Mamici de mai-iunie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Hello!!

alexuta Iar am uitat de emisiune...offf, stau din ce in ce mai prost la capitolul memorie...
Ce faci, cum te simti? Ce face fetitza ta?

Azi am tras o sperietura...m-am intalnit cu o colega care, dupa ce ii arat mandra burtica imi spune ca i se pare cam lasata burta mea... I-am explicat ca asa am avut-o mereu, mie chiar nu mi se pare ca ar fi lasata...ci doar tuguiata. Trec peste asta si ma intalnesc acum, inainte sa ajung acasa cu o prietena care....culmea..imi spune acelasi lucru! Ca am burta cam lasata....offffff. asa m-am suparat ca nici nu am mai stat de vorba mult si m-am grabit spre casa, sa-mi verific burtica in oglinda.. Bineinteles ca pana acasa m-am oprit sa ma uit in toate vitrinele si geamurile magazinelor..
Concluzia mea: am o burtica perfecta, nu e deloc lasata, doar ca bebelusa mea este cu capul in jos de la 27 sapt si cred ca e normal sa fie burtica mai mare in partea de jos, nu?
Iar eu ma simt foarte bine, asa ca nu vreau sa-mi mai fac fel de fel de idei...

Alina 31+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Buna fetelor..

Leeloo sanatate multa iti doresc...si stiu din proprie experienta cum e cu colicile renale. Sunt niste dureri crunte. POate te lasa si nu te mai iau durerile.

Dar tot nu mi-a raspuns nimeni cam ce as putea sa iau pt tuse..ca m-a disperat. Decasept sau ACC sau Vit C sau ce naiba pot lua ca nu mai pot si dr. vad ca inca nu raspunde la tel. Poate dupa 19.00 iau leg cu ea.

Eu iau Stodal, am citit ca se poate lua in sarcina si in perioada alaptarii. Si am luat si la sarcina trecuta si a fost ok. Spune-mi si mie ce iti zice dr tau, ca eu nu am intrebat pe nimeni, il iau din proprie experienta. Tusea mea e seaca, si tusesc de nu mai pot. Sper sa ne treaca la amandoua.
32 sapt
VA poop si sanatate muuulta fetelor! Ma duc sa imi fac un ceai!

Diana 33+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Maine imi iau rezultatele de la urocultaura si sumar de urina. Sper sa nu fie nici o problema..
In schimb am observat un lucru ciudat dimineata, dupa ce ma trezesc si fac pipi, continua sa imi curga cateva picaturi de lichid incolor pe chilotei....ce e asta??? La dr. merg abia pe 4 aprilie, dar daca este nevoie ma duc mai repede. Ce ziceti?

Alina 31+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_anto

Hello!!

alexuta Iar am uitat de emisiune...offf, stau din ce in ce mai prost la capitolul memorie...
Ce faci, cum te simti? Ce face fetitza ta?

Azi am tras o sperietura...m-am intalnit cu o colega care, dupa ce ii arat mandra burtica imi spune ca i se pare cam lasata burta mea... I-am explicat ca asa am avut-o mereu, mie chiar nu mi se pare ca ar fi lasata...ci doar tuguiata. Trec peste asta si ma intalnesc acum, inainte sa ajung acasa cu o prietena care....culmea..imi spune acelasi lucru! Ca am burta cam lasata....offffff. asa m-am suparat ca nici nu am mai stat de vorba mult si m-am grabit spre casa, sa-mi verific burtica in oglinda.. Bineinteles ca pana acasa m-am oprit sa ma uit in toate vitrinele si geamurile magazinelor..
Concluzia mea: am o burtica perfecta, nu e deloc lasata, doar ca bebelusa mea este cu capul in jos de la 27 sapt si cred ca e normal sa fie burtica mai mare in partea de jos, nu?
Iar eu ma simt foarte bine, asa ca nu vreau sa-mi mai fac fel de fel de idei...

Alina 31+ SARA-MARIA

Multumim, bine! Si fetita mea e cu capul in jos, dar are circulara de cordon si dr inclina ptr o cezariana. Dar mai are timp sa isi scoata cordonul, eu cel putin asa sper.
Eu insa am racit chiar f rau, si abia maine ma voi duce la serv. E greu si acasa, ca am stat mai mult in pat si am mancat la greu. Cand sunt acasa vreau la serv., si cum ajung acolo ma plang ca e mai bine acasa. Cine stie ce mai am si eu in cap!

Imi pare rau ca nu ai vazut emisiunea, dar mi se pare ca e in reluare sambata parca. E interesant ca nasterea a avut loc la CFR 2, dar tu oricum nasti la euroclinic.
Multa sanatate iti urez! Ai grija de tine!
32 sapt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_anto

Maine imi iau rezultatele de la urocultaura si sumar de urina. Sper sa nu fie nici o problema..
In schimb am observat un lucru ciudat dimineata, dupa ce ma trezesc si fac pipi, continua sa imi curga cateva picaturi de lichid incolor pe chilotei....ce e asta??? La dr. merg abia pe 4 aprilie, dar daca este nevoie ma duc mai repede. Ce ziceti?

Alina 31+ SARA-MARIA

Sincer, nu cred ca ai ceva, fiindca asa patesc si eu. Cred ca nu mai tinem noi urina ca inainte. Eu chiar nu stiu ce m-as face fara tampoanele zilnice! Cred ca sunt aproape obligatorii, stiu ca asa pateam sila sarcina trecuta, mai ales acum ca suntem pe ultima suta de metri!
Alexandra 32 sapt

Mergi la inceput

alexuta Si bebelusa mea are cordonul infasurat in jurul gatului. Si asta inca din luna a 5-a de sarcina...nu a mai vrut sa-si desfaca "esarfa"..asta e.. eu oricum trebuia sa fac cezariana.
Ai grija de tine, fa-te bine, da?
Deci tu spui sa nu-mi fac probleme in legatura cu lichidul acela pierdut dimineata...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 31+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

azi am stat mai mult in casa din cauza la vremea asta si m-am plictisit taree mult parca totul e mai trist cand nu e soare afara...dar acum seara mi-am revenit si eu.

Ce sa zic si eu ....as vrea sa fiti si voi mai optimiste...azi v-am citit si eu si in loc sa ma umplu de energie m-ati deprimat...nu toate dar majoritatea mesajeleor m-au deprimat ingrozitor si iar ma fac sa ma retrag asa in locusorul meu ca inainte ....

As vrea si eu sa dau peste fete optimiste si cu energie ...sa ma simt si asa plina de o buna dispozitie dupa ce va citesc...dae din pacate numai plangeri ...si iar plangeri si panicari....
stiu ca o sa ma urati dupa mesajul meu dar macar am fost sincera...

Sa fiu si mai sincera...de fiecare data cand v-am scris m-a incercat dupa aceea un sentiment de parere de rau si in loc sa ma simt mai bine mai mult ma umpleam de energie negativa ....cand de fapt eu imi doream tocmai invers.

am simtit nevoia sa va zic exact ce am pe inima...ca ma intristati cand va citesc si tare imi pare rau caci si eu ma simt singura si tare as fi vrut sa am si eu un locusor al meu unde sa ma incarc de ganduri pozitive....dar fiind in situatia mea ...e foarte usor sa ma deprim cand va citesc ...si tare imi pare rau ....dar asta e adevarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daria, intelege-le si pe fetele care sunt la primul copil si e normal sa fie mai speriat si mai panicate. Tu nu ai fost asa la prima sarcina? Poate pentru ca la tine a venit f. repede bb2 ai totul in memorie mult mai viu. Sunt niste schimbari fantastice care se intampla acum , totul e nou pentru ele, lasa-le si pe ele sa-si traiasca mirarile si panicile de graviduta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, am intrat doar scurt sa raportez ca durerile mele articulare de solduri au atins o culme fenomenala azi-noapte, de am crezut ca stau intinsa pe carbuni incinsi si ca cineva imi toarna nisip fierbinte printre ligamente

Am citit pe net ca e vorba fie de coxalgie (o inflamatie a articulatiilor - ceea ce la mine poate fi, ca eu la piciorul stang o am de peste un an si acum s-a agravat!!), fie - in sarcina - de o slabire a ligamentelor sinfizei pubiene (care leaga practic oasele bazinului) in pregatirea nasterii.

Trebuie sa vorbim cu doctorii nostri si sa-i intrebam ce exercitii putem face pentru bazin ca sa ne mai aline durerile. S-ar putea ca in unele cazuri mersul pe jos mai mult de 20 de minute sa aiba efecte negative si sa accentueze durerile.

Se recomanda printre altele sa ne asezam pe cate o minge medicinala si sa rotim bazinul. Uneori ajuta si acupunctura.

Maine noi mergem la haptonomie si o s-o intreb si pe moasa daca are si ea ceva solutii, babesti sau nu.

V-am pupat pe toate

Felicia 26+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Stati cumintele sa ma duc sa deschid capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput