Mamici de mai-iunie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Apropo de canal, Andrei al meu cand zice cana, cafea sau canal, la toate le zice "caca" Merge pe strada cu taica-su si se opreste la fiecare canal si striga in gura mare " caaacccaaaaa"

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Gabi sa ti le notezi undeva sa i le zici cand e mare!

Lori 29+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna ziua tuturor,

Ma bucur ca am gasit acest topic . Sunt o mamica in 32 de saptamani si un pic, cu DPN 7-12 mai, cand o sa apara un baietel superb in viata noastra.
De ieri sunt acasa, mai intai in concediu medical 2 saptamani si apoi intru in prenatal.
Cautam sa dau de mamici in devenire ca sa mai impartasesc din trairile mele, si de ce nu sa verific daca sunt normale, cred ca toate ne intrebam asta la un moment dat. Din ce am citit sunt ok inca
M-au consemnat la domiciliu ca s-a inmuiat colul, evident s-a si scurtat dar nu mult. Ati mai patit asa ceva? Cica nu ar fi periculos dar e riscant asa ca nu e cazul de 8-9 ore stat pe scaun si stresul de rigoare.
Insa desi stau mai mult intinsa tot ma doare burtica, nu imi dau insa seama daca de la gimnastica dinauntru sau de la altceva. Nu e o durere puternica dar exista...Poate aveti un sfat.
Sanatate multa, si acum daca am timp ne auzim mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bine ai venit Socrate si bine ca ne-ai gasit!

Felicitari pentru baietel si ai grija cu colul, eu nu stiu decat ca trebuie odihna si relaxare (cam la pat). O sa-ti raspunda fetele care s-au confruntat cu problema asta si da, aici descoperim ca sunt normale toate trairile prin care trecem in perioada asta.

Lori 29+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Salutare tuturor...si de la noi!

Mai rarutz pe forum in ultima vreme, insa citesc tot, tot!

Ache La Multi Ani!, o nastere usoara si un bb sanatos si mancacios.

Nu am mai facut spilcuirea tuturor mesajelor voastre, insa vroiam sa-i multumesc Silviei pentru povestea cu pisoiul si plasa aferenta...radeam singura in hohote (si mentionez ca-s la birou). Nu vreau sa ma gandesc ce 'or fi crezut colegii din jur, dar nici nu-mi pasa.

Laura sa-i dai un Simonei si sa ai grija de ea! Initiativa cu ofertele de meniuri de la restaurante este ff buna! Si noi ne gandeam la organizarea botezului. Stim ce am patit cu lipsa localurilor pentru nunta!

Gabitzam mortal Andrei al vostru cu canalele...

Nu in ultimul rand Socrate bine ai venit printre noi!

Gata...ca nu mai stiu ce vroiam sa scriu!

Aaaa...Cleo mama ma imbogatesc! Ai trecut pe langa mine azi dimineata fara sa ma recunosti! Ideea e ca te-am lasat pentru ca eram intr-o fuga nebuna si cheauna dupa o noapte de cosmar...uri!
Data viitoare te opresc insa!

Noi suntem bine...ne miscam, ne agiam. Incepem mici renovari in ap in prima saptamana din aprilie! Apoi curatenia...aranjam cu cineva sa ne ajute pentru ca eu nu ma risc! Asta a propos de patania Silviei cu facutul curateniei in baie!

Va pe toate!
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Socrate bine ai venit si sa ai parte de un baietel frumos si voios si sanatos!!!

Poze
Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Andree27 ma bucur ca esti mai bine. Ca sa vezi pozele, trebuie sa te loghezi pe picassa cu contul maiiunie2008. Nu am facut pozele publice.

Eu cu epilatul ma epilez deocamdata cu lama si pe picioare (din comoditate ). Inca mai ajung, dar nu bag mana in foc ca nu mai ramane nimic dupa lama. Ar trebui sa am rabdare sa creasca si sa ma epilez cu aparatul.

Ache , sarcina usoara in continuare si-un bebe sanatos si mancacios.

Bine-ai venit socrate.

Lilly 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Socrate, bine ai venit in grup! Te trec si pe lista.

Mai este o mamica ce tot incearca sa ne scrie, dar a scris pe la capitolul trecut, si pe la asta dar a scapat mesajul nevazut din cauza de moderare! Tania, inca putin si ai scapat de moderare, mai scrie-ne

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Socrate bun venit in lumea 'normala' a burticutelor!!
Cat despre colul moale... nu mai e cazul sa stai in fund, cand mai mult in pat. Macar 4-5 sapt... ca dupa aia nu mai conteaza!

Despre simptome anormale : eu cetesc acu (adusa de laun coleg de munca ) cartea CUM SA NU FII O MAMICA PERFECTA. O carte despre schimbarile din viatsa naoastra- hazliu descrise, dar si realist.
Asha ca... toate suntem normale! nu mai suntem la fel... asta e.

33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by inais
Aaaa...Cleo mama ma imbogatesc! Ai trecut pe langa mine azi dimineata fara sa ma recunosti! Ideea e ca te-am lasat pentru ca eram intr-o fuga nebuna si cheauna dupa o noapte de cosmar...uri!
Data viitoare te opresc insa!

Noi suntem bine...ne miscam, ne agiam. Incepem mici renovari in ap in prima saptamana din aprilie! Apoi curatenia...aranjam cu cineva sa ne ajute pentru ca eu nu ma risc! Asta a propos de patania Silviei cu facutul curateniei in baie!

Va pe toate!
Ina

Auleo, Ina, stiu ca sunt grasa, senila, adormita, dar si chioara??
Pe de alta parte, in carter stau de vreo 2 ani, chiar nu stiu multa lume, adica nu stiu mai pe nimeni, asha ca...bag cap-compas si iim vad de drumul meu. Probabilitatea sa gasesc o pers. cunoscuta e f. mica.
Azi dim mergeam la dr de famelie, sa imi dea o adev. pt munca ca sunt gravida (cred ca nu se vede ) si sa mai o intreb despre ce acte imi tre pt concediu de maternitate. Si m-a linistit, pot orcand sa raman acasa, apoi sa vin la ea sa cer hartia; m-a avertizat sa imi iau zilele de concediu de odihna inainte, ca unele firme uita dupa intoarcere sa le mai calculeze
Si pe tine te-a luat febra curateniei si cumparaturilor? Io...am terminat-o acu 2-3 sapt. Dar cum ai burtica putin mai mica... acu eshti pe val.
Sa nu lasi sa speli tu totul dupa var. Cum am facut io dureaza mult, ca oboseshti, si nici nu e cazul sa risti.

33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Cleo lasa ca data viitoare o sa fi mai atenta...acum ca stii ca ai cu cine sa te intalnesti prin cartier!

Pe de alta parte, da, ne-a ajuns primavara din urma...sunt destul de stresata cand ma gandesc ca intoarcem casa pe dos (cu folie pe jos, cu lucrurile-n saci, etc). Si asta doar pentru bucatarie! Dar trecem noi si de asta! Initial planul era sa facem asta in mai (am mai scris eu) ca sa inchida astia caldura si sa goleasca instalatiile...dar am cugetat noi si am realizat ca riscam sa aducem bebele in plin santier si cum zicea cineva sa ma moseasca zidarii!

Asa ca ne apucam de acu'...rezolvam noi cumva si cu instalatia si apa aferenta!
Vrem sa avem un Paste tihnit si o luna mai linistita!

Ina

Mergi la inceput