Mamici de mai-iunie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
alina_anto spune:
Azi m-am plimbat f.f.f. mult!! Nu stiu cand a trecut timpul...Am mirosit toti pomii infloriti..A fost asa frumos! Ne-a priit pt ca nu am simtit nici o contractie..
Alina
30+
SARA-MARIA
Magnetism79 spune:
Fetelor ce faceti? Ati adormit? Se vede treaba ca oboseala de peste zi pt cele care mai lucreaza inca isi spune cuvantul.Eu mai stau un pic ma uit la Ant 3 la talk show-uri ca lui fiu-miu ii place de Mircea Badea sa vedeti ce tumbe il apuca pe la 11 cand incepe emisiuneaaaaa mamaaaaaaaaa ma innebuneste copilul asta numai noaptea il apuca, ziua tace malc nu schiteaza decat cateva gesturi probabil cand ii e foame........imi da dim. trezirea de la 6 si nu ma pot culca mai devreme de 12.12.30 e speeedy gonzales ce sa mai...........
Cleo draga mea ce faci mai vii joi al Filantropia?Eu abia astept sa vad filmele alea, o sa vb si cu Lori sa vedem ce face si ea daca mai vine.
Pupi si daca asta micu mai e activ mai intru pe forum
+26 cu Bogdan Gabriel
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Magnetism79
Fetelor ce faceti? Ati adormit? Se vede treaba ca oboseala de peste zi pt cele care mai lucreaza inca isi spune cuvantul.Eu mai stau un pic ma uit la Ant 3 la talk show-uri ca lui fiu-miu ii place de Mircea Badea sa vedeti ce tumbe il apuca pe la 11 cand incepe emisiuneaaaaa mamaaaaaaaaa ma innebuneste copilul asta numai noaptea il apuca, ziua tace malc nu schiteaza decat cateva gesturi probabil cand ii e foame........imi da dim. trezirea de la 6 si nu ma pot culca mai devreme de 12.12.30 e speeedy gonzales ce sa mai...........
Cleo draga mea ce faci mai vii joi al Filantropia?Eu abia astept sa vad filmele alea, o sa vb si cu Lori sa vedem ce face si ea daca mai vine.
Pupi si daca asta micu mai e activ mai intru pe forum+26 cu Bogdan Gabriel
niatsa, vin , normal ca vin. Pt mine au fo super primele 2 cursuri, am inteles ce imi face la spital, ce tre sa fac, si m-am linishtit. Restul e si el interesant, dar primul target - nashterea mi-e clarificata.
Acum astept ecografia, sa imi zica dr in ce pozitie e bb, pt ca am impresia ca si-a schimbat orientarea geografica.
33+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
Reallaura spune:
Neata fetelor!!
Eu incerc sa-mi iau medical de astazi, 3 sapt, ca nu ma mai simt in stare sa merg la birou...
Adica mai pe romaneste s-o termin cu serviciul!!!

Parca deja ma simt mai bine, numai la gandul asta.
Era prea obositor, in primul rand drumul, apoi statul pe scaun peste 9 ore pe zi, apoi greata si contractiile.. cred ca nici lui bb nu-i placea!
cred ca de joia viitoare o sa vin si eu la cursuri la Filantropia.
Monik, tu intrebai de cursuri...
Cleo ni le recomanda pe cele de la FIlantropia.
Din pacate la Municipal nu se mai organizeaza, am fost eu si am intrebat...
Laurita
31+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Lorich spune:
Buna!
Am aterizat si eu la birou, am o stare de bine asa, cred ca e de la primavara asta, plus ca povestea Silviei cu motanelul m-a terminat
.
Monica si noi suntem posesori de cordon-esarfa la gatuc, eu tot il rog sa si-l scoata, ca si pe mine ma bate gandul sa fac cezariana daca ramane asa; stiu deja teoria ca se naste asa, la greu, ca asa si pe dincolo, dar nu vreau deloc sa-mi asum vreun risc in numele copilassului. Asta e problema in dezbatere pentru mine, sa mai vedem, mai este timp.
Alinaanto Mersic de info.
Monica apropo de cursuri, le recomand cu mare tarie pe cele organizate de First Bebe, e mai greu sa prinzi o programare, dar merita incercat, pentru ca am inteles de la ei ca au tinut cont si de varsta sarcinii, nu numai de ordinea in care s-a aplicat. Oricum, din pacate le-au mai scurtata pe ici pe colo, din lipsa de timp, probabil. Eu diseara ma duc la ei la un curs lamaze, un singur curs despre push-push, sper sa invat si mai multe despre travaliu.
Magnetism, Cleo la mine s-a terminat concediul si nu cred ca mai am cum sa ajung la curs la Filantropia, ca am program pana la 5 p.m., saptamana trecuta eram in vacanta. 
Simonacip imi pare bine sa aud ca e mai buna starea de spirit, asta o sa ajute mult de tot si pe mami si pe bebic, te pupam si Doamne ajuta sa fie totul bine in continuare!
Lori
29+
asteptand un bebe Robert
Reallaura spune:
Lorich, zi-mi si mie de First bb, pls. Lamaze ma intereseaza si pe mine... cum fac programare? Unde se tine cursul?
Laurita
31+,
, Mircea
Alysh spune:
"neata si de la noi....o zi frumoasa tuturor burticilor!!!
Azi am zi de epilat.adica de chin..cred ca o sa-mi ia 4 ore sa ma epilez cum trebuie si mai ales s-o coafez pe domnisoara
Asa ca fug ca am treaba multa.....
Alina
32+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Lilly79 spune:
Buna dimineatza fetelor.
Ieri nu am avut timp nici sa respir la lucru, si nici sa intru pe forum. Iar aseara nu am mai intrat pe net pt ca am facut un fel de prajitura cu branza (Vargabeles), de care nu sunt f multumita
, dar sper ca a doua oara sa-mi iasa mai bine.
Andree27 iti doresc insanatosire grabnica.
Reallaura se mai da concediu medical din sapt 31? Eu stiam ca din sapt 30 daca vrei concediu, ori concediu de odihna, ori prenatal.
Si pe mine ma cam doare spatele pt ca stau 8-9 ore intepenita pe scaun, dar cand ma gandesc ca mai vin la lucru doar 4-5 saptamani, imi revin brusc ![]()
Am pus si eu 2 poze pe contul de picassa.
Lilly
30+ 
Lorich spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Lorich, zi-mi si mie de First bb, pls. Lamaze ma intereseaza si pe mine... cum fac programare? Unde se tine cursul?
Laurita31+,
, Mircea
Iubita, pentru cursurile gratuite, te inscrii pe site www. firstbebe. ro (am scris cu spatii, sa nu-l ia reclama) dar acolo cum ziceam poti sa te inscrii asa, poate-poate prinzi, dar ziceau ca-s super-full.
In schimb pachetul de cursuri cu bani cred ca e alta situatie cu el, gasesti tot pe site despre cursurile cu banuti, asta lamaze e 1 milion, e unul singur; uite iti trimit pe PM mailul tipei care se ocupa de programari si-i trimiti un mail daca vrei doar cursul de lamaze. Fiind cu bani, te baga ea pe undeva cat mai curand, vezi tu, dupa ce-i scrii.
Pup.
Hai ca trimit si PM
Lori
29+
asteptand un bebe Robert