Fetita d-nei Iliescu...
Raspunsuri - Pagina 6
ellej spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Habar n-am daca e adevarat ce s-a spus pe aici,nici nu conteaza,dar din punctul meu de vedere e o dovada de egoism feroce din partea d-nei Iliescu sa faca un copil la varsta asta.S-a gandit numai la ea si prea putin la copil.Eu cred ca mediul de viata al micutei,inconjurata numai de persoane in varsta, nu e prea sanatos.In fine,pentru unele esente tari,s-ar putea sa fie un factor de calire,dar asta nu se stie.
Ii doresc din suflet ca toata suferinta de care o sa aiba parte si din partea celorlalti oameni din jur,sa o faca f. puternica!
In alta ordine de idei,mi se pare totusi destul de credibil sa fi fost asa de neingrijita.Posibil,bona sa fi fost libera o perioada si o persoana in varsta si singura nu cred ca poate face fata cerintelor unui copil de varsta mica.
Asta e si parerea mea. Nu stii niciodata ce ti se intampla in viata, dar te gandesti ca daca Doamne fereste ti se intampla ceva tie, copilul are un tata, o bunica, un bunic, o matusa sau un unchi care sa aiba grija de el. Fetita asta e condamnata practic la orfelinat.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Cristina_C spune:
Citeam in perioada aceea, tin minte, ca doamna I. i-ar fi gasit fetitei o familie tanara care s-o adopte la nevoie. Si tot ea spunea ca provine dintr-o familie de longevivi (nu ca asta ar fi o garantie). Stiu ca s-a discutat mult la vremea respectiva - chiar si pe DC.
olympia spune:
Nu se pune problema sa adopte nimeni copilul si sa dea Dumnezeu sa fie mama asa de longeviva si mai ales sanatoasa!Si data viitoare cand iese din casa sa aiba dumneaei manichiura fara oja, parul chiar si nevopsit dar fetita sa fie vesela, rumena in obraji si curata in hainele de joaca si nu doar la aniversari!
ilenutza spune:
Of, of, mai, mai...
am spus de la inceput ca nu vreau sa critic mamica respectiva, stim ce inseamna sa fii mama, sa iti doresti lucrul asta si stim cat de greu este sa ingrijesti un copil ...
imi pare bine sa aud ca alte mamici au vazut-o curata si bine imbracata...
pe mine m-a socat tare si am vrut sa impartasesc cu voi asta...
merge la gradi, asta stiu si eu.ma gandesc ca daca lucrurile ar fi fff grave s-ar sesiza cei de acolo, nnu stiu ce sa zic ma depaseste problema.
fetita era destul de vioaie, cam agitata.
oricum o sa mai scriu daca ma mai intalnesc cu ele si sper ca data viitoare fetita sa fie f bine
Pupice
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Porumbita spune:
se pare ca pe alte meleaguri mamele care dau nastere la varsta cand se presupune ca ar trebui sa fie doar bunici sunt felicitate si sustinute/ nu puse sub lupa si blamate:
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=541608&in_page_id=1879&in_page_id=1879&expand=true#StartComments
ellej spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
se pare ca pe alte meleaguri mamele care dau nastere la varsta cand se presupune ca ar trebui sa fie doar bunici sunt felicitate si sustinute/ nu puse sub lupa si blamate:
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=541608&in_page_id=1879&in_page_id=1879&expand=true#StartComments
Mie mi se pare nenatural sa faci copii la varsta senectutii, dar e dreptul lor sa faca ce vor, asa cum am si eu dreptul la propria parere.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
olympia spune:
Asta cu "doar bunici" e tare rau! Cine era sa fie "doar bunica" Porumbito? Ca doar nu d-na Iliescu! Cu toata medicina lumii asta nu se mai intampla...Nu vreau sa fiu inteleasa gresit.Stim cu totii cazuri cand bunici de-adevaratelea (nu doar prin varsta) au purtat si nascut copiii fiicelor pentru ca acestea nu reuseau din motive medicale.Jos palaria in fata lor! De-aici si pana la a te juca cu papusile (ca pe alea nu trebuie sa le speli si sa le hranesti)doar ca un medic s-a vrut in cartea recordurilor e cale lunga! Putea sa fie o poveste frumoasa dar nu in Romania.Si da, am mai spus-o sunt sigura ca e nevoie acolo de ajutor(financiar, hainute, incaltaminte, informatii medicale).
XIO spune:
quote:
Originally posted by olympia
Asta cu "doar bunici" e tare rau! Cine era sa fie "doar bunica" Porumbito? Ca doar nu d-na Iliescu! Cu toata medicina lumii asta nu se mai intampla...Nu vreau sa fiu inteleasa gresit.Stim cu totii cazuri cand bunici de-adevaratelea (nu doar prin varsta) au purtat si nascut copiii fiicelor pentru ca acestea nu reuseau din motive medicale.Jos palaria in fata lor! De-aici si pana la a te juca cu papusile (ca pe alea nu trebuie sa le speli si sa le hranesti)doar ca un medic s-a vrut in cartea recordurilor e cale lunga! Putea sa fie o poveste frumoasa dar nu in Romania.Si da, am mai spus-o sunt sigura ca e nevoie acolo de ajutor(financiar, hainute, incaltaminte, informatii medicale).
Da , sunt sigura ca femeia care a fost sau mai este profesoara universitara , care si-a permis sa faca atatea analize si sa cheltuiasca atatia bani cu inseminarea si sarcina acum a ramas in fundul gol si cereste haine pt. fiica ei .
Mi-a placut cel mai mult partea "altundeva da , in Romania nu".
Daca era alt doctor , din america era un erou si toti ii sarutau mana , dar asa , ca e un doctor in Romania , vrea doar faima si bani .
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
mariussimiuc spune:
quote:
Initial creeata de ilenutza
Imbracata extrem de murdar, incredibil de murdara,la fel de murdara ca aurlacii de la metrou, cu haine ramase mici, cu niste pantofi mari in picioar, cu mucii uscati la nas, murdara pe fata.Cand s-a apropiat de grupul de copii de la nisip tori parintii si-au luat copii de langa ea.
Foarte urat din partea lor!
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...