care l-am luat in sesiunea scurta din vara, voi petrece si eu o vacanta linistita.

Pe 30 mai mergem in excursie, in Quebec (orasul) si imprejurimi! Abia astept, am inteles ca e foarte frumos! S-a hotarit Octav ca e momentul sa mai iesim din rutina si a facut rezervari, a cumparat bilete la Leonard Cohen in Chicoutimi pentru el si Agata (s-a scos fata mea ce mare, Santana, Leonard Cohen!), ca unul dintre noi trebuie sa stea cu piticii, ca nu au inca 5 ani sa mergem toti.

Plec dupa fete!

Edit: dupa ce am dat send am vazut ca deja ati gasit gradinita, ca pina am trimis eu mesajul in cre iti raspundeam, tu ai scris altul. Bafta multa, sa fie mai bine de data asta!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

la noi e meci. minunat!
in dormitor doarme fi-miu de la 7.00, a cazut lemn. sper sa doarma pina dimineata.
in living am meci deci eu TV PAS! haladuiesc pe aici ca tuta.
Omustata daca Maya se simte bine nu cred sa fi gresit. si ma gindesc ca sunt mici, sunt de acord ca unele schimbari ii bulverseaza dar parca trec cu usurinta! adica sper!
azi am fost la doctor pentru avizul de intrat in colectivitate si trimitere la analize, l-a capiat pe doctor, i-a cintat pupaza si s-o facem lata!
la care doctorul i-a spus: nu vrei tu sa o faci lata mai tirziu cind mai cresti! are 14 kg si 96,6cm. este baletist!
Danelutza sa nu bei lapte cind ai febra, muuuuuuuuulta lamiie, vitamea C, vitamina saracului inafara faptului ca transpiri ce crezi ca face?
m-am incurcat in pagini, dar am votat, macar acu, ca pe 1 iunie nu cred ca ma prinde cineva cu stampila in mina.
andutzy iese soarele!! garantat! a zis ca in w/e e frumos!astea sunt pentru tine si rabdarea ta! lasa naibii pastilele, eu le string in sertar pentru cind are 16 ani, 18 ani, etc,etc cite nopti o sa ma lungesc pe geam, asteptind sa doarma acasa. da m-am hotarit la 18 ani il trimit de acasa! daca voi apuca!
Loreenda ce faci? faci menuul de pasti? nu zici nimic de botez? hai ma o birfa mica! macar zi-ne daca Enache mai are burta?
ChrisDun nu se prescrie.

Mergi la inceput

Lucas laptele l-am baut cind tremuram de frig, dupa aia a iesit la suprafata febra . Cit despre aspirina saracului, poti transpira sau poate face ochi

Va multumim pentru vot www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Imi amintesc cand asteptam zilele de meci sa mai punem si noi de un chat

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Si eu imi amintesc , era frumos, dar au apus de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dar de ce, nu mai sunt barbatii microbisti? Ma refer la ceilalti, in afara de sotul lui Lucas. Al meu nu a fost niciodata

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Al meu e microbist, dar e italian, deci nu-i valabil pentru meciurile din tara

Mergi la inceput