Mamici de mai-iunie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by Andree27
De aia sunt asa suparata ca azi noapte nu am dormit ca din ora in ora m-am trezit!!!Ou crud nu sunt in stare sa bea.CAt despre ceai o sa beau cand ajung acasa cu multa lamaie.Despre meiere eu asa stiu ca nu e voie sa consumi deloc pe perioada sarcinii!!!
Imediat plec acasuca si direct in pat ma bag!!!!!
Poze
Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric
Eu stiu ca mierea poate provoca botulism la sugari, pentru ca stomacul lor nu contine o enzima care neutralizeaza acei sporii din miere care dau botulism.
Dar daca tu papi mierea acum, trece prin stomacul tau, nu direct in stomacul lui bb, asa ca e ok.
Eu am mancat miere in sarcina.
Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Lorich spune:
quote:
Originally posted by Reallauraquote:
De aia sunt asa suparata ca azi noapte nu am dormit ca din ora in ora m-am trezit!!!Ou crud nu sunt in stare sa bea.CAt despre ceai o sa beau cand ajung acasa cu multa lamaie.Despre meiere eu asa stiu ca nu e voie sa consumi deloc pe perioada sarcinii!!!
Poze
Eu stiu ca mierea poate provoca botulism la sugari, pentru ca stomacul lor nu contine o enzima care neutralizeaza acei sporii din miere care dau botulism.
Dar daca tu papi mierea acum, trece prin stomacul tau, nu direct in stomacul lui bb, asa ca e ok.
Laurita 30+, , Mircea
Andreea subscriu la ce a zis Laurica, nu am auzit nicaieri de mierea mancata de mama; ne-au zis si doctorii de la curs, doar lui bebe sa nu-i dai pana la 2 ani (botulism si risc de alergii).
Lori 28+ asteptand un bebe Robert
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Lorichquote:
Originally posted by Reallauraquote:
Poze
Laurita 30+, , Mircea
Andreea subscriu la ce a zis Laurica, nu am auzit nicaieri de mierea mancata de mama; ne-au zis si doctorii de la curs, doar lui bebe sa nu-i dai pana la 2 ani (botulism si risc de alergii).
Lori 28+ asteptand un bebe Robert
si eu am retinut asta cu alergiile. Om fi fo la acelasi curs ?
33+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
cleo78 spune:
mi-au taiat elanul astia de la mentosana.
Nu mai fac eco miine. S-a stricat ecograful de 4d la Medsana...:(
Acu...pic in picioare, mai aveam o programare pe vinerea viitoare la Medicover, la 2d. Dar asha asteptam ziua de miine...
Numai voi puteti intelege tristetea!!! Voiam sa vaz puiul... daca e bine, in ce pozitie e... etc
Am rugat-o pe tanti sa caute ORICE sa ma reprogrameze...2d, 3d orice!
UOF .
si o burticutsa
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by cleo78
mi-au taiat elanul astia de la mentosana.
Nu mai fac eco miine. S-a stricat ecograful de 4d la Medsana...:(
Acu...pic in picioare, mai aveam o programare pe vinerea viitoare la Medicover, la 2d. Dar asha asteptam ziua de miine...
Numai voi puteti intelege tristetea!!! Voiam sa vaz puiul... daca e bine, in ce pozitie e... etc
Am rugat-o pe tanti sa caute ORICE sa ma reprogrameze...2d, 3d orice!
UOF .
si o burticutsa
Biata de tine, Cleo, te inteleg...Am trecut si eu prin frustrarea asta cu Medicoverul. Pe mine m-au sunat exact cand am ajuns in fata clinicii.
Fetele, mai are careva stare usoara de greata...m-as mai linisti si eu, ca nu stiu daca e normal, daca se asociaza cu varsta sarcinii...
Mie mi-e teama de eclampsie, de cateva zile ma simt si umflata, azi abia mi-am pus verigheta..
Laurita 30+, , Mircea
SilviaPop spune:
pt Felicia, Dana care m-au sustinut cu incurajari( acum in noul capitol, ca in cel vechi au fost mai multe dar stau prost cu neuronul ).
W-e asta m-am simtit bine cu moralul pt ca n-am mai fost singura dar am fost cam obraznicutza si vreau sa va spun si voua ca sa nu faceti ca mine. Duminica m-a lasat rabdarea si pt ca m-a apucat sindromul cuibului, m-am ridicat sa fac si eu shmotru prin baie. Am stat 4 ore sa sterg fiecare lucrusor, am spalat cada, faianta,pot sa-mi fac freza in caloriferul de inox, am curatzat meticulor pariile de par..nu va spun, arata baia mea ca noua. M-am simtit tare bine cand am vazut rezultatul si m-am rastit la sotz spre seara cand a zis ca vrea sa faca baie. L-am amenintzat ca vin, dupa, in inspectie sa daca gasesc v-un strop pe oglinda il mananc.
Dar, spre seara, fetelor, m-a luat o durere de spate de nu ma mai puteam ridica, nu mai puteam sa merg decat sprijinita, simteam ca imi amorteste piciorul stang la fiacre pas si tare bine mi-ar fi prins niste carje sau un cadru. Vai ce rau a fost si ce speriatura am tras. Azi ma simt mai bine numai ca nu mi-a trecut durerea de col: cand vreau sa ma ridic am senzatia ca mi se desface colul, simt o durere ca o presiune mare in col...
Asa ca de azi sunt iar la patutz si ii transmit Simonei ca primele 2 sapt sunt mai grele..apoi te obisnuiesti
Cineva zicea ca ia patut din Ikea. sa nu uiti sa ne pui [poze cu tot ce iei( Alina parca) pt ca am de gand sa incep si eu sa iau cate una-alta, desi mama mea tine la superstitii si mereu imi zice sa nu iau decat dupa. Mi se pare tare aiurea. Sotul meu vorbea cu cineva care are un magazin cu produse pt copii si respectivul povestea ca are 2 magazine: unul in Bucuresti si unul in Timisoara. Aflase si el ca in partea de S-E a Ro exista superstitia sa nu iei nimic inainte de nastere. Zicea: "Dom'le, cand intra un client pe usa magazinului din Bucuresti stiu ce urmeaza: << A nascut sotia! HAI!>> si imi goleste juma' de magazin. Dom'le, aici, in Bucuresti, imi trebuie si un depozit langa magazin, sa am ce da clientului ca pleaca de la mine cu camionul. In Timisoara e altceva, vine omul calm, linistit, se uita, mai ia o suzeta, mai vine si maine, ia un carucior, nu e disperarea din Bucuresti". Cata dreptate avea omul....
Laura, ia da mai multe detalii despre restaurantul de la TulipInn ca ma intereseaza si pe mine. Ai fost personal sau ti-a povestit cineva? Da-mi exemplu de niste preturi( cat e o apa plata, un suc, o friptura, ceva..). Cam ce capacitate are restaurantul?
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Doloress spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns despre testul de diabet Dupa indelungi cautari pe net am ajuns la concluzia ca la testul de ora poti sa mananci, la testele de 2-3 ore nu. Asa ca sigur imi da sa repet de data asta cu 2-3 ore, si atunci am sa stau nemancata. Desi tare greu imi va fi ca pe mine ma apuca lesinul cand nu mananc.
Va pup fetelor, trebuie sa fug la doctor, voiam sa scriu mai mult, dar tare greu merge forumul!
hihihi, azi e Sf Patrick si bebe al meu e tare nelinistit, cred ca isi serbeaza ziua onomastica
Doloress 27+ Patrick
My baby
Magnetism79 spune:
Salutare burtici,
Acum am revenit pe baricade si vreau sa va spun ca sunt ca noua, mi-a trecut si raceala si tot si asta numai dupa 2 zile de sta , dar nu numai in casa , am facut si multa miscare si asta cred ca m-a ajutat, plus ca am papat si inghetata si chiar nu am nimic, cred ca ma mai duc la cora sa mai bag o portie de inghetatata de aia buna la cutiuta........
Burticuta mea a inceput sa se pl;imbe din ce in ce mai mult acum ca am plecat pe 26 de sapt si de azi , promit solemn dsa ma apuc de curtenie generala pana la pasti sa termin cu toate si sa o ajut si pe socrela mea sa fim in termen.Am o energie de simt ca imi vine sa zbor nu alta, cred ca simt si micutul meu asta , de-abi astept urmatoarea eco, nu mai devreme de 15 Aprilie deci peste o luna sa vedem ce mai face micul meu strengar.
Tati ne pupa mereu pe burtica si ii spune ca de-abia steapt asa-l vada.
Ieri am scapat de blanita de pe corpadica am dat jos tot parul de pe mine, am constatat cu surprindere ca inca ma pot epila singura inclusiv in zonele cele mai ascunse , deci sunt tareeeeeeeeeeee, sa vedem daca mai pot asa si peste 3 sapt, oricum creste greu de tot dar mai bine fara......
pupici burtici
Reallaura spune:
Laura, ia da mai multe detalii despre restaurantul de la TulipInn ca ma intereseaza si pe mine. Ai fost personal sau ti-a povestit cineva? Da-mi exemplu de niste preturi( cat e o apa plata, un suc, o friptura, ceva..). Cam ce capacitate are restaurantul?
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
[/quote]
Silvia, eu nu am superstititii. AM luat deja patut din Auchan pentru ca era exact ce-mi doream - material textil, 2 nivele, fermoar intr-o parte pentru depozitare diverse intre cele doua nivele.
Silvia, DanaH, pupici de la sis! Hai ca mi se pare ca si-a mai recapatat calmul..doua sapt nu e mult, oricum vb la mobil din ora in ora...
La Restaurantul respectiv am fost chiar eu si vorbesc in cunostinta de cauza. E deosebit.
Au doua sali: la et 9 capacitatea de 50 de pers optim, la et 2, sala cu capacitate de 100 de pers.
Le-am cerut oferta ca au cateva variante de menu-uri. cand o primesc, iti trimit si tie.
Laurita 31+, , Mircea
Alysh spune:
Silvia, de ce nu esti tu cumintica, ihm? N-ai stare vad! Ai grija ca daca incepe sa te doara iar burtik ce-o sa faci? Eu chiar m-am potolit, daca si cand poate tati sa se ocupe de casa bine, daca nu.......asteptam. Oricum in seara asta a zis ca face asa ca il astept cu mult drag. Eu am redus activitatile la a face cate o mancarica, calcat rufe si sters praful. In rest nu mai intereseaza!!!! Oricum in aprilie o sa vina o femeie sa-mi faca curatenia de Paste si curatenia pt venirea lui bebe asa ca pana atunci facem si noi cum apucam.
Cu lucrusoarele lui bebe si ale mele am sa fac poze saptamana asta. Cu patutzul de la Ikea atunci cand il instalez , adica nu inainte de 15 aprilie, sper, am sa pun bineinteles poze.
LAurica, daca faci rost de meniurile respective, da-mi-le si mie pe un PM te rog mult. Uite aici doi pupici gemeni adica unul pt tine si unul pt Simonica
Alina 32+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png