Mamici de mai-iunie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by inais

Cleo lasa ca data viitoare o sa fi mai atenta...acum ca stii ca ai cu cine sa te intalnesti prin cartier!

Pe de alta parte, da, ne-a ajuns primavara din urma...sunt destul de stresata cand ma gandesc ca intoarcem casa pe dos (cu folie pe jos, cu lucrurile-n saci, etc). Si asta doar pentru bucatarie! Dar trecem noi si de asta! Initial planul era sa facem asta in mai (am mai scris eu) ca sa inchida astia caldura si sa goleasca instalatiile...dar am cugetat noi si am realizat ca riscam sa aducem bebele in plin santier si cum zicea cineva sa ma moseasca zidarii!

Asa ca ne apucam de acu'...rezolvam noi cumva si cu instalatia si apa aferenta!
Vrem sa avem un Paste tihnit si o luna mai linistita!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

cred ca e bine shi asha gandit, pt ca in mai-iunie tu tre sa stai cuminte. Daca ai casa shantier...te apuca fie un sters de aia, fie de spalat cealalta.... Cat despre apa din calorifere, deja e cald afara, daca opreshti cu administatorul si goleshti coloana...nu se supara nimeni. Noi nici nu deschidem caloriferul in bucatarie, iar acum, cand sunt >15 gr afara, deshidem geamul!!
Atat, sa te rogi de meshteri...sa nu traga de timp, ca altfel ii pui sa alerge si cu tine pe la spital!!

A, recomandare de la mine. Daca ai o camera care vrei sa o pastrezi in stare cat mai curata, muta acolo cutii+saci cu lucruri, si lipeshte scoci si folie pe usha, sa nu intre praf deloc acolo. In celelalte..oricum intra...ca e praf f. fin, e mama prafurilor!
Tema de gandire: ai debarale, dulapuri etc...unde daca se pune praf... iti mananci zilele pana le stergi piesa cu piesa(nici acu nu am spalat toate vasele in bucatarie ). Asha ca..sigileaza-le. Folie mare mare gasesti cam la orice magazin de materiale de constructii, noi am fo la ala de pe Oltenitei, aproape de supermarket.

33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Cleo imi pare rau ca ai asa ghinion cu eco! Dar ti-am vazut pozele cu burtica...ce tatic mandru si ce pisic iubaret! De burtoi nu mai spun!

Andreea sper ca nu mai esti racita! Multa sanatate!

Laura pupici ptr sorelina ta si din partea mea! Acelasi lucru il stiam si eu despre miere..ca nu se da la bebelusi pana la 1 an pentru ca exista riscul sa faca botulism, insa in sarcina eu am consumat...in afara de ingrasat nu cred ca are alte efecte.

socrate bine ai venit! nastere usoara...si eu tot prin aceesi perioada cu tine nasc...la ultimul eco zicea ca pe 11 mai, dar eu vreau intre 15 si 20.

Fetele ieri i-am luat cercelusi bebelinei...abia astept sa o vad pe pitica si cu cercelusi!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Socrate, bine ai venit printre noi!! Asta cu colul moale si scurtat, nu e o problema f grava daca ai grija si stai in patuc.

Alysh, nu stiu dc cosmeticiana mea vine acasa, dar sa stii ca nu e departe, la Tineretului. Dc te duce tati si te asteapta in fata blocului, termini in 15 minute. Eu asa fac. Decat acasa, mi se pare mai bine la cabinet, e mai comod patul ala, decat orice pozitie ai adopta pe covor.

Ina, spor la treaba! Ia aminte la ce zice Cleo, cand am facut baia, am crezut ca innebunesc de cate ori am spalat toata mobila din casa si nu se ducea.

Mihaser, pupici de la mine si de la sis!

Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetelor :)

Nu am mai intrat demult, din diverse motive, oboseala, musafiri, raceala, etc, dar am tot citit. Voiam sa ii dau Simonei un si sa o incurajez !!! Sper sa avem numai vesti bune (sa stea bebelul tau in burtica atat cat trebuie).

Raportez ca si eu de cateva zile am niste usoare gretzuri, nu ma simt bine deloc, ma cam doare burtica, sunt stoarsa de vlaga, desi nu fac mare lucru (eu se pare ca nu am sindromul cuibului ) Ma gandesc ca s-a mai agravat anemia - desi iau si Fier si Elevit si incerc sa mananc mult spanac (imi place, deci am noroc), carnitza, oo si altele. Si bag in mine o groaza de lapte (bleah) si de iaurturi pentru aportul de Calciu. Am inteles ca bebe in perioada asta ne cam stoarce de puteri hehe deci ma straduiesc sa ii dau ce ii trebuie. Bebele e foarte activ, am avut chiar impresia ca si-a schimbat pozitia, asta ramane insa de vazut diseara la doctor, cand o sa imi faca probabil o eco.

