Mamici de mai-iunie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorich spune:
Simonacip un pupic pentru mami rabdatoare!
Multumim pentru ce ne-ai scris, toate sfaturile tale, experienta ta de mami ne ajuta, mult si pe noi cele la primul bebic.
Lori
29+
asteptand un bebe Robert
Andree27 spune:
Subscriu la ce a scris Lorich si inca un mare
si de la mine!!!!!!!!!!!
Poze
Andreea
28+ in asteptare de un ingeras:
Eric
andreap spune:
Simona,ai grija de tine
..tin pumnii sa fie totul bine.
Dordia,sanatate multa
Eu..deocamdata..nu mai sutn racita.Mariuca in schimb behaie de 3 saptamani..am schimbat siropuri de tuse,fluimucil,salbutamol..chiar si ospamox.Degeaba!
..cred ca iar emrg la dt.cu ea
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
Lorich spune:
quote:
Originally posted by andreap
Simona,ai grija de tine..tin pumnii sa fie totul bine.
Dordia,sanatate multa
Eu..deocamdata..nu mai sutn racita.Mariuca in schimb behaie de 3 saptamani..am schimbat siropuri de tuse,fluimucil,salbutamol..chiar si ospamox.Degeaba!..cred ca iar emrg la dt.cu ea
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
AndreeaSara si MARIUCA-7.11.2004
Andreea astea-s "bucuriile" care vin o data cu gradinita, nu?
Lori
29+
asteptand un bebe Robert
socrate spune:
Citeam ca dupa efort aveti burticile tari....burtica mea e mai mereu tare. Mi-a mai zis doctorita de cateva ori dar recunosc ca nu am bagat de seama daca nu a zis ca ar fi periculor. Cat despre colul inmuiat nu mi-a zis sa stau in pat tot timpul dar, ca tb sa ma odihnesc mult. Bine, eu am o doctorita care nu e foarte prapastioasa. Incerc intre timp sa il linistesc si pe al meu sot, care e mai panicos. Oricum stau mai mult pe canapea, incerc sa gasesc o pozitie in care sa pot respira si sa ii placa si lui bebe. Bebe al meu are o problema cu coastele mele si bineinteles cu ficatul, cred ca le place ca e mai moale.
Al meu sta cu capul deja in jos, dar cateodata ma doare colul cand se impinge in picioruse. Are deja 1kg700.
Sper sa reziste pana la final, tb sa recunosc ca sunt un pic speriata, nu as vrea sa nasc inainte de termen. Ma duc saptamana viitoare din nou la medic sa vedem ce mai facem.
leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Vad ca am lipsit 2 zile si voi ati terminat un capitol si sunteti aproape de finalul capitolului asta...eu din pacate nu am fost prea bine - duminica noaptea m-am trezit cu niste dureri cumplite in spate, pe pareta sting, care raspundeau pina sub burta, tot pe stinga... Eu neavind niciodata contractii m-am panicat, am zis ca m-au luat contractiile - am chemat salvarea care m-a dus la Municipal - aici deja eram in apogeau de criza - care s-a dovedit pina la urma o colica renala. Mi-au facut o injectie cu scobutil si m-au trimis acasa. Pina luni dimineata totul a fost ok, dar apoi m-a luat iarasi o noua criza, de asta data mult mai puternica...Nu va spun ce dureri atroce sunt, nu puteam sa stau in nicio pozitie, ma durea de plingeam necontrolat si nu-mi doream decit sa fac ceva sa inceteze...groaznic! Am chemat o prietena care este medic si multumita ei si injectiei cu scobutil si algocalmin m-au lasat durerile...
Acum ma simt ok, dar nu stiu cind cind o sa ma apuce una noua - se pare ca pina nu elimin piatra sau nisipul sau ce o fi, nu ma lasa - macar sa nu ma mai apuce pina nasc!
Luni seara am fost si la dr. meu - am stat de vorba despre nastere, ce si cum - mi-a stabilit cezariana pe 24 MAI - sper numai sa fiu ok si sa rezist pina atunci!
Va pup pe toate!
