Scandinavii ... se intoarce (editie princeps)
Raspunsuri - Pagina 18
arboria spune:
eu n-am inteles ce spunea femeia aia si nici traducerile nu m-au ajutat. am dedus ca e ceva de bine
liris, felicitari pentru permis
apropo de soferitze: una, in varsta de 78 de ani, n-a oprit la trecerea de pietoni si a accidentat-o pe mama. operatie la genunchi, splint, walker, wheelchair... o sa avem o primavara interesanta, in care va trebui sa reinvete sa mearga
in rest, totul e bine :) si am ajuns la nivelul intermediar la limba spaniola
ce facem pe 1 aprilie?
mihaela_s spune:
liris, felicitari pentru carnet!
arboria, refacere usoara mamei tale!
Io de 1 aprilie incep din nou scoala(aci fu vacantza!). Sper sa nu fie cu pacaleala...
lil' spor mai departe. Mai intra aici in minutele de relaxare...
rayu, e comic sa fii doar in trecere prin tzara noastra draga.
Inca nu e 1 aprilie si va anunt ca la noi a venit primavara. Sa vedem pana cand .
Sa aveti o saptamana!
vorbe de copil...
Hobby
liris spune:
bey, a cazut subectu pe pagina 2. ntz, ntz!
arborel sanatate si refacere rapida si, dc se poate, completa mamei tale! asta e, Ro tara tuturor posibilitatilor. asa cum a remarcat duios si mama Rayu.
nu stiu ce sa va spun asa de dimineata. n-am citit nimic interesant, n-am vazut nimic iesit din comun, fi-miu da (am fost ieri la Discovery Children's Museum, aici in San Jose) ... dar el nu stie sa vorbeasca.
miine e 1 apr. cum procedam?
arboria spune:
quote:
Originally posted by liris
asta e, Ro tara tuturor posibilitatilor. asa cum a remarcat duios si mama Rayu
Nununu, nu s-a intamplat in .ro, de cateva saptamani e in vizita la noi. A stat in spital o zi, dupa operatie si era tare nelinistita ca nu avea bani la ea
Saraca, cica "mama, de ce vorbeste toata lumea asa de frumos cu mine, le-ati dat voi ceva (spaga, adica)? pana si femeile de serviciu fac curat "in soapta", nici nu le simti"
Se face ea bine repede, ca n-are stare
Ati jucat conquiztador? mie mi-a mai activat neuronii pusi pe pauza, pana am dat de o multime de intrebari pe langa... si m-am lasat de joc
Adela99 spune:
in viitor poate vom putea cumparawww.absolutads.com/mix/absolut_vodka_family_.jpg" target="_blank"> absolut vodka cu gust de anis, ca doar de acum e franceza! tocmai ce dadu Pernot Ricard 55 miliarde (coroane) pe fabricutza.
asa ceva :-)
Adela99 spune:
arboriq, foarte fain jocu', mai putin adversarii
am dat peste unu' "degetzel" care din baipi..elor, pavaca si alte alea nu ne-o scos ... asa ceva ma lecuii total
liris spune:
valeleu. banuiesc ca aveti asigurare ptr dumneaei.
ce amerique nu e tara tturor posibilitatilor? ei nu pe naiba! ...
arboria spune:
adelutzo, degetzelu' poate fi reclamat prin posta interna a site-ului.
da, tot felul de specimene acolo, am dat si eu peste unul cu obsesii orale, dar is "curatati" repede, daca anunti.
uite, sa dau un exemplu contrar, eu am vorbit cu cineva numai in franceza. nici nu stiam ca am retinut atatea cuvinte si expresii, din scoala (asta e un fel de omagiu adus "doamnei Son, de franceza").
daca nu ti se face lehamite de intrebarile despre ciuperci si despre fotbalisti, continua
liris, ce asigurare? :O
poate doar aia care se face cand iti iei biletul de avion. are asigurare soferitza cea neatenta, urmeaza "balul" acum
unde plecarati cu totii?
Andrada spune:
Sanatate mamei si noroc cu circul asigurarilor, arboria!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
aecnaran spune:
http://www.youtube.com/watch?v=xgKAw_PEucU
http://www.youtube.com/watch?v=qNBksIsgVkM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=K6k1xcMGwv0&feature=related
Adeluci de ce sa cumperi votka ? acu e cel mai bine sa o produci singur si direct in burta. Uite aici in filmele astea, daca ai o infectie cu drojdie in matze, tot ce bagi pe git se transforma in alcool ! si se duce direct la creier ! fara sa te vada nimeni hahahaha
Poti sa bei si la serviciu, scoti o paine si o punga de bomboane si zici hai noroc verilor, si la mai mare !