Mamici de mai-iunie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
dordia2000 spune:
Reallaura...stiu cume cu noptile nedormite. E greu dar...trece repede. Iar dupa cezariana...2-3 saptamani tot asa dureri o sa am deci...mai dureaza pana cand dorm si eu ca omul normal. Dar....o sa mai am un pui mic si merita tot chinul din lume!
Va poop! Merg in pat ca am stat destul pe scaun!
Diana
33+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Alysh spune:
Laura, ma epilez singura dar mi-e foarte greu. Pe de alta parte nici nu suport sa ma mai epileze altcineva, n-am rabdare, mi-e teama si de dureri. Asa ma epilez eu in ritmul meu, imi ridic piciorul in laterala pe canapea, dau cu banda epilatoare si daca mai raman cateva firicele dau cu aparatul. NU mai suport deloc aparatul decat daca am ff putin par. Iar la domnisoara dau cu lama.....pur si simplu la intamplare. Apoi folosesc o oglinjoara sa vad ce mai e de rectificat
Dupa cum vezi ti-am dat toate detaliile.
Dordia si eu ma trezesc amortita si cu dureri de oase. Si mai ales noaptea cand ma intorc nu stiu de ce mi-e extrem de greu, mi se mare burta f grea, mult mai grea decat ziua, culmea. MAi imi face tati masaj.....dar eu am nevoie de un masaj d-ala profesionist, vreo trei ore la rand sa-mi fie masate toate paricelele corpului (ei, nu chiar toate
. Dar se pare ca si masajul e interzis in sarcina!
Andree, insanatosire grabnica!
Alina
32+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Andree27 spune:
ACHE LLLLLAAAAA MMMUUULLLTTTTIIII AAANNNNNNIII!!!!!!!!!!!!!
MULTA SANATATE,FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR SI MAI ALES UN BEBICA SANATOS SI VOIOS!!!!!!!!!!!

Poze
Andreea
28+ in asteptare de un ingeras:
Eric
DanaH spune:
'Neatza si de la noi, fetele!
La Multi Ani!!!, Ache!!!!, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ei dragi si mai ales sa ai un bebe sanatos si mancacios!
Dordia, Reallura, si eu am dureri de toate cele in timpul noptii. este o adevarata aventura sa ma intorc de pe o parte pe alta. nu mai gasesc nici o pozitie sa imi convina. nu stiu ce m-ar ajuta sa ma pot odihni mai bine.
andreea, cred ca voma este de la durere in gat. mie asa mi se intampla de multe ori. bea in continuare ceaiuri caldute cu mutla mutla lamaie, manaca portocale, kiwi. sper sa itise duca durerea asta cat mai repede.
Simonacip, sper ca bebe este inca la caldurica iar tu stai bien cu moralul. curaj, curaj, ca mutl a fost, putin a mai ramas.
fetele, cand va aud de ceoncediu.... asa imi vine sa pelc si eu acasa.... eu mai am inca trei saptamani de munca (ma rog, nu cahir intregi, mai ales ca aici o sa fie liber vienri si luni, de pastele catolic). mi se pare din ce in ce ami greu sa stau atatea ore pe scaun. abia astept sa raman acasa, sa ma apuc de spalat, calcat lucrusaorele pt bebelina, sa mai plantez cate o floare, doua, sa citesc, sa .... ufff, cate planuri am... dar trebuie sa le mai amn putin.
acum va las ca trebuie sa ii servesc pe colegi cu tort de ziua mea (care a fost saptamana trecuta, dar le dau tort azi, imrpeuan cu inca doi colegi).
pupici si o zi buna.
dana
33+
Reallaura spune:
Miss Parker, Dana H,
, sis e bine, o sa ma duc maine sa stau cu ea, sa vorbim toata ziua nimicuri, ca pe vremuri...
A intrat si ea si a citit, dar nu a apucat sa scrie ca o durea burta.
Acum, Miss, dupa ce ne-ai spus ca No spa nu ar fi recomandat in alte tari, parca vrem sa ne tinem departe si de el.
Alysh, cand nu mai poti singura, imi spui si te trimit la cosmeticiana mea. Oricum, e un act de eroism sa faci asta in oglinda.
