Copiluti de mai-iunie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Multumesc, Gabitza , am pus semnul de intrebare!

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Saliu la fete

Paste fericit celor care il au azi.

Noi am fost la mare, la 15 km de casa. Pe o plaja unde mai veneam de regula. 0 greade afara si soare cu dinti. Ne-am dus rapid si ne-am intors. Am facut poze. Le vedeti, aici:

poze, azi, Amager 23 martie: http://piticii2003.multiply.com/photos/album/27

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne ce zi frumoasa este afara!! Sunt 21 de grade, e soare, toti copacii infloriti, e o minune cum miroase aerul. Am fost la mama la Buftea la prinz, iar am avut telepatie cu ea, ne-a facut clatite, dupa ce eu ma tot gandisem de cateva zile la clatite.

Dimineata am intrat in balcon la flori si am facut curat, am taiat uscaturile, am mai aruncat ce era cazul, le-am aranjat, am mai rarit frunzele. Sunt mandra de mine Ia de vedeti aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:

Bea, lucrezi? cand ai inceput, cum e la servici?

Sarutmana de intrebare... Ca pe mine nu prea ma baga multe lume in seama... Dar in fine.

Lucrez de anul trecut. Decembrie paremi-se. Superrr cooll este. Ma duc la 2 sali de fitness unde predau aceleasi materii. Bodytoning si una care numeste. Fund, burta, picioare in traducere.

Am lume ca la balamuc si-mi place de numa.

Joi, vineri, sambata: cate 2 ore una dupa alta. Si ma mai cheama sa suplinesc asa colegi. Ceea ce este bine ca iau banuti. Si instructorii sunt bine platiti pe ora.

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput

Bea, te intrebasem acum cateva zile cum a ramas cu gradinita pentru Alex? Te-ai hotarat la ceva?
Ati sarbatorit azi Pastele sau il faceti peste o luna?
Mi-au placut mult pozele din albumul cu caprioarele, imi pusesem una la servici pe desktop.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Paste fericit !
Va servim cu un out si colomba

Beatrice foarte frumoase pozele, dar vad ca era frig, brrrr si la noi ningea dimineata, iar copacii in gradina sint infloriti si lalele la fel. Noroc ca nu a tinut mult.

Monule uite buturuga http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/9630/O-Buturuga-pentru-Printesa-mea/ e foarte gustoasa, noroc ca mi-ai adus aminte sa o mai fac si eu

Gabita ce flori frumoase, arata... balconul.

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Daniela ce oua frumoase! ce le-ai facut de lucesc asa de frumos?
Merci de link. M-am uitat si am vazut ca e diferita de reteta pe care am primit-o azi de la o verisoara a sotului. Spre luna asta sa o fac si eu sa vad ce iese.

Gabitza, superba sera ta.
Beatrice, superb!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Danelutza, tu faci cu o mana beteaga ce nu reusesc cu doua intregi Meserie ce e la tine acolo pe masa. Iar ouale sunt meseriase, nu stiu cum le-ai facut asa rosii si lucioase. Eu am un stres in fiecare an ca nu gasesc o vopsea ca lumea iar ouale au coaja foarte nasoala de se sparg la fiert si nici nu prinde vopseaua ca lumea.

Mergi la inceput

Moama Danelutza ce oua frumoase. Vorba lui MOnica cum de lucesc asa. Zi-ne si noua.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Bea, te intrebasem acum cateva zile cum a ramas cu gradinita pentru Alex? Te-ai hotarat la ceva?
Ati sarbatorit azi Pastele sau il faceti peste o luna?
Mi-au placut mult pozele din albumul cu caprioarele, imi pusesem una la servici pe desktop.

Gabitz, inca nu. Ca aici primul care face 3 ani are prioritate. Si va merge din toamna. Adica chiar daca il puneam pe liste de asteptare, tot luau copilul care a facut primul, varsta de 3 ani.
Si vom trimite formularul inainte de ziua lui ca pana in toamna sa ne vina trimiterea la gradinita.
Aici langa noi mi-ar fi placut. sa vedem acuma ce locuri vor fi.

Pastele al nostru. Nu sarbatorim azi.!

Concediu prin EUROPA

Mergi la inceput