Mamici de mai-iunie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut pozicile puse de Lilly! Mami, dar esti slaba rau, numai burtica e de tine Cred ca nu o sa ai niciodata probleme cu greutatea.
Iar poza cu bb mik este asa de draguta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lily, de ce sa nu se dea concediu medical...am auzit si eu chestia asta, dar depinde de medicul de familie.
Ideea e ca nu te poate obliga nimeni sa intri in concediu de sarcina si lauzie (cele 126 de zile) la o anumita data. data respectiva e alegerea ta. Inca 4 sapt... putin?? eu nu am mai rezistat 9 zile!!! succes sa treaca repede si usor!

Lorich, iubitzica, merci mult.

Silvia, Alysh, am trimis pe contul comun de Yahoo oferta de la Tulip Inn. Chiar ar fi bine sa punem acolo toate ofertele pe care le gaseste fiecare, ca sa facem comparatie mai usor si sa luam decizia mai repede.
Alysh, tu te epilezi singurica???? Eu nu mai pot nici sa ma vad...hehehe ce vremuri!!

Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Merci gabitzam de aprecieri la adresa pozelor.
Cantarul imi zice ca m-am ingrasat 12 kile . Eram cam slaba inainte de-a ramane insarcinata si m-as bucura sa mai raman cu ceva surplus dupa ce nasc.

Lilly 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Reallaura nu mi se pare nici mie ok faza asta cu limitarea concediului medical dupa sapt 30. Dar am citit undeva pe net, sau pe forum.
Nu e putin 4 sapt mai ales ca obosesc din ce in ce mai repede, nu mai am chef de lucru, etc, dar fata de momentul cand mai erau 12 sapt, acum a ramas asa de putin. Incerc sa fiu optimista .

Lilly 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna burtici!!!

Am trimis una bucata copil dulce afara cu bunu' si acuma am intrat si io'.
Ieri nu m-am simtit bine, m-a durut burtica asa ca am stat numai in pat iar azi...sunt ok.
Mai fetelor...au inceput durerile de oase de mor. Noaptea....amortesc rau, si cand tb sa ma intorc....pai e o aventura...zici ca nasc. Iar pe spate....dorm ce dorm dar...tot pe stanga sau dreapta ma cuibaresc. Ma scol de 100 de ori pe noapte ca sa imi schimb pozitia. Si ma dor toate oasele. Voi patiti la fel??? Parca mai erau mamici care se plangeau...

Va poop si revin!

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lilly79

Merci gabitzam de aprecieri la adresa pozelor.
Cantarul imi zice ca m-am ingrasat 12 kile . Eram cam slaba inainte de-a ramane insarcinata si m-as bucura sa mai raman cu ceva surplus dupa ce nasc.

Lilly 30+

Fetelor, iata o fericita!! Adevarul e ca arati f bine cu cele 12 kg in plus!! Eu am pus 9, si nu prea mai sunt multumita de cum arat...
Am pus si pe picioare si pe fata..

Laurita 31+, , Mircea

Mergi la inceput

Dordia, la fel patesc si eu, nu mai pot dormi in nici un fel. Intr-o parte, cum eram obisnuita, parca simt ca se strecoara bb intre coastele mele si saltea!!
Iar pe spate...nu am dormit niciodata.
Hai ca mai avem 2 luni! Dupa care nu mai dormim deloc!!

Laurita 31+, , Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Andree, cum iti mai este, ti-au trecut durerile alea de gat cumplite?? Sa te faci bine repede, auzi?

Silvia, am murit de ras citind patania cu motanul :-)))

simonacip, hai fata, hai, rezista pe baricade!! Iti tinem pumnii si ne gandim la tine!!

Eu raportez aceleasi nesuferite dureri de solduri/coapse noapte de noapte... Parca am nisip incins intre oase si se freaca intre ele pana ia foc... Nu stiu ce sa mai fac... Voi ce faceti ca sa mai scapati de ele?

Felicia 26+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza fetelor,

Multumesc mult pt urarile voastre!!

Lilly si eu stiu ca poti sa iti mai iei concediu medical,doar daca mai ai.Ca pe an stiu ca sunt cam 40 si ceva de zile nu stiu exact!!!Eu nu am reusit sa vad pozele cu tine,nu stiu de ce nu ma lasa!!

Eu ma simt mai bine nu ma mai doare asa infernal gatul dar imi curge nasul si am un nas rosu mai ceva ca a lui Rudolf!!
Fetelor mai am o intrebare la voi!Eu de doua seri asa vomez seara tot ce mananc si ce e ciudat ca nu am mancat la fel in aceste 2 seri.Oare sa fie de la raceala?

Poze
Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Pai....eu amluat deja 15 kg...iar ultimele 5 kg sunt puse in ultima luna
adika dupa cerclaj. Dar....nasc eu si...le dau jos incetisor dar sigur. Sper ca pana in vara sa ajung macar de unde am plecat...dar...sa vedem daca imi iese.

Ache si sa fii fericita, sa ai o nastere usoara si tot ce iti doresti.

Va popp!

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput