Gravidute & Mamici de IASI (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Acum opt luni la ora asta(9.30) se nastea Andrei.Cite emotii.Mi-aduc aminte de parca ar fi azi.

Multumim de urari.Acum am baiat mare care loveste cu picioarele in tastatura.

Oana multumim de ideea cu iaurtul.A mancat azi Andrei cartof cu galbenus dar abia dupa ce am adaugat si niste cereale.

Imi pare rau ca sunt copii bolnaviori.Sanatate multa.
Nu ma lasa minunea asta sa scriu.N-are stare in bratele mele,se intoarce,se roteste,se ridica in picioare.

Am avut azi o zi...Cu amindoi baietii in casa,Cristi a venit la 5 ,a mincat si de la 6la 8 a avut o meditatie.Tare urit e ca tre' sa fie liniste in casa.Adica nu e urit ca e liniste,e urit(si greu) ca eu tre' sa ma ocup de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

si eu am bucatarisit azi, am facut o tarta cu visine! am vrut sa fac muffins ca michelle (in tava de chec) dar mi-am dat seama ca am ramas fara ciocolata!
o sa pun poze putin mai tarziu, acum ma duc sa-mi culc zgatiile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by nushulica
mihaela talentul tau in ale bucatarelii ma da pe spate...deocamdata nu pot sa gatesc nimic din cauza mirosurilor dar cum scap ma apuc sa fac si eu niste bunatati ca muuulte sunt super

vroiam sa-ti cer o reteta de briose, am vazut una pe blogul pe care l-ai dat mai devreme dar vroiam sa stiu o reteta de-a ta incercata si buna multumesc frumos!

Multumesc! Nu e talent ceea ce fac.Este placere si necesitate in acelasi timp. Talent va fi atunci cand voi invata si voi gasi rabdarea sa le fac si prezentare artistica.
Briosele pe care le fac eu de obicei sunt astea,cu variatiuni de ciocolata.Adica poti inlocui Twix-ul cu orice alta ciocolata.Eu azi le-am facut cu Mars.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by nushulica
mihaela talentul tau in ale bucatarelii ma da pe spate...deocamdata nu pot sa gatesc nimic din cauza mirosurilor dar cum scap ma apuc sa fac si eu niste bunatati ca muuulte sunt super

vroiam sa-ti cer o reteta de briose, am vazut una pe blogul pe care l-ai dat mai devreme dar vroiam sa stiu o reteta de-a ta incercata si buna multumesc frumos!

Multumesc! Nu e talent ceea ce fac.Este placere si necesitate in acelasi timp. Talent va fi atunci cand voi invata si voi gasi rabdarea sa le fac si prezentare artistica.
Briosele pe care le fac eu de obicei sunt astea,cu variatiuni de ciocolata.Adica poti inlocui Twix-ul cu orice alta ciocolata.Eu azi le-am facut cu Mars.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

aaah le citisem si pe astea ieri ca ai mai dat o data linkul si l-am salvat! asa e de usor de facut??

merci de reteta poate pana la pasti scap de starea nasoala si ma apuc de facut cookies

noapte bune fetelor!

bebelushul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

si eu am bucatarisit azi, am facut o tarta cu visine! am vrut sa fac muffins ca michelle (in tava de chec) dar mi-am dat seama ca am ramas fara ciocolata!

De ce nu le-ai facut cu visine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Maine fac si eu astea cu Twix. Tot in tava de chec. Desi am niste cocos si m-as baga la niste Tavalite. Sper sa am mai multa bafta decat la Strudel

Miha, vrem poze cu briosele tale.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ia uitati ce am gasit! Si imi par super faine, mai ales ca mai am niste mere care dau semne ca se strica in scurt timp. (nu le-am consumat pe toate la Strudel). www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17661/Mini-apple-turnovers/" target="_blank">Mini Apple turnovers

Daca schimbati capitolul sa-mi spuneti si mie, sa nu ma lasati singurica aici, cucuvea.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz
Miha, vrem poze cu briosele tale.

Ce poze sa mai fac?Ca-s la fel cu celelalte,n-au nik deosebit.Doar daca vrei o poza cu "tuflita" facuta in forma de hartie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Oana - am vazut pozele, frumosi baieti ai. Dar cum incape tati in patutul lui Stefan? Mama ta, asa a fost intotdeauna, sau acum a devenit mai sensibila? Eu nu pot sa iti raspund la intrebari, ca nu am habar.
Am fost putin si la plimbare, am facut si mancare azi.. hihihi, sper sa nu ma deoache

Ralu - filmul de aseara, era comedie, tot nu l-am terminat de vazut,sper sa il vad in seara asta.

Kriss - ce mare s-a facut Alessia. La multi ani pentru ieri!!! cu scuze pt intarziere.

Stefania - sa aveti petrecere frumoasa la botez!

Miha - tare harnicuta mai esti

Diana - sa vedem tarta.

Celia - Andrea a scapat de raceala?

Alynta - imi pare rau ca e bolnavior David, ai fost la doctor?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Hello!
Mai sunteti pe aici?
Am venit si eu...

Am tot consolat-o pe Emma (aperju), cand i-a plecat sotiorul... Na ca acum mi-a venit si mie randul. Imi pleaca sotul pana vineri la Sibiu, la un training. Si raman singurica

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput