Fetita d-nei Iliescu...
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
DanielaB, nu e cazul sa ma ironizezi, crede-ma! Eu nu fac supozitii, nu i-am cautat jegul de sub unghii prin poze facute la aniversare in ziar si nu am intalnit-o in parc.
Despre sesizarea autoritatilor nici nu poate fi vorba cata vreme la noi in tara mor copii muscati de sobolani in casele parintesti. Asa ca da, probabil din punctul asta de vedere subiectul e fara rost si cu iz de barfa, depinde din ca unghi privesti problema.
Andreea mama de Filip si Georgia
denizel spune:
Mai, eu vreau sa va zic ceva :-)
Sunt o admiratoare a Ilenutzei :-). Voi v-ati interesectat vreodata pe DC cu Ilenutza?
Daca nu, va zic eu ca e o tipa foarte draguta, politicoasa si ponderata si, niciodata nu am vazut-o vorbind aiurea, certandu-se sau spunand rautati.
Asadar, eu sunt convinsa ca ea a vazut fetita, a fost foarte impresionata de cum arata aia mica in ziua aia, probabil ca i s-a facut foarte mila de ea si, na, a venit si ea pe forum sa vorbeasca despre asta :-)
Prea i-ati sarit in cap...
Ilenutza, eu te cred ca fetita arata exact asa cum ai zis tu. Ca asa o fi in fiecare zi, ca asa s-a intamplat doar atunci, nu avem cum sa stim.
Ce stim sigur este ca, indiferent de situatie, nu prea avem ce sa facem.
Asa cum ziceau si fetele, exista cazuri mult mai grave care ar trebui sa intre in atentia cuiva, dar aceasta nu se intampla deocamdata.
RAMONELLA spune:
Eu nu inteleg de ce sariti asa pe fata???Daca ea a vazut asta,inseamna ca asa e.Si cred ca iti dai seama daca era murdarica din cauza ca s-a jucat,sau ca era neingrijita.
Daca a vrut sa faca un copil la varsta asta,apai sa aiba grija de el.
Normal ca in reportaje,arata bine,ca doar o vede o tara intreaga.
Si nu cred ca e cazul de comparatii de astea,ca daca era o mama necunoscuta,nimeni nu deschidea un subiect pe acest forum...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by tuta
Stau pe aceesi strada cu ea si o vad des.
E adevarat ca fetita e putin palida si are cearcane, dar asa arata ea, cel putin eu asa am vazut-o tot timpul.
Cat despre haine, eu nu am vazut-o niciodata neingrijita sau murdara.
Se poate sa se fi murdarit la joaca...
alina bubulina
postarea asta a vazut-o cineva?
Porumbita spune:
cat despre palida/cearcane...
asa am fost si (si va asigur ca eram sanatoasa si iubita de parinti/scoasa la joaca in aer liber)
doradora spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Cquote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Initial creeata de ilenutza
Cand s-a apropiat de grupul de copii de la nisip tori parintii si-au luat copii de langa ea.
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Ce oameni!
Am citit mai demult ca fetita merge si la cresa/gradinita. Ma intreb, oare, e integrata in colectivitate? O plac copiii, are prieteni?
Am vazut pozele de petrecerea de la spital si ma gandeam daca s-a organizat si o petrecere acasa, cu invitati- copii sau macar una la gradinita, cu grupa si educatoarea, cum ar fi fost normal sa fie.
Nu stiu de ce dar, chiar si asa, imbracata curat, fetita mi se pare trista si ma gandesc ca unii parinti o privesc ca pe o... curiozitate ( avand in vedere cum a venit pe lume) si o evita ca anturaj pentru copiii lor.
mie nu mi se pare corect sa ii intorci spatele doar pt ca nasterea ei a fost asa de mediatizata. daca intr--adevar o privesc asa parintii copiilor din jurul ei, e mare rusine si mare pacat, pt ca fata nu are nici o vina, si sa-i intoci spatele din cauza asta e cumplit de nedrept.
chris + alexandra
bebeii nostri
buli spune:
reviu cu intrebarea:
ca stare de spirit fetita cum era? vesela, vioaie, mama ei ii dadea atentie?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Cristina_C spune:
N-am fost acolo, dar imi inchipui ca, atunci cand au plecat copiii din parc de lannga ea (luati de catre parinti, desigur), n-avea cum sa fie bucuroasa. Si in pozele pe care le-am vazut mi s-a parut cam trista, dar nu pot sa speculez, cel mai relevant e ce ne spune cineva care o vede zi de zi.
XIO spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
N-am fost acolo, dar imi inchipui ca, atunci cand au plecat copiii din parc de lannga ea (luati de catre parinti, desigur), n-avea cum sa fie bucuroasa. Si in pozele pe care le-am vazut mi s-a parut cam trista, dar nu pot sa speculez, cel mai relevant e ce ne spune cineva care o vede zi de zi.
Super parintii!!!!!
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Lorenza spune:
Habar n-am daca e adevarat ce s-a spus pe aici,nici nu conteaza,dar din punctul meu de vedere e o dovada de egoism feroce din partea d-nei Iliescu sa faca un copil la varsta asta.S-a gandit numai la ea si prea putin la copil.Eu cred ca mediul de viata al micutei,inconjurata numai de persoane in varsta, nu e prea sanatos.In fine,pentru unele esente tari,s-ar putea sa fie un factor de calire,dar asta nu se stie.
Ii doresc din suflet ca toata suferinta de care o sa aiba parte si din partea celorlalti oameni din jur,sa o faca f. puternica!
In alta ordine de idei,mi se pare totusi destul de credibil sa fi fost asa de neingrijita.Posibil,bona sa fi fost libera o perioada si o persoana in varsta si singura nu cred ca poate face fata cerintelor unui copil de varsta mica.