Gravidute & Mamici de IASI (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

eu am luat o singura tava cu 6 gauri.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana
mey nu ride de mine!!! eu nu intelesem...adica e o singura forma cu 6 "gauri" sau sunt 6 forme la set(fiecare cu gaurile ei??!?!)!!!!!!

Mey...ceea ce am eu is ca formele de hartie,numai ca de silicon.Deci sunt 6 forme,separate si distincte.
Forma mai mare,cu 12 gauri pentru briose si cu 6 pentru minicake,este in general de teflon.Or fi si de silicon dar la noi n-am vazut.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei
apropo sambata face 3 lunite avem si botezul in noaptea de inviere la catolici(adica peste 5 zile)..eu inca nu am pregatit nik.. il astept pe ta'su sa ma ajute ca si-a luat liber sapt. asta..in 2 se face altfel+ ca o sa mai profit de vreo ora libera de relax si eu ca omu'

Sa fie intr-un ceas bun! Si ai grija sa nu adormi la slujba.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Mey...ceea ce am eu is ca formele de hartie,numai ca de silicon.Deci sunt 6 forme,separate si distincte.
Forma mai mare,cu 12 gauri pentru briose si cu 6 pentru minicake,este in general de teflon.Or fi si de silicon dar la noi n-am vazut.

gata... s-a aprins becul si la mine! mai bine faceai o poza si intelegeam si noi mai usor!!!

Mergi la inceput

Ca tot a fost vorba zi de briose am facut si eu cateva in seara asta. Mars de data asta.
Oana,am pus una in forma de hartie si s-a intamplat exact ceea ce ti-am spus. S-a deformat.Cred ca o sa iasa o briosa in colturi.

Mergi la inceput

Tot eu...
Daca nu aveti forme de briose...un truc aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

seara buna
Noi am iesit la plimbare putin prin copou(of coruse, alfel nu se putea)de pe la 15.30 pana pe la 16.30..era destul de placut..cand am ajuns acasa a inceput putin sa picure..am mers cu buni.
Stefania, multumim! ce fain ca o increstinati in noaptea de Inviere! Super! iti doresc sa iasa asa cum vrei tu, viitoarea crestina sa fie cumintica si sa va bucurati de ziua deosebita care va veni! tu esti catolica?daca da, iti urez Paste Fericit alaturi de familia ta!!
Stiam ca Pastele catolic e mult mai devreme..dar nu stiam ca e chiar peste 5 zile..

Acum mai pun niste poze ..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Al meu copil e tot bolnavior! La cate scune pe zi sa-mi fac griji? Nu ca as fi linistita acum! Le-a mai rarit, dar le face!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27

Al meu copil e tot bolnavior! La cate scune pe zi sa-mi fac griji? Nu ca as fi linistita acum! Le-a mai rarit, dar le face!

Peste 6.
Nu uita sa-l hidratezi corespunzator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

seara buna fetele!

scuze ca dau rar pe aici dar abia reusesc sa citesc ce scrieti dar sa mai si scriu, plus ca ma lupt cu greturi si somn de ceva timp ceea ce stiti si voi cum e

kriss am vazut pozele cu alessia pe zi ce trece se face mai frumoasa!!! sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!!cand mai iesi la plimbari poate mai vii si in parcul din podu ros, stii tu

mihaela talentul tau in ale bucatarelii ma da pe spate...deocamdata nu pot sa gatesc nimic din cauza mirosurilor dar cum scap ma apuc sa fac si eu niste bunatati ca muuulte sunt super

vroiam sa-ti cer o reteta de briose, am vazut una pe blogul pe care l-ai dat mai devreme dar vroiam sa stiu o reteta de-a ta incercata si buna multumesc frumos!

stefania bafta la botez sa fie cumintica fetita la biserica si sa decurga totul bine si vrem poze

va pup pe toate si multa sanatate bebicilor!!

bebelushul

Mergi la inceput