Mamici de mai-iunie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
cleo78 spune:
fetelor,am alta problema acu. BB isi scoate piciorul..prin ficat. Cum il linishtesc pe bb??
33+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
socrate spune:
Multumesc pt toate mesajele dragute. 
E interesant ce ziceti despre sfarcuri, eu am sfarcurile iesit si foooaaarte sensibile de la inceput. Durerile de sani mi-au trecut, dar de sfarcuri nu se atinge nimeni ca sunt in stare sa lovesc
.
M-am dat si eu cu o crema care se foloseste la alaptat, nu e garmastan, e ceva ce am luat din Germania. Ajuta ca sa pot dormi, dar cam atat. As incerca si Garmastan daca ziceti ca ajuta. Cat despre prosop...sa fim seriosi. Sper sa rezist insa la alaptat, desi mi-e teama un pic. Cat despre protectoarele de silicon, am inteles ca e bine sa le ai la indemana ca sa nu se agraveze ranile provocate eventual la supt.
Apropo de asta, din ce am citit pe la varsta asta a sarcinii ar tb sa imi curga colostru din sani...la mine nu se intampla asa ceva....
gabitzam spune:
Colostrul nu apare chiar la toate mamicile, eu la prima sarcina n-am avut nici o picatura. Acum are Milka deja ![]()
In ceea ce priveste sfarcurile eu zic ca va adaptati, mai rabdati, mai strangeti din dinti. Oricum se mai desensibilizeaza dupa ce incepe bebe sa suga.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MsBB spune:
Cleo - vb frumos, roaga-l sa aiba mila de al tau ficat... promite-i o portie de ficatei... mika asa de pofta .. poate poate iti lasa ficatul in pace...
Socrate - din cate am inteles/ citit nu este obligatoriu sa apara colostru acum , dimpotriva in marea majoritate a cazurilor apare imediat dupa nastere ori dupa 2-3 zile de la nastere. Inca odata natura ne arata ca nu suntem toti la fel ... deci nu e batut in cuie ca fiecare femeie sa aiba exact aceiasi evolutie. Asaaaaa caaa ... mai e timp...
Adriana
31+ ,
Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
alilore spune:
Salutare burticute dragi
Eu am lucrat si in weekwnd dar voi vad ca ati avut o gramada de povesti, intre timp si andre e mai bine si ma bucur stiu ce rau este, am vomitat si eu vreo doua zile cand am fost racita dar a trecut, o sa te faci bine si tu;
Adriana si eu am problema cu durerea de "ficat" cred, nu ma lasa nici pe mine sa respir bine de doua zile tot in partea dreapta se apasa, azi a fost foarte activa nu ma lasat sa lucrez, dar ea sa fie bine ca eu suport orice.
Cu somnicul si eu stau destul de rau cred ca ma intorc de pe o parte pe alta de zeci de ori pe noapte, si coapsele si carceii, offfff.
Si mie mi se umfla mainile dimineata si ma dor degetele nici nu le pot indoi sau indrepta dar pe parcursul zilei imi mai trece.
Treaba asta cu curatenia ne apuca pe toate vad, cred ca din cauza primaverii sau sa fie instinctul de cuib hihi ce bine ca va am sa ne impartasim experientele ca nu ne intelege nimeni mai bine ca noi, va iubesc
Si eu am avut un motanel dragut, haioasa povestea cu pisicul, sunt tare scumpici pisicutele si dragastoase.
Va pupic pe toate.
29+ 
Reallaura spune:
MsBB, eu inca nu am vergeturi. Dar ma tem.
am inteles ca apar in ultimele 2-3 saptamani.
Silvia, sis a folosit la primul bb aparatoare de silicon, dar bb nu prea sugea bine prin ele si a renuntat.
Probabil depinde cum se acomodeaza fiecare cu ele.
Laurita
31+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Silvia, sis a folosit la primul bb aparatoare de silicon, dar bb nu prea sugea bine prin ele si a renuntat.
Probabil depinde cum se acomodeaza fiecare cu ele.
Laurita31+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
fetelor, de unde ati luat aparatoare de silicon? Suna bine ce ziceti voi..adica sa nu mai roada la sfarcul meu, doar sa apese pe el, si gingia sa pice pe silicon...cred ca protejeaza ceva! Macar 1 pereche in casa..acolo...ar prinde bine.
33+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
MsBB spune:
[quote]Originally posted by Reallaura
SIII euuuuuuuuuuuu!!! Simt ca mi se rupe pielea pe burtik... e asa de intinsa de parca sta sa crape acusi acusica 

. Ma dau cu creme , cu ulei ... orice numai sa nu mai simt ca sta asa ... ca pe ace ... sper din inima sa nu explodeze in ultimele saptamani. Frec burtik ca pe bolul magic , o tin shinny ... LG Shine 
Adriana
31+ ,
Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
alilore spune:
Eu de la patru luni jumate am observat colostrul pe bluza de pijama si am auzit si de masajul care ar fi foarte bine de facut la sfarcuri dar... usor de zis ... pe burtica inca nu au aparut vergeturile si sper sa nu apara ca de la inceputul sarcinii am dat cu crema speciala, sasperam ca nu am investit degeaba. Si am vazut ca nu apar doar pe burtica ci si pe sani sau coapse, ioi![]()
29+
Andree27 spune:
MsBB eu acuma nu mai am treaba cu gatul ci cu nasul.Asa imi curge ca Somesull!!!Pt gat eu am luat Homeogene trebuie sa sugi una intr-o ora pana iti revii cat de cat si apoi le reduci!Sunt homeopate si chiar sunt super bune ca pe mine ieri ma pisca de imi venea sa ma dau cu capul de pereti!Eu de mica am probleme cu gatu si nu imi trecea niciodata decat cu penicilina injectabila ,pana mi-am scos amigdalele si dr aia nu stiu unde i-a fost capul ca una nu a curat-o ca lumea si acuma daca ma prinde putin frigul sunt varza!!Deci eu iti recomand homeogene si mult ceuit!!!Si sa te faci bine!!!!
Alina tu de care patut vrei sa iei de la Ikea?Ca tot ma uit la catalogul lor si am gsit unul cu tot cu somiera la 195 si vroiam sa stiu daca e bun?
Poze
Andreea
28+ in asteptare de un ingeras:
Eric