Mamici de mai-iunie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
andreap spune:
Alysh,pupam Bb grasan.Colul e de 2 cm poate..nu 2 mm...nu?Nu e micut la 2 cm?ca mie mi-a zis ca-i mic la 2.8 cm..
Leeloo,offf..iti doresc sanatate multa
Lori..da,'binefacerile' gradinitei..dar compenseaza cu altele..imi vine sa plang
cand o aud spunand diverse poezii,cantecele..cand ii vad desenele puse pe panou..o sa vedeti voi cum e!Maine e lectie deschisa,sa vedem ce stie....
Gabitzam...poate ma destept peste ceva ani..acum ma simt
cat despre emisiunea de la Prima,am vazut in WE reluarea emisiunii de sapt.trecuta...al meu sa elsine in pat..sa schimb,ca e scarbos,ce sunt nebuna s ama uit..etc..sensibilosul de el!![]()
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Fetele care nasteti la CF2 sa nu va asteptati sa fie chiar asa cum vedeti la TV, la emisiunea asta... E drept ca saloanele au aer conditionat si frigider, dar eu am nascut vara, in iulie si aerul conditionat nu functiona in niciun salon (a functionat o perioada scurta, dar mamicile nu se intelegeau intre ele daca sa-i dea drumul sau nu in special din cauza bebeilor...). Exista un singur salon cu 2 paturi - in general merg acolo pacientele prof.Tanase (cum era si mamica de aseara), restul sunt saloane cu 3, 4 sau chiar si mai multe paturi cind e nevoie. E curat, paturile sunt "automatizate" (alea care mai functioneaza, desigur...) - dar zau daca am vazut vreo asistenta sau dr. neonatolog care sa-ti arate cum sa speli copilul, cum sa-l alaptezi, etc...dar aseara la TV totul arata foarte frumos...
Gabriela30+ cu
AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Asta asa e, nu ma astept sa fie ca la emisiunea de aseara, dar sa stii ca eu am fost internata cand aveam 14 sapt de sarcina pt iminenta de avort si mi s-a parut ok. Asistentele erau dragute, m-au incurajat mult si m-au ajutat sa trec peste temeri si pot sa spun ca au venit de cateva ori noaptea sa vada cum ma simt si daca mai am contractii. Acum depinde, insa sper sa fie ok si sa nu stau mult in spital, asa ca nu mai conteaza daca am sau nu aer conditionat. Important e sa fie curat si sa nu plecam cu vreun miocrob de acolo, ca am auzit destule cazuri, chiar si la spitale mai mari ( Elias, de ex)
32 sapt fetita]AMR 8 sapt (maxim sper)
socrate spune:
gabitzam super articolul
, dar se pare ca mai avem un pic, efectele apar dupa nastere. Momentan sunt fericita ca nu ard mancarea de fiecare data
.Sotul a inceput sa se obisnuiasca cu gustul.
Din ce am inteles eu de la colegele mele care au nascut de curand, la spital nu iti arata nimeni nimic, cum il alaptezi, cum il speli etc.
Apropo de asta, mai naste cineva la Bucur? Eu acolo o sa nasc...si eram curioasa daca mai e cineva dintre voi care naste tot acolo.
va pupic
gabitzam spune:
La Cantacuzino veneau o data pe zi si ii faceau baie copilului in camera, dar eu eram lesinata de frica atunci cand le vedeam pe asistente cum il iau, il baga sub dus, fleosca-fleosca cu sapunul pe el, fara prea multe finetrui si delicatetze, nu zicea puiul nici paaas ! Si pe urma ma uitam sa vad cum ii pun pampersul si-l dau cu ce-l mai dadeau pe la buric. Dar nu statea dupa mine sa-mi explice pas cu pas, doar ce vedeam si "furam" eu de la ele.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Daria_Ioana spune:
ce mai faceti?
afara ploua ...si eu tot as avea chef de plimbare ...m-as plimba non stop
Sunt convinsa ca si dupa ce nasc o sa incep sa ma duc la plimbari toata ziua cu amandoi copii...mai ales ca o sa fie vara,cred ca ies pe plaja cand nu e soare prea puternic.
La vara 3 luni o sa fiu iar fara sotishor ,dar asta e...bine ca o sa fie vara si eu imi vad de plimbari si copii si timpul va trece mai frumos.
Ma gandesc cum o sa ii pun eu pe amandoi in masina.Fiecare in scunelul lui ...si la cumparaturi cand oi merge cred ca pe unul il pun sus la carutul de cumparaturi si pe altul in carut direct.
Insa nu ma sperii..ci de abia astept
Sunt convinsa ca totul va fi bine si cel mai important e sa fim sanatosi si sa ne iubim ca restul vine incet incet de la sine.
Despartirea asta fizica de sotul meu ma face sa il apreciez si mai mult ...si imi pare acum asa rau de orice moment cand poate l-am suparat fara sa vreau.
Adevarul e ca el e viata mea si stiu ca nu orice femeie simte pentru sotul ei ce simt eu pentru sotul meu ...noi am avut ceva puternic de la inceput din primele zile si as face orice pentru el .
Toata viata mea am visat la el si Dumnezeu a facut sa ne intalnim si asta conteaza ...ca ne iubim si suntem impreuna...mai putin sacrificiile pe care le facem pentru a fi o familie reintragita.
Daca nu l-as fi intalnit pe el viata mea nu ar fi avut nici un rost si mereu am avut un mare gol in suflet si simteam ca imi lipseste ceva ...dar acum stiu ca el exista si ma iubeste si asta ma face fericita.
