Mamici de mai-iunie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Cleo, aparatoare de silicon se gasesc la farmacie, unde au produse pentru copii, biberoane, suzete, etc. Si in supermarket cred, tot la raioanele de sugari.
Am vazut si pe net la site-urile care vand produse copii si bebelusi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MsBB spune:
quote:
Originally posted by Andree27
MsBB eu acuma nu mai am treaba cu gatul ci cu nasul.Asa imi curge ca Somesull!!!Pt gat eu am luat Homeogene trebuie sa sugi una intr-o ora pana iti revii cat de cat si apoi le reduci!Sunt homeopate si chiar sunt super bune ca pe mine ieri ma pisca de imi venea sa ma dau cu capul de pereti!Eu de mica am probleme cu gatu si nu imi trecea niciodata decat cu penicilina injectabila ,pana mi-am scos amigdalele si dr aia nu stiu unde i-a fost capul ca una nu a curat-o ca lumea si acuma daca ma prinde putin frigul sunt varza!!Deci eu iti recomand homeogene si mult ceuit!!!Si sa te faci bine!!!!
Alina tu de care patut vrei sa iei de la Ikea?Ca tot ma uit la catalogul lor si am gsit unul cu tot cu somiera la 195 si vroiam sa stiu daca e bun?
Poze
Andreea28+ in asteptare de un ingeras:
Eric
tare rau mai e cu gatul asta! Si eu am o sensibilitate de mica, nu pot sa beau nimic rece si cateodata am "norocul" sa racesc si de la aerul rece de afara... bineinteles moara stricata fiind vb la greu si hap hap 2 guri de aer rece si gata ... m-am ales cu vocea din "canal" cum spuneai tu. Sper sa te simti mai bine si am retinut , pe viitor o sa incerc cu Homeogene desi bine ar fi sa nu mai am nevoie niciodata
mama lor de raceli.Adriana
31+ ,
Andrahttp://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
Andree27 spune:
Chiar ca mama lor de raceli!!!!!
Asa e nasul meu ca un fluviu ca in continuu curge!!!;)
MsBB sa te faci bine si ia un
(din ala fara raceala) sa-ti treaca tot!!!
Poze
Andreea
28+ in asteptare de un ingeras:
Eric
aldaesme spune:
Salutare tuturor,
Mai intai pupici Simonei din tara si numai BINE!
Apoi...cum am citit din doi in doi habar nu am cu ce se mananca
mai ales ca am ceva pauza la activ.
quote:
Originally posted by Simonix
Salutare fetelor :)
E si nasol aici ca magazinele de bebei inchid pe la 6-7, deci nu prea avem timp sa mergem, iar duminica nu e nici un magazin deschis in tara asta ! incredibil... nici macar malluri.
Simona de Belgia, asa e cand nu intrebi cunoscatorii. Da, magazinele de prin orase se inchid la 6-7 si mi se pare si mie stupid insa mai sunt in tara asta niste zone numite de bastinasii flamanzi clustere (de la "cluster" englezesc...ca nu le place malluri) care sunt deschise Duminica pana la 6 sau 8 seara. Ba mai mult mai sunt si magazine speciale pentru nou nascuti care nu apartin de clustere care sunt deschise Duminica. Nu pot sa bag mana in foc ca in Duminica de Pasti vei gasii ceva deschis (fiindca asa in general aici sarbatoare inseamna sarbatoare pentru aproape toata lumea), dar in alte Duminici cu putina bunavointa gasesti.
http://www.babybaby.be/
asta e la cam 50 km de Brussel (si vreo 10 de mine :) ).
Asta e clusterul de langa mine:
http://www.hetgoudenkruispunt.be/stores.htm
daca te uiti bine vei vedea un premaman pe lista, dar mai sunt si altele cu produse pentru copii. Asta cred ca e la vreo 35 km de Brussel. dar sunt convinsa ca sunt clustere si mai aproape de voi, doar ca tre' sa le cautati
La noi totul e bine...renovarile in mare forta. Ne-am schimbat complect peretii in dormitoare, acum asteptam sa se usuce sa ii putem vopsii. Am gasit parchet destul de ieftin, ne-am lacuit si scara...si acu' ne apucam de pregatiri pentru pasti ...yummmi
Daca e careva prin zona, eu fiind catolica ardeleanca luni astept udatori insotiti sau nu de prietene, neveste, copii
O seara frumoasa,
Esme
PS. Simonix, cand mai ai intrebari din astea existentiale cu magazine da si tu macar un mp daca nu un sms si te ajut cum pot, altfel faci si tu ca noi la inceputurile sederii noastre aici, o sa iti cumperi frisca in loc de smantana adevarata si amidon in loc de faina de porumb...si-apoi sa vezi ce mamaliga cu smantana o sa iti iasa
cleo78 spune:
buna, TaniaS, scrie repede inca 3 mesaje, sa scapi de moderare. Astfel o sa iti vedem 'live' ultimul mesaj.
si o fata noua, vad, diana_d. Bun venit fetelor, sa va traiasca burticile sanatoase, o sarcina in continuare usoara, si nastere ca in basme!
33+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alilore
Salutare burticute dragi
Eu am lucrat si in weekwnd dar voi vad ca ati avut o gramada de povesti, intre timp si andre e mai bine si ma bucur stiu ce rau este, am vomitat si eu vreo doua zile cand am fost racita dar a trecut, o sa te faci bine si tu;
Adriana si eu am problema cu durerea de "ficat" cred, nu ma lasa nici pe mine sa respir bine de doua zile tot in partea dreapta se apasa, azi a fost foarte activa nu ma lasat sa lucrez, dar ea sa fie bine ca eu suport orice.
Cu somnicul si eu stau destul de rau cred ca ma intorc de pe o parte pe alta de zeci de ori pe noapte, si coapsele si carceii, offfff.
Si mie mi se umfla mainile dimineata si ma dor degetele nici nu le pot indoi sau indrepta dar pe parcursul zilei imi mai trece.
Treaba asta cu curatenia ne apuca pe toate vad, cred ca din cauza primaverii sau sa fie instinctul de cuib hihi ce bine ca va am sa ne impartasim experientele ca nu ne intelege nimeni mai bine ca noi, va iubesc
Si eu am avut un motanel dragut, haioasa povestea cu pisicul, sunt tare scumpici pisicutele si dragastoase.
Va pupic pe toate.29+
repede repede inca 6-7 mesaje, sa scapi de moderare! Altfel... intamplator ajungem sa iti cetim mesajele!
Cu respiratia, o sa iti revii in luna8-9, cand bb incepe sa coboare.. si sa nu mai apese rau pe plamani. Depinde f. mult de pozitia lui, acum imi sta cu fundu in stomac, sau asha mi se pare mie, si picioarele in ficat. Asta ma costa..rrau..nu pot sa pap mult, iar ficatul imi e sac de box.
33+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
alina_anto spune:
Buna fetelor!
Andreea Patutul pe care l-ai vazut tu la 180 lei nu l-am mai vazut in magazin...in schimb am vazut unul la 300-350 lei...O sa vad la fata locului..si eu il vroiam pe cel care l-ai vazut tu in catalog..
Ai grija de tine si de bebe!
Cleo78 Si eu vreau sa-mi cumpar aparatoare de silicon pt sfarcuri, chiar daca mi s-a spus ca nu sunt bune decat daca ai muuuuult lapte si atunci iti tasneste...Pt ca bebe nu va avea putere sa suga atat de tare incat sa ii ajunga laptele prin siliconul acela perforat.. Dar vom vedea,nu? Eu oricum sunt f.f.f. sensibila. Nu suport sa ma ating pe sfarcuri, asa ca o sa incerc de toate pt a putea alapta.
Intreba cineva de vergeturi.. Eu pe burtica nu am nimic, nici macar mancarimi, insa am sanii distrusi...sincer.. Inca din a 3-a luna de sarcina au inceput sa-mi apara vergeturi si nu s-au mai oprit....sunt atat de necajita din cauza asta... si mai ales ca nu inteleg cu ce-am gresit.. ma dau cu crema pe corp zilnic de vreo 10 ani, beau 3 litri apa plata /zi,...si atunci??? Sper macar sa-mi ramana burtica intacta.
socrate, taniaS, dana_d Bine ati venit! Sa aveti nasteri usoare si bebelusi la termen, sanatosi, frumosi si norocosi!!

simonacip Stai cumintica in continuare si totul va fi bine! Ce bine e sa ai o sora cu care sa te intelegi asa de bine, nu? Si eu am o sora, nu suntem gemene, dar ne desparte doar un an si 2 luni, asa ca am fost mereu foarte apropiate, vorbin orice, ne intelegem f. bine si ne sprijinim una pe cealalta foarte mult, mai ales dupa ce am ramas fara mama-acum aproape 8 ani...
Legatura care este intre voi doua e priceless!! Va pup pe amandoua si va doresc sa ramaneti mereu la fel de unite, orice s-ar intampla.
Alina
31+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
alina_anto, si eu am zis ca iau preventiv protectoare de san din silicon. Nu stiu ce ma asteapta...dar sensibili sunt oricum la toate fetele. Nu am vergeturi diloc, am fol. creme, apa beau, cred ca depinde si de moshtenirea genetica, si cat de brusc au crescut, si de alimentatie etc; dar asta nu inseamnja ca o sa scap de durere de sani si sfarcuri roase!
33+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
alina_anto spune:
Fetelor, azi m-am cam dat peste cap si am facut o curatenie generala- dat cu aspiratorul, sters praf, dat cu mopul, gatit ciorbita, spanac ff bun, prajitura cu caise...si alte treburi, iar acum pe seara mi s-a cam contractat burtica..offf. de ce nu stau eu cuminte? Parca au intrat zilele-n sac...
Alina
31+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Fetelor, azi m-am cam dat peste cap si am facut o curatenie generala- dat cu aspiratorul, sters praf, dat cu mopul, gatit ciorbita, spanac ff bun, prajitura cu caise...si alte treburi, iar acum pe seara mi s-a cam contractat burtica..offf. de ce nu stau eu cuminte? Parca au intrat zilele-n sac...
Alina31+
SARA-MARIA
eu am facut baitsa si dupa am frecat cada, normal ca in pozitia cu fundu in sus, si chiuveta, si cand sa ma iau de oglinda care e cat tot peretele...m-am trezit cu burticul tare. Si m-am calmat. Pana la urma, sincer, nu erau asha murdare..zau. Dar paranoia..e paranoie!!!
33+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa