Mamici de mai-iunie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
Lorich spune:
Alexuta pup si mersi ca mi-ai zis; aseara am pierdut-o, noroc ca-mi permite jobul s-o vad, asa ca bag imediat, mai ales ca e la spitalul asta.
Lori
29+
asteptand un bebe Robert
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
am mai intrat si noi o fuguta. Ce mai faceti?
Noi cu regim si cu insulina de 2 ori pe zi, asta este, sper sa rezistam pana la sfarsit, mai avem nitel, 6 saptamani, poate chiar mai putin. Pe 11 trebuie sa fac ultima eco sa vedem cum s-a dezvoltat bebelina, caci daca a luat mult in greutate, o sa-mi provoace nasterea inainte. Pe 12 luna asta avea 2 kg, sa vedem cum rezistam.
Va pupam pe toate.
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
34+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Alysh spune:

'Neataaaaaaaaaa.....am fost si noi in sfarsit la dr.....dupa o luna si de pauza. Bebe e bine, are 2,300 kg........m-am linistita ca in paranoia mea credeam ca e prea mic. Colul meu intr-o luna s-a micsorat doar 2 mm, ceea ce e iar bine, dar tre sa stau super, super cuminte in continuare.
Din cauza pulsului meu mare: 126/ batai/ minut, mi-a facut si o EKG pe care urmeaza s-o interpreteze dr cardiolog maine. SA speram ca era de la emotii si de la bebe.
Am intrebat de stimularea lactatiei, a zis ca pot sa incep sa beau ceaiuri cu doua saptamani ianinte de nastere.
Bebele si placenta sunt f jos, asa ca oricum se pare ca mi-ar fi facut cezariana chiar daca nu aveam chistul deoarece bebele fiind f jos nu se poate aseza in pozitia corecta pt o nastere naturala.
Fetele racite mare grija! Si eu sunt fonfanita si tare greu e ca abia respir din cauza lui bebe, cand se mai infunda si nasul e cosmar.
Alina
32+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
gabitzam spune:
Ia de cititi fetelor aici, sa vedeti ce tari suntem ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Ia de cititi fetelor aici, sa vedeti ce tari suntem
poa e adevarat...dar nu se aplica la mine! Eu sunt senila.
33+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
Andree27 spune:
Alexuta m-am uitat eu aseara la emisiunea de pe Prima,Prima zi,si nu iti spun ca asa m-am apucat de plans de numa!Eram singura acasa si asa m-am emotionat de numai intr-un plans am tinut-o!!L-am sunat pe sotul si saracu nu stia ce am patit!!;))
Poze
Andreea
28+ in asteptare de un ingeras:
Eric
gabitzam spune:
Nu esti senila, esti shenila
Da' sa vezi ce frumoasa si desteapta te faci cand o sa vina bebe ![]()
leeloo2004 spune:
Fetele care nasteti la CF2 sa nu va asteptati sa fie chiar asa cum vedeti la TV, la emisiunea asta... E drept ca saloanele au aer conditionat si frigider, dar eu am nascut vara, in iulie si aerul conditionat nu functiona in niciun salon (a functionat o perioada scurta, dar mamicile nu se intelegeau intre ele daca sa-i dea drumul sau nu in special din cauza bebeilor...). Exista un singur salon cu 2 paturi - in general merg acolo pacientele prof.Tanase (cum era si mamica de aseara), restul sunt saloane cu 3, 4 sau chiar si mai multe paturi cind e nevoie. E curat, paturile sunt "automatizate" (alea care mai functioneaza, desigur...) - dar zau daca am vazut vreo asistenta sau dr. neonatolog care sa-ti arate cum sa speli copilul, cum sa-l alaptezi, etc...dar aseara la TV totul arata foarte frumos...
Gabriela
30+ cu
AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Alexuta m-am uitat eu aseara la emisiunea de pe Prima,Prima zi,si nu iti spun ca asa m-am apucat de plans de numa!Eram singura acasa si asa m-am emotionat de numai intr-un plans am tinut-o!!L-am sunat pe sotul si saracu nu stia ce am patit!!;))
Poze
Andreea28+ in asteptare de un ingeras:
Eric
Cred ca e normal, fiindca si eu am plans
Asta fiindca ne apropiem cu pasi mari de nastere, si stim ca vom fi si noi la fel cat de curand.
32 sapt
si mami lui Alexia
Simonix spune:
Neatza fetelor :)
Multumesc pentru cuvintele de incurajare, chiar m-au ajutat, ca azi ma simt in forma
Cleo, merci de sfat, am papat cartofiori fierti cu branzica si carnitza de pui si m-am intremat. A fost o indigestie se pare :)
Am fost la doctor si l-am vazut pe bebe :) Are 1 700 grame, e cam micutz cica, dar e foarte energic si vesel ;)) (cand va aud pe voi cu bebei de 2 kile si mai mult la varste mai mici de sarcina hmmmm ...) si mi-a zis doctorul ca totul e in regula: colul lung, tare si inchis, bebe tot cu capul in jos (of, nu vrea deloc sa ma ajute pentru o cezariana mica haha), placenta, lichidul, uterul ... toate bune. Analizele sunt si ele ok, evident ca inca am anemie, dar cica e lejera. Vestea care m-a bucurat e ca am stagnat cu greutatea, am luat cam 1 kil in luna asta ... asa a reiesit. Si doctorul m-a laudat
Acum, el nu stie ca eu cam 3 zile nu am mancat mai nimic, ca nu am putut ... hehe :D drept si prin urmare azi am bagat o felie de paine cu Nutella hmmm buuun :)
Maine avem o programare la o eco-souvenir
vreau sa imi fac si eu damblaua si sa ii fac un filmuletz 4D... cica o sa fie spectacol, mergem cu "familia" - noi nu avem famelie aici dar avem o gasca de prieteni si mergem cu ei. Din pacate bebe sta cu capul intors inspre spate si nu stiu daca va fo posibil sa ii vedem fatzuca. Daca nu se ppoate, ne reprogramam sau ne dau banii inapoi :(
Esme-
mult pentru informatii ! Nu ne deranjeaza sa mergem nitelus cu masina, deci cred ca o sa incercam magazinele respective ;) Si poate te vizitam ?? Poti sa mai imi trimiti numarul de telefon pe PM, caci eu nu mai am cartela de la inceput, cand era o varza in capul meu si pe langa mine... si acum nu mai stiu prin ce capitol era ... Ca sa vezi cat de ametita sunt (la mine nu se aplica articolul Gabitzei) eu nici numarul meu nu il stiu - o sa imi intreb jumatatea si o sa ti-l trimit pe PM
M-ai facut sa rad cu mamaliga haha :D Ai dreptate, cand nu cunosti toate sunt mai grele. Noi mai avem doua experiente de acest gen - in Franta si in Polonia... si hai, in FR era OK, dar in PL
nu vrei sa stii prin ce am trecut !!! Mai ales ca acolo nimeni nu sarea sa te ajute ![]()
Voiam de asemenea sa le urez bun venit fetelor noi, sa aiba bebei sanatosi si frumosi, ca ai nostri
Iar fetele racite, bolnavioare, cu probleme la rinichi etc of of .... aveti grija de voi, va urez sa va faceti bine cat mai repede si sa nu va mai doara nimica nimica ! 
Pup la toate fetele 
Simona cu 
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau