Scandinavii ... se intoarce (editie princeps)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

La ce scoala va inscriserati ?
Noi la 17. Toma n-are niciun chef. Noi asijderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Vlad, dupa o matura chibzuinta , noi am decis ca vom continua sa sponzorizam, pe moment, invatamintul privat.
Drept care "marea desprindere" se mai amina cu un an-doi....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

apai, daca zici ca-i vorba de chibzuinta matura, io nu poci decat sa va urez succes si sa va tie buzunarele cat mai mult !!!

Mergi la inceput

Eh, buzunarele nu-s ele prea roz, dar sa stii ca binomul "scoala de stat + afterschool privat" ducea, in mare, cam tot pe-acolo.
Voi in ce mod veti rezolva intervalul de timp dintre sfirsitul zilei de scoala si sfirsitul 8-ului vostru productiv?
Deh, cine n-are bunici, sa-si cumpere :(...
-----------------------------------

P.S. si daca tot am dat navala aicea, hai sa nu fiu off topic chiar cu totul, drept care am o informatie si pentru restul lumii:

Aloo, alooo, stati linistiti la locurile voastre, ca apocalipsa vine www.cotidianul.ro/accelerator_de_particuledat_in_judecata_de_frica_apocalipsei-42178.html" target="_blank">de unde nici nu te astepti.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Nu stiu ce binoame socotesti matale ca mie oricum as face tot nu-mi da 600 egal cu 2000 ...

Mergi la inceput

hai c-o lamuriram cu binoamele intre 4 oki, ca sa nu diluam topicul

acuma va urez samit placut incontinuare, va mai arat ce-am gasit in presa, si anume asta :) si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragii mei,eu sint turbata de cind am venit din Romanika.
O sa va povestesc de ce.Daca vreti:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Hai ca va zic ,ca vaz ca muriti de curiozitate.
Adecatalea vreau sa-mi iau o casa.
Asa.
Si e foarte greu ,deoarece nu-mi iese din cap ideea,cre'ca mi s-a urcat chestia aia la creier de care zicea conu.
V-as luat la salutat pe fiecare in parte dar nu am timp chiar acu acu.
Mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Rayu mama, da' ce ti se puse pata chiar dupa acest evenemang?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Trec in fuga sa va zic "hallo leute" si sa va anunt ca la mine iar a trecut primavara banuiesc ca tot fetele suedeze au trimis potoapele:)) (de unde duminika furam la zoo pe minim 25 de grade[icon cu ma topesc])

aaaaaaaa si mai vream sa zic depre subminatode azi dimineata am diree in taste dupa ce mi-am pierdut vremea la tv urmarindu-l pe unu de la protv cum povestea gatuit despre decolarea lu' erforsuan. asa limba romana regurgitata mai rar, bibicule!

Tschuß!
EDIT: mama rayu si pe mine ma roade o chestiune identica cu a matale:)

papadie, zen-sei

Mergi la inceput