Colac peste pupaza, am mancat ceva care nu mi-a priit si tare rau m-am simtit azi-noapte, culmea e ca a fost mancare gatita in casa... nimic din comert, in fine, nu stiu ce sa zic dar azi am fost leguma rau. Nu am mancat mai nimic si mi-e teama pentru bebe, dar zau ca nu imi vine sa bag in mine nimic... Sa vaz ce spune doctorul.

Eu nu am inceput nici o cumparatura, sunt o inconstienta ... E si nasol aici ca magazinele de bebei inchid pe la 6-7, deci nu prea avem timp sa mergem, iar duminica nu e nici un magazin deschis in tara asta ! incredibil... nici macar malluri. Am tot fost ocupati sambetele cu musafiri, ba chiar am fost la un targ de bebei unde insa nu am gasit nimic... deci am pierdut vremea. Acum vine Pastele la catolici... nu stiu cand o sa mai cumpar hainutze si chestii de maternitate. Iar culmea e ca noi trebuie sa zugravim camera lui bebe :D si inca nu am inceput (ma rog, proprietarul trebuie sa faca, deci depindem de el). parca vad ca vine bebe si noi nici camera nu avem oooooooo ...

Diseara ma duc la doctor si o sa va spun ce si cum. Tot diseara al meu sotz merge singur la un curs de tatici :D cred ca or sa ii sperie bine hehe taaare sunt curioasa. In rest si eu mai merg la cursuri, ne dau tot felul de ponturi ce sa facem la nastere etc, punem tot soiul de intrebari haioase, de genul: cand impingem tinem ochii inchisi sau deschisi?

Hai va pup ca iar ma simt slabita ........ ma duc sa mai stau intinsa si va mai scriu maine sa va spun ce a zis doctorul

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Simonix, nu te speria de starile astea, suntem mai multe care ne simtim asa.
Si eu mananc de toate, beau in fiecare zi cate 2 cani de lapte, mananc rosii, branza, oua.. carnita mai rar ca nu-mi place deloc...
Si tot slabita, vlaguita si cu greturi sunt.
Pupici inapoi de la sis.
Nici eu nu am cumparat mare lucru pana acum, cand intri in concediu/prenatal, le iei pe toate.
Ai grija de tine!

Laurita 31+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am tras chiulu' cateva zile si vad ca ati avut spor, asa ca am facut repede un mic conspect , am recuperat si vin cu nominalizarile:

Ar fi bine sa existe o solutie pt curatat canapelele... eu am cautat si incercat de am inebunit toate produsele special create pt "accidente" pe canapea, insa fara succes.
Pe vremea cand imi croseteam licenta, mi-am depus inteligenta scrisa pe foi A4 pe canapea, asa la macerat... si din cauza caldurii a iesit frumusete de scris de pe foi direct pe canapea, ce fain a fost!!!!
S-a chinuit saracul sot cu toate cele si din pacate si acum am dovada clara a "inteligentei" pe canapea.

dorinutza82 - bine ai venit! Abia astazi am citit capitolul restant si am vazut mesajele tale! Sincer iti spun, ai desenat un ditamai zambetul pe fata mea cu mesajele tale, mi-a placut tare mult lupta ta cu moderarea... ai invis!!! ahaha
Cred ca eu eram aia curioasa cu dopul, insa cum ai remarcat n-am obtinut si un raspuns ... asa ca ... te las pe tine sa insisti hihih dar sa nu uitam, cea care a pierdut dopul e un pic bizi cu statul la patut... asa ca ... poate punem o vb buna pe langa Laura si aflam si noi! Deh, sa nu ne omoare curiozitatea!
Editez- acum am vazut ca ai si primit raspuns,uite cum ne-am lamurit!
alilore, bine ai venit!! Sarcina usoara, nastere deasemenea usoara si un BB papacios si sanatos.

