Scandinavii ... se intoarce (editie princeps)
Raspunsuri - Pagina 19
mara03 spune:
sunt neagra de furie...
dupa ce m-am chinuit o jumatate de ora sa va scriu, cand sa trimit mesajul am facut o ghidushie si s-a dus...dar nu stiu unde...
rezumat: nu-mi ajunge timpul sa fac tot ce-mi propun intr-o zi...nervoasa, agitata...copil bolnav, suspectat de astm, facut analize, teste, totul ok. nu astm, nimic serios, alarma falsa...vizitat saptamanile trecute verona si lago di garda, intr-o delegatie de aproape 2 saptamani. foarte frumos, o sa pun si poze in curand.
pup noii veniti, pe conu NN in special.
revin dupa ce trece agitatia!
Adrianaa spune:
Eu n-am sa va fac o farsa ca in 1957, cand BBC a anuntat ca Elvetia nu mai poate face fata stocarii unei senzationale recolte de macaroane, sau cand a anuntat ca istoricul ceasornic mecanic Big Ben devine electronic, pentru a tine pasul cu progresul. N-am sa fac o farsa ca in 1999, cand ziarul Pheonix New Times dadea un anunt umanitar pentru saraci, cerandu-le donatorilor cate un dolar pentru a-i inarma pe cei fara adapost.
Cum aparitia obiceiului de a pacali persoanele apropiate de 1 aprilie este pusa pe seama schimbarii calendarului gregorian, m-am gandit sa va ofer si eu noua varianta a calendarului... Conform acelui calendar, Anul Nou era sarbatorit pe data de 1 aprilie, in loc de 1 ianuarie.
Sa aveti o zi plina de haz!
Aaaa... si sa nu uit... ultimele curiozitati.
voljena spune:
salutari
inca mai reverbereaza vizita stimatei doamne carla bruni, insotita de sarko... uite www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/india_knight/article3646262.ece" target="_blank">aici articolul definitiv si inca vreo 2 www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/columnists/columnists.html?in_page_id=1772&in_article_id=546948&in_author_id=463" target="_blank">aici si aici... scrise de fomei, berbantii se pare ca si-au pastrat impresiile in forul interior in general ne-a placut desi multi nu au ratat sa precizeze ca ce bine ca n-a uitat sa se imbrace
sa nu uit sa zic ce mi-a placut postarea lui doruletz - aia cu referiri la calesti si pom-poane... uite si de aia (printre altele multe) nu m-am facut io subiectul lu' coana liza
bancurile de 1 aprilie incepura devreme anul asta, de Purim, cu articolul www.thejc.com/home.aspx?ParentId=m11&SecId=11&AId=58868&ATypeId=1" target="_blank">aista... pt deznodamant click pe breaking news update
altminteri am hibernat de Pastele catolic cu ochii atarnati pe geam sa vedem fulgii de zapada, ei, mai mult lapovita fuse... bine ca se duse...
felicitari la tot tribul soferesc... de 2 zile ma joc si io cu o manuala... cine le-o fi inventat si de ce cand exista automate? n-am mai servit felul asta de cand mi-am luat carnet... m-a lasat masina in drum, adica intr-o parcare, m-a dus mecanicul la un aeroport ca era pe seara sa-mi dea avis o masina si cand mi-a zis tanti ca e manuala m-am schimbat la culoare de s-a imbunat si mi-a facut upgrade da m-a ambitionat si pana una alta am zis sa ma exersez... al meu a zis ca o tine 10 zile sau pana ii dau io gata cutia de viteze (whichever comes first )
si temenele
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
dl appelsin io is doar candida si candrie
Io-s doar candrie pentru inca freo saptamina de-acu' incolo (nici cit de superficiala sint nu mai pot s-arat), dupa care sper sa ma tratez pe grabite, taman la Iasi Nu va mai povestec cite bilete de avion am platit ca sa zbor de la Hamburg la Iasi, da'...in fine, asta-i una din calitatile mele ...de-a dreptu' candide
Va pupez cu optimism!
tata lu Toma spune:
2,3, si :
na-to-te-iubim-ca-ca-tine-nu-gasim !!!
Drajilor, Bucurestiul era acu' o ora pustiu ca-n duminica Pastelui la pranz. Io sunt dintre aia, foarte putinii se pare, care n-are libere si mi-era groaza de cum se va circula dar, cum ar zice francofonul din mine , e ocontrer !
N-ar putea sa tina samitu' asta tot anu', pliiiiz domnu' Bush, pliiiz !?
Witchie spune:
Eu am facut 20 de minute din militari pe buzesti. am plecat la 8 si cinci am ajuns la si douazecisicinci. Incredibil!
iileana spune:
V-am luat.
15 minute.
Cinshpe!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Asadar, subscriu cu entuziasm la:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
na-to-te-iubim-ca-ca-tine-nu-gasim !!!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
iileana spune:
1. Pai, ce sa fac, unii ar zice ca se putea si mai bine, altii ca se putea si mai rau, deh, parerile sint impartite.
2. Piticul se va face scoler din toamna. Mi-e o groazaaaaaaaaa!!!!!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details