Fetita d-nei Iliescu...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by mathilda

olimpia,
eu am fost crescuta pana la 7 ani de bunica si ea tot in jur de 70 avea.si am fost f bine ingrijita. nu-mi spune mie ca o baby sitter o ingrijeste m bine ca d-na Iliescu. si sa stii ca sunt multe mame care apeleaza la baby sitter.

Fetita a avut baby sitter si a fost chiar bine ingrijita in perioada aceea. Ca are hainutele murdare poate fi un accident, dar unghiile netaiate si negre?

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:

olimpia,
eu am fost crescuta pana la 7 ani de bunica si ea tot in jur de 70 avea.si am fost f bine ingrijita. nu-mi spune mie ca o baby sitter o ingrijeste m bine ca d-na Iliescu. si sa stii ca sunt multe mame care apeleaza la baby sitter.

Fetita a avut baby sitter si a fost chiar bine ingrijita in perioada aceea. Ca are hainutele murdare poate fi un accident, dar unghiile netaiate si negre?

o fi vreun nou trend in materie de manichiura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

probabil sa mai pun dreq mana pe cateo revista de femei ca am ramas in urma cu evenimentele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:

olimpia,

Ca nu mi se pare normal (mie!) sa faci copii la nu stiu ce varste e una, ce se discuta aici insa...

Bun, avea unghiile netaiate, murdare. Asa, si? Poate era o simpla intamplare. Poate copilul a refuzat sa i se taie unghiile si operatiunea a fost amanata una, doua zile. Nu vi s-a intamplat niciodata???? Cat despre murdaria de sub ele, hai sa fi seriosi. Mi-aduc aminte cum il bagam in casa pe fi-miu, cand veneam din parc. Ne opream direct in cada!

Daca este sau nu neglijat copilul, nu stiu. Ar trebuit vazut, de mai multe ori si abia apoi actionat, daca e cazul. Si nu as pune mare pret pe ce spune nu stiu cine, ci as merge sa vad cu ochii mei.
Ma gandesc, cu groaza, ca la cat de citit e forumul asta, sa nu cumva sa scrie vreun "ziarist" un articol "binevoitor". Daca copilul este bine ingrijit si iubit (chiar daca mama lui nu e tinerica) si este luat de langa mama lui si institutionalizat, cine are de suferit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuta spune:

Stau pe aceesi strada cu ea si o vad des.
E adevarat ca fetita e putin palida si are cearcane, dar asa arata ea, cel putin eu asa am vazut-o tot timpul.
Cat despre haine, eu nu am vazut-o niciodata neingrijita sau murdara.

Se poate sa se fi murdarit la joaca...

alina bubulina

rares(3 ani si 10 luni) si maria(9 luni)

www.cumslabesc.eu (poate reusesc sa slabesc)
www.lataifas.eu (ma mai delectez cu o barfa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Dam, hm, cam treneaza subiectul e doar pe prima pagina, ar cam trebui sa trecem la Carmela Bousada...nu credeti?

http://abcnews.go.com/Nightline/story?id=2880673&page=1

Vad eu patrat sau geamanul din stinga are ceva sub unghia miinii lui drepte...Plus ca hmmm, pare mai negru, nu? sau e mai vinat?

Ups! Adriana Iliescu nu mai este cea mai virstnica mama din lume!!! Doamne!!!
Ahaaa!
Pai ziceti asa...pai sa cautam sub unghiile gemenilor Carmelei...sau poate sub dedesubturile lor, poate pe sub pampersi, eh?

Sorry, Adriana Iliescu dar se pare ca, nu numai ca esti old ...ci esti si old news, news of yesterday...nu te supara dar de azi inainte trebuie, musai ( si mai voiam sa adaug ceva pleonasmic dar m-am emotionat si-am uitat ce) sa cautam sub unghiile, sub ochii si sub fustele, pantalonasii gemenilor Carmelei pentru ca sa virgula gasim jegul doveditor!

Pentru fani, vedeti ca pe B1 este imagini cu fetita lu' Monica Columbeanu care este ( ca sa zic asa) destul de tulburatoare (imaginile): fetita n-are par, e foarte-foarte mica si nu stie sa vorbeste corect gramatical ( caci nu-i asa, la televizor zice ca unii vor sa vorbesc, altii nu vor sa vorbesc cu tine...)! Grav dom'le, grav!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by olympia

Ma intreb ce institutie din Romania ar strica imaginea celei mai varstnice mame si ar verifica cu adevarat felul in care este ingrijita micuta? La noi se intervine doar in cazurile exteme si numai daca ajung in presa.Ori povestea asta e una de presa dar a fost speculata invers.Eu sunt convinsa ca d-na Iliescu ar avea nevoie de ajutor ,din mai multe puncte de vedere, chiar si financiar. Hai sa ne imaginam ca de maine copiii nostri ar fi crescuti exclusiv de una din bunici, non stop, singura, ce ziceti ar face fata? Ar intra pe DC pentru informatii? Ar stii ce sa faca in toate situatiile, cui sa ceara sprijin, ar rezista si la leagan si in parc si ziua si noaptea?Sa spuna mamicile care isi cresc singure copilul daca s-ar descurca in rolul asta si la 70 de ani.

Eu la 38 de ani ma misc mai greu cand trebuie sa alerg dupa copil( are 2 ani ) Socrul meu care este fost sportiv, face fatza cu brio situatiei, el il scoate mai mult pe afara.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cu taiatul unghiilor, depinde ce toane are copilul.De multe ori reusesc sa tai 2-3 unghii si restul le las pe mai tarziu sau pt. a doua zi.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

quote:
Initial creeata de ilenutza
Cand s-a apropiat de grupul de copii de la nisip tori parintii si-au luat copii de langa ea.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Ce oameni!

Am citit mai demult ca fetita merge si la cresa/gradinita. Ma intreb, oare, e integrata in colectivitate? O plac copiii, are prieteni?
Am vazut pozele de petrecerea de la spital si ma gandeam daca s-a organizat si o petrecere acasa, cu invitati- copii sau macar una la gradinita, cu grupa si educatoarea, cum ar fi fost normal sa fie.
Nu stiu de ce dar, chiar si asa, imbracata curat, fetita mi se pare trista si ma gandesc ca unii parinti o privesc ca pe o... curiozitate ( avand in vedere cum a venit pe lume) si o evita ca anturaj pentru copiii lor.

Mergi la inceput