Si soramea s-a taiat data trecuta cand s-a dus la doctor.
Ache

, sa ai o zi minunata si sarcina usoara in continuare! La multi ani!
Laurita
31+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
cleo78 spune:
Ache
sa fii sanaotoasa, si tu si bb si toti cei dragi, sa ai o nastere usoara si MULT SUCCES IN URMATORII 20 de ani.
Dordia, parca tu esti cu cerclaj. E normal sa te ingrasi... doar stai in pat cuminte, mishcare nu. Dar cand o sa incepi activitatea.. si o sa alergi dormitor baie bucatarie.... or sa dispara ca prin minune kilogramele.
Alysh, cum de te epilezi singura??? io abia ajung sa imi mangai o coapsa... pana la glezna e un chin, sosetele...le dau jos prin frecarea picioarelor, ca si copiii mici mici, la incheiat shoshonii in picioare...e un adevarat efort. O sa mai merg o runda la cosmetica, peste 10 zile, cand intru in congé, si sa epilez...cand rezist la durere. La madam... nu stiu ce o as fac, ultima data cand am pus lama...v-am povestit ca am 'crestat-o'...bine ca nu m-a mai dezbracat dr-ul
ca ar fi ras si cu picioarele de mine!!
A, am fo la dr de familie azi: mi-a zis ca pt concediu de maternitate nu imi tre nicio hartie de la munca, sa beau cat de multe lichide pot, guritse mici si treptat - pt arsuri, si ca o sa scap de ele, cand o sa nasc
, si m-a rugat in mod deosebit: dupa dush, sa frec sanii cu prosopul, pana ma jeneaza sfarcurile, deoarece guritsa lui bb e mai aspra, si s-a saturat sa vada sfarcuri crapate-ii e atat de mila....
Pupam pe sis a lui reallaura, si sa stea cuminte acolo in pat.
Pupam si pe fetele mocoase, doar virtual- nu riscam sa se ia.
33+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Adriana_78 spune:
Buna mamici si burtici!
Cleo, nu stiu daca gurita lui bebe e aspra, prinde insa cu putere sfarcul si sa vezi cand e flamand cum tine, ca nu-l poti desprinde de acolo, nici cu patentul; nici nu poti crede ca poate strange asa tare si sa vezi bietii sani dupa 1 ora de strans si supt in ritmul asta, ce "aratosi" sunt.
Alysh, da' esti curajoasa! cu lama jos, fara sa vezi ... brrrrrr; si eu tot o oglinda folosesc, ca nu mai vad nimic, deocamdata merg la cosmetica, macar durerile sunt mai scurte (ca d-na cosmticiana trage repede, eu cum simt ca ma doare fac pauza)
Eu cand stau mult in fund, ma doare in dreapta sub san -- ficatul cred, insa am citit aici ca si alte fete se plang de astfel de dureri; nu stiu ce-o apasa acolo, da' e clar ca-i place, ca nu-si schimba deloc pozitia, sa mai ma lase durerea.
Adriana,
32, mamica Larei
Andree27 spune:
Alish chiar ca esti super curajoasa cu lama fara sa vezi!Si eu ma duc la cosmetica pt ca daca ma fac cu lama toata ma irit de numa!!!
Fetelor nu sa ma laud si sa revina raceala dar ma simt mult mai bine numai atat ca am o voce de canal!!!
Poze
Andreea
28+ in asteptare de un ingeras:
Eric
gabitzam spune:
Apropo de canal, Andrei al meu cand zice cana, cafea sau canal, la toate le zice "caca"
Merge pe strada cu taica-su si se opreste la fiecare canal si striga in gura mare " caaacccaaaaa" ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
Gata fetelor, am cam terminat cu epilatul.......si bineinteles sunt stoarsa de oboseala, m-as culca. Intr-adevar mi-a fost foarte greu.
Laura, cosmeticiana ta vine si la domiciliu?. Daca da, chiar as fi interesata, e clar ca eu nu mai pot singurica. Multumesc mult pt meniuri, chiar acum trag o privire ca sunt tare curioasa.
Alina
32+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png