Si il iubesccccccccc atat de mult si mi-e atat de dor de el ....as vrea asa mult macar sa -l pot imbratisa si sa sa-l sarut .
Noi de cand ne-am intalnit din prima luna am vrut sa facem un copil ...din iubire si nici nu eram casatoriti inca ....dar am avut incredere unul in altul ca vom fi impreuna chiar daca situatia e mai grea ...
Si acum chiar daca am copii si ii iubesc la nebunie ..ei nu pot inlocui si nu vor inlocui niciodata sentimentele pe care le am pentru el.
El este unic si asa va fi mereu ...indiferent prin ce vom trece...el e cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in viata mea...si copiii pe care mi i-a daruit ....el si Dumnezeu .
eeee ploaia asta ma face melancolica.....dar tot ce am zis e adevarat.
Sper ca baietelul meu sa semene cu el si cand ma uit la el sa imi mai treaca dorul se sot.

+32 Darius
Alysh spune:
quote:
Originally posted by andreap
Alysh,pupam Bb grasan.Colul e de 2 cm poate..nu 2 mm...nu?Nu e micut la 2 cm?ca mie mi-a zis ca-i mic la 2.8 cm..
Leeloo,offf..iti doresc sanatate multa
Lori..da,'binefacerile' gradinitei..dar compenseaza cu altele..imi vine sa plangcand o aud spunand diverse poezii,cantecele..cand ii vad desenele puse pe panou..o sa vedeti voi cum e!Maine e lectie deschisa,sa vedem ce stie....
Gabitzam...poate ma destept peste ceva ani..acum ma simt
cat despre emisiunea de la Prima,am vazut in WE reluarea emisiunii de sapt.trecuta...al meu sa elsine in pat..sa schimb,ca e scarbos,ce sunt nebuna s ama uit..etc..sensibilosul de el!
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
Mi-a povestit dr mea ca are o pacienta care la 33 saptamani nu mai avea nici un pic de col si a dus-o asa pana in saptamana 39.........bineinteles cu repaos la pat. Deci se poate si asa.
Daria, frumoase sentimente ai pt sotul tau.........si eu pot spune acelasi lucru despre al meu il ador, il divinizez....il iubesc pana la infinit. Si ma rog sa ramana asa atent si iubitor toata viatza.
Alina
32+
Vladhttp://bd.lilypie.com/hduvp3.png
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by alexuta75
Asta asa e, nu ma astept sa fie ca la emisiunea de aseara, dar sa stii ca eu am fost internata cand aveam 14 sapt de sarcina pt iminenta de avort si mi s-a parut ok. Asistentele erau dragute, m-au incurajat mult si m-au ajutat sa trec peste temeri si pot sa spun ca au venit de cateva ori noaptea sa vada cum ma simt si daca mai am contractii. Acum depinde, insa sper sa fie ok si sa nu stau mult in spital, asa ca nu mai conteaza daca am sau nu aer conditionat. Important e sa fie curat si sa nu plecam cu vreun miocrob de acolo, ca am auzit destule cazuri, chiar si la spitale mai mari ( Elias, de ex)32 sapt fetita]AMR 8 sapt (maxim sper)
Ai mare dreptate cu microbii - dar sa stii ca in majoritatea spitalelor sunt...nu stiu de CF2 daca exista ceva pe acolo sau nu, dar copilul meu nascut acolo a facut bronhopneumonie a doua zi de la nastere...aparent de la aspiratia defectuoasa la nastere...asa ca nu stiu cit de controlabila e situatia... In tot cazul, ca puncte pozitive pentru spital, pot sa spun ca era curat, personalul era destul de amabil (mai ales daca deschideai buzunarul, altfel isi faceau datoria, dar mai in dorul lelii daca intelegi ce vreau sa spun...), dr. sunt buni - nu-i stiu pe toti, dar despre cei 2-3 pe care ii stiu pot sa spun ca sunt dr. foarte buni si sufletisti...
Gabriela
30+ cu
AMR 10 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
dordia2000 spune:
Buna fetelor..
Leeloo sanatate multa iti doresc...si stiu din proprie experienta cum e cu colicile renale. Sunt niste dureri crunte. POate te lasa si nu te mai iau durerile.
Dar tot nu mi-a raspuns nimeni cam ce as putea sa iau pt tuse..ca m-a disperat. Decasept sau ACC sau Vit C sau ce naiba pot lua ca nu mai pot si dr. vad ca inca nu raspunde la tel. Poate dupa 19.00 iau leg cu ea.
VA poop si sanatate muuulta fetelor! Ma duc sa imi fac un ceai!
Diana
33+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Buna fetelor..
Leeloo sanatate multa iti doresc...si stiu din proprie experienta cum e cu colicile renale. Sunt niste dureri crunte. POate te lasa si nu te mai iau durerile.
Dar tot nu mi-a raspuns nimeni cam ce as putea sa iau pt tuse..ca m-a disperat. Decasept sau ACC sau Vit C sau ce naiba pot lua ca nu mai pot si dr. vad ca inca nu raspunde la tel. Poate dupa 19.00 iau leg cu ea.
VA poop si sanatate muuulta fetelor! Ma duc sa imi fac un ceai!
Diana33+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
ceai de ceapa
Luam si sirop din farmacie, Sodal (sau Stodal)- homeopat, si pt iritatiile din gat- homeogene, pastilute de supt 1 la ora...le-am fol. si cand aveam arsuri (ca nu stiam io de ce ma ustura gatul..credeam ca iar fac o laringita ceva). Si au functionat.
33+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
dordia2000 spune:
Cleo...ms mult de tot!
Diana
33+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz