Mamici de mai-iunie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitzam spune:
Alysh, spatele oricum o sa te rupa de la bebe, chit ca are doar 3-4 kg (pe mine ma durea fix intre omoplati, era ca o contractura musculara, ca sunt niste muschi pe care nu-i folosesti de obicei, baga tati la masaj la greu, altfel eram teapana). Asa ca ar fi bine ca macar la baie sa il protejezi.
Eu am avut cu suport metalic, imi venea bebe numai bine la inaltimea potrivita. Si era cu suport pentru bebelus gata turnat in forma caditei. Termometru de baie am avut, dar dupa doua-trei saptamani deja simteai la mana cum trebuie sa fie apa de potrivita.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
DanaH spune:
quote:
Originally posted by buburuzii
noi vom veni chiar in delft (vom sta la cata & asia, )
super, atunci voi bate magazinele din delft si haga.
am intrebat la klm, mi-au zis ca nu e nici o problema pana in sapt. 36, dar sa am hartie de la medic, cum ai zis si tu.
merci pentru pontul cu analizele, asa voi face si eu.
Mihaela 26+
Aaaaa, deci tu erai "spionul".... mi-a povestit sotul meu cand s-a intors din romania, si cata mi-a zis ca ma "cunaoste" sotia unui prieten de al lui....
pai daca este asa, atunci ne vedem in mod sigur. si poate organizam si o sesiune de cumparaturi, asta daca ma mai tin "baierele" (a se citi "burtile") pana atunci. daca nu, la un pahar de vorba tot stam.
numai bine si te astept in delft.
Dana 33+
DanaH spune:
quote:
Originally posted by Daria_Ioana
Ce frumos ar fi fost daca si la noi aici in Romania ar fi fost obiceiul sa organizam "Baby Shower"...
Sunt fete care au organizat astfel de petrecere?cum a iesit?
Cand ma uit pe net si citesc despre "baby shower" ...mai mai ca as incerca si eu sa fac asa ceva....dar la noi ar parea tare ciudat ...nu???
Dar ce frumos ar fi fost....o astfel de petrecere in cinstea la bebe mic si viitoarea mamica.
32+ DArius
Daria, mie mi-a zis cumnata ca o sa imi organizezea ea cu inca doua prietene baby-shower. defapt m-a intreabt daca vreau, si am zis ca de ce nu? numai ca am zis ca mai tarziu, nu asa devreme. atata numai ca ea pleaca saptamana asta in vacanta si se intoarce pe 13 aprilie. sper sa il mai prinda pe bebe in burtica :)
pana la urma de ce sa fie ciudat? sunt fete care nu vor sa cumpere nimic pt bebe inainte de a se naste (alegerea lor). dar daca tu ii cumperi hainute inainte, de ce nu ai si primi hainute sau alte lucrusoare drept cadou? nu sunt eu de acord cu multe lucruri imprumutate mai ales de la americani, dar asta nu mi se pare exagerat. repet, asta este parerea mea....
asa ca daca mai ai rabdare si daca bebele meu mai sta in burtica pana in jur de 15 aprilie, probabil ca o sa iti povestesc si eu cum a fost.
Dana 33+
Alysh spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Alysh, spatele oricum o sa te rupa de la bebe, chit ca are doar 3-4 kg (pe mine ma durea fix intre omoplati, era ca o contractura musculara, ca sunt niste muschi pe care nu-i folosesti de obicei, baga tati la masaj la greu, altfel eram teapana). Asa ca ar fi bine ca macar la baie sa il protejezi.
Eu am avut cu suport metalic, imi venea bebe numai bine la inaltimea potrivita. Si era cu suport pentru bebelus gata turnat in forma caditei. Termometru de baie am avut, dar dupa doua-trei saptamani deja simteai la mana cum trebuie sa fie apa de potrivita.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Saru'mana Gabitza, exact asa m-am gandit si eu ca ar fi bine: suport metalic + caditza cu forma lui bebe ca sa nu alunece. Acum intrebarea e de care suport: am gasit doua: unul mi se pare ok la pret dar nu stiu cat e de stabil, celalalt e dublu la pret dar pare a fi super stabil. Tu de care ai avut?
http://www.reclama.ro/accesorii-pentru-baie-copii/suport-pentru-cadita-343/
sau:
http://www.reclama.ro/accesorii-pentru-baie-copii/suport-metalic-1177/
PS NU ma lasa vad sa postez linkurile. Sunt pe site-ul trei ursuleti, la Baby kit - accesorii pt baie , pag 1 a 5-a imagine, si pagina 4 a 3-a imagine.
Alina 32+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
gabitzam spune:
Alysh, gata, am vazut.
Cadita noastra este Onda, de la OKBaby, e tot acolo la BabyKit, accesorii de baie, pe pagina 3. Iar suportul este ca cel de care zici la pag.1. Si care mie mi s-a parut stabil, n-am avut probleme cu el.
Andree27 spune:
Fetelor nu mai pot de durere de gat!!!Iau ceva medicamente de subt Homeogene se numeste dar nu is fac deloc efectul si simt ca imi ia foc gatul!!!Nu pot manca nimic ca ma ustura de imi vine sa ma urc pe tavan!!!Nu stiu ce sa mai fac si aici inebunesc pana la 4 cand ies sa merg acasa!!!!!!!!
Poze
Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric
Alysh spune:
quote:
Alysh, gata, am vazut.
Cadita noastra este Onda, de la OKBaby, e tot acolo la BabyKit, accesorii de baie, pe pagina 3. Iar suportul este ca cel de care zici la pag.1. Si care mie mi s-a parut stabil, n-am avut probleme cu el.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Alina 32+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
gabitzam spune:
Andreiutza, mami, calmeaza-te ca nu rezolvi nimic, nici gatul nu-l faci bine si nici pe bebe nu-l faci fericit.
Ia in continuare Homeogene, chiar daca pare ca nu face nimic. Vezi ca trebuie supt un comprimat din acela la fiecare ora.
Bea ceva cald, ceai cu miere, poate un shodou cu lapte cald cand ajungi acasa , daca ai curaj sa mamanci oul crud. Mie imi mai zisese doctora mea ca pot lua pasile/bomboane Strepsils.
Reallaura spune:
quote:
Andreiutza, mami, calmeaza-te ca nu rezolvi nimic, nici gatul nu-l faci bine si nici pe bebe nu-l faci fericit.
Ia in continuare Homeogene, chiar daca pare ca nu face nimic. Vezi ca trebuie supt un comprimat din acela la fiecare ora.
Bea ceva cald, ceai cu miere, poate un shodou cu lapte cald cand ajungi acasa , daca ai curaj sa mamanci oul crud. Mie imi mai zisese doctora mea ca pot lua pasile/bomboane Strepsils.
Gabitzam, Andreea, eu stiu ca nu e voie nimic crud..Mai bine ceiut cald cu miere, sau laptic.oricum, tot dupa ce isi face mendrele trece durerea asta de gat nesuferita.
Laurita 30+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Andree27 spune:
De aia sunt asa suparata ca azi noapte nu am dormit ca din ora in ora m-am trezit!!!Ou crud nu sunt in stare sa bea.CAt despre ceai o sa beau cand ajung acasa cu multa lamaie.Despre meiere eu asa stiu ca nu e voie sa consumi deloc pe perioada sarcinii!!!
Imediat plec acasuca si direct in pat ma bag!!!!!
Poze
Andreea 28+ in asteptare de un ingeras: Eric