Am vazut si o gramada de poze , clar un grup plin de burtici si mamici frumoase.

dordia2000 , missparker - ma omoriti cu gateala ! Vreau si io papa bun ....
TaniaS - mai ai putin , uite la dorinutza82 ce repede i-a convins pe moderatori, mai baga vreo 2-3 mesaje si gata.
monik16 - LAAAAAAA MULTIIIIIIIIIII ANI!!!!!!!!!!!!!!! un pic mai tarziu, e adevarat ... dar iti urez sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si mai mult!
Andree27 - sper ca deja te simti mai bine. Si eu sunt cu gatul varza :((( am incercat tot felul de leacuri babesti si daca am vazut ca nu tine ( deja nu mai puteam sa inghit ) m-am dus la farmacie si am luat paragripe, parca e mai bine acum ...Scrie in prospect ca e recomandat atat in timpul sarcinii cat si in timpul alaptarii, deci e ok desi nu prea agreez eu medicamentele.
Reallaura - si eu mai am momente cand pur si simplu mi se face greata si imi vine sa vomit de la oboseala sau durerile astea de spate pe care le am .Nush cat de normale or fi ... dar le am :(
SilviaPop - parca suntem surori :)) , si eu am obsesie cu oglinda din baie si tot asa imi vanez sotul si mai nou i-am dat misiune , cand face KK pe fainta sau oglinda primeste "pedeapsa" sa curate hihih :D
Oricum stai cumintica , vezi ce patesti daca nu asculti!
Criminala treaba cu motanu'. Pe vremuri niste prieteni de ai mei simteau o placere teribila sa chinuie saracele matze cu luminite ahaha nush daca mai tineti minte chestiile alea mici , ca un fel de breloc , aveau o luminita rosie, laser cica! ahaha... si toti pusti din cartier il foloseau sa indice zonele mai sexoase de la femei... Ei bine , turba matza incercand sa prinda luminita aia, direct viteza luminii .. aahaha saracele ce mai tre sa indure
La Multi Ani!!!, Ache!!!! vad ca mai este o sarbatorita... asa ca ... toate urarile de bine , BB sa fie sanatos si papacios!
socrate - welcome si ODIHNA, ODIHNA si iar ODIHNA!
Simonix - bafta diseara la vizionare de BB ;-) si lasa , usor usor le faci tu pe toate.

Adriana 30+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am si o mare problema!!!!
Imi e FOAMEEEEEEEEEEEE NON-STOPPPPPPPPP!!!!!!! Simt ca morrrr . Abia am papat si cat am lucrat la conspect si la recuperat din urma iar m-a apucat foameaaaaaa .
Ce sa fac? Ma conformez... ma duc sa caut ceva de mancat .

Sunt curioasa... are cineva vergeturi ? Se vede ceva pe burtik?

Adriana 31+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

welcome bek, Simonix. Stiu ca suna a baba moralizatoare, dar de mancat tre sa papi, daca nu pt tine, macar pt bb. A, si daca nu iti place laptele... calciu poti lua si din iaurt, cascaval, branzeturi, care le poti pune peste orice: rase peste peste salate, rosii, ffelie de cascaval cu ridichi/castravete, coci 2 cartofi si ii incarci in branzici etc etc etc. Exista solutii! A, si fiert si vitamine a zis dr de famelie sa luam...multe luni, si cand alaptam.

MsBB, e normala sensatia de foame. Eu nu mai poc manca mult, si mananc cate putin, si usor, normal ca se digera repede si peste 2-3 ore mi-e foame. Acum...am mancat la pranz ciorbitsa, la 4 o salata, diseara mai bag fructe, sau iaurt, peste noapte: lapte cald

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Aoleu, m-am speriat rau la faza cu sfarcurile! Pai eu nici nu pot sa le ating. Eu ma sterg cu mare delicatete cu prosopul..Pai ce ma fac la alaptat? Cele care aveti experianta..am auzit ca exista niste sfarcuri de silicon. Alea ajuta la ceva? Ne salveaza de dureri? Dar pompa de muls? Provoaca rani si dureri la sani?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SilviaPop

Aoleu, m-am speriat rau la faza cu sfarcurile! Pai eu nici nu pot sa le ating. Eu ma sterg cu mare delicatete cu prosopul..Pai ce ma fac la alaptat? Cele care aveti experianta..am auzit ca exista niste sfarcuri de silicon. Alea ajuta la ceva? Ne salveaza de dureri? Dar pompa de muls? Provoaca rani si dureri la sani?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

nu stiu de alea de silicon, dar 2 mamici mi-au recomandat sa ma dau cu garmastan-preventiv-pe sfarcuri. Am acasa 2 tuburi dar o sa mut unul in baie...si dupa fiecare dush sa pun si sa masez, sa intareasca/hraneasca pielea. Videm daca are efect...

si o burticutsa

Mergi la inceput