Gabriela
30+ cu
AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gabitzam spune:
Aoleu, stiu ce de belea sunt colicile renale, ufff! Ai mai patit pina acum asta? La mine e chestie veche, de pe la 15 ani, dar de cativa ani n-am mai facut, ca beau lichide multe.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
Lello sa ai grija de tine si stai cumintica in patut la caldurica sa nu te mai apuce vreo criza!!!Ia un pupic mare de la mine sa treaca tot!!M-am uitat la pozele tale si sunt super!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Andreea
28+ in asteptare de un ingeras:
Eric
leeloo2004 spune:
Gabitzam - nu, nu am mai avut niciodata pina acum, de asta nici nu am stiut sa le recunosc si am crezut ca am contractii (ca eu nici de astea nu am avut...
)... oricum a fost groaznic, medicul meu mi-a spus ca astea sunt cele mai cumplite dureri, mai rele decit cele de la nastere... Mi-a rceomandat sa beau cam 2.5 l de lichide pe zi - mi-a luat mama si ceai de codite de cirese si matase de porumb si beau macar un litru din asta pe zi plus apa samd...
Andreea27 - multumesc, esti o draguta!
Din pacate nu mai pot sta deocamdata acasa - dar m-am infofolit la shale ca o baba...![]()
Gabriela
30+ cu
AMR 10 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alexuta75 spune:
Buna ziua burtici!
Nu am mai intrat de saptamana trecuta desi am stat acasa, insa la pat. Am racit, dar se pare ca orice fac nu-mi trece. Sper sa merg maine la serviciu, fiindca nu mai resist in pat. Am luat Paragrippe, Paracetamol, am baut mult sirop de ceapa (fara effect, as spune) si de azi am inceput sa beau Stodal. Sper sa ma lase tusea, ca nu mai pot. In zilele astea m-am ingrasat cat intr-o luna. Nu va mai zic ca mi-e gandul numai la mancare. La serviciu mancam doar de 2 ori, acum am ajuns sa mananc din ora in ora cate putin. Sper sa fac poze zilele astea, cat mai arat bine #61514;
Alina-anto, Lorich, v-ati uitat aseara la Prima la emisiunea Prima Zi? Era o graviduta care a nascut la CFR 2 prin cezariana, fiindca am inteles ca trecuse de termen si se maturase placenta. A aratat nasterea in direct. A participat dr. Tanase si dr Silvia Micin, parca. Pare usor, fata de nasterea naturala, fara dureri si rapid. Acum sa vad cum imi recomanda dr. Eu tot mai sper sa-si scoata cordonul din jurul gatului si sa nasc natural.
Simonacip, iti tin pumnii sa stai in pat pana implinesti 36 sapt, si apoi……poti naste linistita. Ai grija de tine si multa rabdare.
Socrate, multa grija, ca nu e de gluma cu colul moale si scurtat. Stai cat mai mult intinsa, si totul o sa fie bine.
Magnetism, ceva vesti de la Diagnosis?
DORESTE CINEVA SA FACA ECO MAINE LA ORA 09.00 LA DR IOSUP???????? Am programare si nu stiu ce sa fac. Eu am promisiune de la Magnetism pt dr. Pop, si nu pot sa merg asa de repede la 2 ecografii, iar dr. meu are incredere in dr. Pop, asa ca……..trebuie sa renunt la dr. Iosup, desi eu as face eco si zilnic daca e posibil, sa vad ce face bebelina mea. #61514;
Referitor la sani, nu stiu daca e cazul sa-I chinuim de acum. Eu am avut niste rani cumplite data trecuta, aproape ca imi venea sa renunt la alaptat, insa cam intr-o luna a trecut si am uitat. Fetita mea nu reusea sa suga prin sfarcurile de silicon, asa ca le-am luat degeaba.
Si mie a inceput sa-mi curga colostrul, dar cateva picaturi. La prima sarcina nu am avut problema asta, de fapt nici colostrul nu am avut imediat dupa nastere, ci abia a II-a zi.
Pup toate gravidutele si revin mai tarziu
32 sapt
si mami lui Alexia