Mamici de mai-iunie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
SilviaPop spune:
Laura, eu am acum stari de greatza , desi n-am avut deloc la inceputul, sarcinii. Am observat o stransa legatura intre starile de greatza si momentele in care mananc chestii care ridica glicemia.
Apropo de pusul scutecelor la pisici
, mi-am amintit o intamplare si vreau sa va fac sa zambiti si pe voi:)
Acum vo 2 ani mi-a adus cumnata motanul sa-l tin cat era ea plecata. Motanelul nazdravan a inceput imediat sa marcheze teritoriul si era un miros la mine in casa...de nu pot sa va povestesc.
Pt cele care nu stiu, nu e vb de mirosul de pipi ci de un miros specific pt marcatul teritoriului, o substantza produsa de niste glande localizate langa funduletz pe care o expulzeaza ca sconcsii si care persista in timp mai mult decat mirosul de urina.
Exasperata, mi-a venit o idee cum sa salvez situatia. Mai precis, m-am gandit sa folosesc o punga mica pe post de pampers. asa ca am luat pisoiul care a stat foarte cuminte, l-am intins pe spate, l-am mangaiat pe burtica, i-am "montat" punga la funduletz, i-am scos picioarele din spate prin niste gaurele date la punga, am legat si ancorat punga cum am stiut eu mai bine ca sa nu iasa la mers, sa nu si-o poata da jos si sa nu-l incomodeze. Ce mai, parca ii tricotasem punga , asa de bine ii venea. Numai ca nu stiu ce s-a intamplat, cand a facut motanelul primii pasi, a inceput punga sa fashaie si el cred ca a avut senzatia ca il urmareste cineva indeaproape la fiecare pas, pt ca, dintr-o data s-a panicat, a rupt-o la fuga ceva de speriat, prinsese o viteza fantastica, alerga in cerc si se uita in spate. Si din ce alerga punga facea si mai mult zgomot iar el accelera si mai tare incat a fost nevoie sa ma refugiez pe hol ca sa nu raman fara v-un ochi, ceva
. Dupa vo 2 ture de camera s-a linistit iar eu am indraznit sa bag speriata capul sa vad care e treaba
si constat ca pisoiul era fara punga, speriat, intr-un coltz al camerei iar punga, culmea, era lipita pe perete la 2 m inaltime, asa tare s-a electrizat si a zburat.
Deci, eu zic sa nu incercati cu pampersi daca nu vreti sa-i vedeti lipiti de tavan![]()

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
cleo78 spune:
ei, superstitia asta, sa nu iei nik inainte de nashtere i-am dispersat-o si mamaiei mele!! Si are 74 ani, 6 clase, 2 vaci si multe alte animale pe langa casa, acolo, in fundul jud. Botoshani.
CUm? i-am ezplicat, ca mai nou nu te tine decat 2 nopti in spital; si daca eu nasc de Pashti, de unde sa cumpere tati tot ce ne trebuie?
Si chiar de nu ar fi de pashti, o noapte e tati beat, a 2a mahmur, si tot acolo ajungem.
Nu ash vrea sa imi ia alte pers. lucrurile, noi amcumparat impreuna una, alta, si credeti-ma, nu e mai mare placere, si implicare decat cand incepi sa vezi: una, alta, sa te intrebi: oare ne trevuie, dar uite ce dragalasha e etc etc. Stiti voi cum e.
Ei, si dca mamaia mea (om simplu, dar open mind, se pare) i-am schimbat parerea... daca mai aud pe cineva de la orash cu asha ceva, ii zic ca e retardata!!!!
Acum 20-30 ani, da, inteleg, exista riscuri mari de pierdere sarcina, de probleme la nastere, etc, nu se stia nici sex, etc mama a stat 1 sapt in spital- deci au avut timp sa cumpere prietenele etc. Plus ca nici nu cumpara mult: 20m de diftina, si tras la mashina, 3 caciulite si 3 paturele, biberoane - cand prindeai la farmacie, luai 10 si apoi le gaurea cu acul fierbinte, sticla de la pepsi/cico era refolosita, pudra de talc si unguent- aveam toti in casa, acelasi timp.
AStazi e o filozofie intreaga sa echipezi o familie pt viitorul bb!!
33+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
gabitzam spune:
Vaaai, Silvia, saracul pisoi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
SilviaPop, te-a apucat rau curatsenia!! Hai si la mine, nu vrei? ![]()
Si pe mine ma mai apuca...dar cand vad ceva nasol, imi tot repet: in concediu, dupa sapt 37 le fac pe toate! Ce mai..imi provoc sigur nashtere asha! Ca sunt zanateca.
Cat despre pisica cu punga la fund... chiar ca mai facut curioasa! deseara aplicam operatiunea Lucy cu pampers!!! Neaparat sa vedem cat de rau face!!!
33+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Reallaura spune:
Silvia,, mercic 
M-am mai linistit cu frica de greata, daca spui ca ti se intampla si tie. ma gandesc poate unde am reluat Elevitul...nu stiu daca astao fi.
Alysh, draguta am primit deja menu-urile, dar nu mi se par bine organizate, cred ca mi-a trimis mai mult pentru nunta decat pentru botez.
Bine, se poate ajusta. O sa fac un rezumat si-ti trimit, macar orientativ, ca temen de comparatie.
Din pacate cica sala de 50 de locuri - aia minunata cu perspectiva misto!!- se va renova si nu se stie daca pana in august incolo va fi gata. ![]()
Imi pare rau ca as fi facut deja rezervare si scapam de o grija...
oricum, o sa ma duc sa vad si sala de la et 2.
Laurita
31+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
monik16 spune:
Buna,
Am si eu o intrebare: pe unde se faC cursuri pt. nastere in Buc? Eu stau in Militari, m-ar interesa mai aproape de mine... Si cam cat dureaza un astfel de curs?
S-ar putea sa nu prea am nevoie pt. ca acum bebelina mea are esarfa de cordon si daca ramane asa o sa vreau cezariana... dar pt. orice eventualitate m-ar interesa unde se fac?
Mai e cineva care are bb cu cordon-esarfa?
Le urez si eu fetelor nou venite BUN VENIT! NASTERE USOARA SI BB SANATOSI!
29+
Sara-Maria
monik16 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Buna dimineata!!
Monik16 Fetitzele noastre vor avea acelasi nume: SARA-MARIA!!!!!Te felicit pt alegerea facuta, este un nume foarte frumos!!!
Andreea O sa pun poze cu hainutzele Sarei, deocamdata nu am reusit....
Si noua ne plac produsele de la ikea. Ne-am mutat de curand si ne-am luat toata mobila de acolo. Daca stii sa alegi si ai rabdare, gasesti lucruri de calitate la preturi fff bune!
Noi o sa luam pt Sara patut, lnjerii de pat, am luat perdelele si veioza de noapte, insa masa de infasat nu m-a convins-nu stiu daca i-o vom lua. Eu vreau sa-i luam o comoda in care sa putem depozita si lucrusoare si care are deasupra si cadita de baie si masa de infasat. Doar ca ceea ce am gasit pana acum este foarte scump...dar mai cautam. Noi mergem zilele astea sa luam din ikea tot ce ne-am propus si te tin la curent- o sa pun poze .mamica si
bebelinul
Va doresc o zi frumoasa tuturor!!
Alina30+
SARA-MARIA
Alina, am vazut ca am ales acelasi nume...Si mie imi place tare mult!
Maria am vrut dintotdeauna (e cea mai "mare" dintre sfinte), iar Sara l-am ales dupa ce am aflat ca e fetita... Am cautat mult, semnificatii, potrivire zodii etc.
Pana la urma am ales Sara pt. ca mi-a placut semnificatia numelui (inseamna printesa) si am citit ca celor din zodia gemeni li se potrivesc nume scurte
Eu sper sa ii placa si ei.
29+
Sara-Maria
andreap spune:
Eu chiar nu pot tine pasul cu voi...lipseste omul 1-2 zile si gata capitolul!
Sper ca sunteti sanatoase,Bbicii stau inca la caldurica(mai ales la Simona..)...
De miercuri dupa ce ajung la munca,o sa fiu mai in forma
Noi suntem bine;am avut 2 zile in acre BBlusa a stat mai cumintica,chiar ma speriasem..azi insa a batait toata ziua
.Maine merg la medic,apoi si al eco(dar una..simpla,la ecograful din spital...).Sper sa fie bine totul.
Pupici si ne auzim miercuri
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?http://community.webshots.com/album/562311868ECbiFNz=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
alina_anto spune:
Lorich eu voi naste cu dr Gherasie Cristian, dar la sp euroclinic.
Alina
30+
SARA-MARIA