Mamici de mai-iunie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 21
dordia2000 spune:
Alexutza am vb cu dr mea si mia recomandat asa: Oscilococcilum , Acc, si vit C . Stodalul e ok in sarcina insa...era grabita si nu am reusit sa o intreb. Dar eu asa stiu ca e ok in sarcina.
Daria...asa e..unele sunt mai panicate, altele mai relaxate. Ultima perioada e tot mai grea dar si mai frumoasa avand in vedere comunicatia cu bb din burtika. Nu e cazul sa te intristezi...dar daca iti face rau....Bineinteles ca nu ne suparam pe tine ca esti sincera si asa e un forum. Aici ne spunem ce avem pe suflet si tot ce ni se intampla. Impartasim si bune si rele si uite asa formam o familie virtuala. te poop si sper sa te simti mai bine. Te
!
Diana
33+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Alexutza am vb cu dr mea si mia recomandat asa: Oscilococcilum , Acc, si vit C . Stodalul e ok in sarcina insa...era grabita si nu am reusit sa o intreb. Dar eu asa stiu ca e ok in sarcina.
Daria...asa e..unele sunt mai panicate, altele mai relaxate. Ultima perioada e tot mai grea dar si mai frumoasa avand in vedere comunicatia cu bb din burtika. Nu e cazul sa te intristezi...dar daca iti face rau....Bineinteles ca nu ne suparam pe tine ca esti sincera si asa e un forum. Aici ne spunem ce avem pe suflet si tot ce ni se intampla. Impartasim si bune si rele si uite asa formam o familie virtuala. te poop si sper sa te simti mai bine. Te!
Diana33+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Multumesc mult! Pupici
Alexandra
32 sapt