Gravidute & Mamici de IASI (38)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
miha cat ai dat pe forma siliconata de briose? mai trebuie sa folosesti hartie de-aia creata? ma tenteaza si pe mine!!!
Is la set de 6 bucati,pe care am dat 15.90 RON. Nu tre sa mai folosesti hartie,poate doar daca vrei sa le pui dupa aceea,sa le faci o fatza festiva.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
adica iti ies 6 briose?
Adica da.
Logic,nuuu? Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ghinetz spune:
Dar daca am de alea de hartie imi mai trebuie tava de aia jmechera? (daca e stupida intrebarea nu dati cu pietre ca-s si eu nestiutoare si mica
)
Diana, pai noi cu masina si tot ne-am miscat greu! Si am decis: pe al treilea (copil) sa-l mai faca si altii, ca la noi nu mai e loc in masina. (dupa parc am fost in Moldova; Stefan s-a jucat tare frumos, ii place mai mult decat la Mall) Iar eu m-am sacrificat cu o savarina. Ca nu apucasem sa vad pozele, sa ma vad cata-s!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Nonna, ma intrebai de Victor, daca mananca piure de legume. Pai acum, cu boala si cu urmatorii dinti...nu prea. Adica ia asa, vreo 5-6 guri cu pofta. Si inca vreo 5-6 cu "avionul", "trenuletul" etc. Dar e clar ca il dersnjeaza ceva ca nu deschide gura decat f putin. Ca sa il mai pacalesc ii pun iaurt in piure, nu omogenizez, las sa simta gust de iaurt, ca Napolactul chiar ii "Numa' bun". (lui Victor ii place tareeee)
Celia, da. Doar cu aerosoli ne tratam. Si ii dau calciu pt laringita. Iar in prima zi dupa vizita la medic i-am dat o tableta de prednison. Ce sa spun...mai are ceva muci, dar nu se mai aude harait in gat si, mai ales, nu a coborat mai jos pe caile respiratorii. Ca ne pastea antibioticul. ![]()
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
ghinetz spune:
Michelle, nu-i gata plimbarea??? Sau iar pregatesti ceva bun. Mai, o sa te deoache soacra. Iar sotul..o sa...o sa...![]()
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Dar daca am de alea de hartie imi mai trebuie tava de aia jmechera? (daca e stupida intrebarea nu dati cu pietre ca-s si eu nestiutoare si mica)
Forma aia de hartie nu cred ca poate tine compozitia,e grea si fluida. Poate doar briosele cu aluat dospit.

slimatei spune:
la cat mai multe lunitze alessia 
miha ma darami ...asti f. comica..n-am mai ras demult asa..si apoi de una singura... pardon..cu copchilu' in brate de se uita la mine saraca..cred ca'si zice oare ce a patit mama..
nici eu nu am tinut-o deloc pe stefy mica imbracata prea gros.. si inca nu are nimic... dear lumea abia acum vede ca e mai golasa
si-mi spune pune mana si imbraca copchilu' mai gros ca o sa raceasca..si le spun..pai daca n-sa racit cand o scoteam adsa la 10 zile de viata tu crezi ca raceste acum la 3 luni...?
apropo sambata face 3 lunite avem si botezul in noaptea de inviere la catolici(adica peste 5 zile)..eu inca nu am pregatit nik.. il astept pe ta'su sa ma ajute ca si-a luat liber sapt. asta..in 2 se face altfel
+ ca o sa mai profit de vreo ora libera de relax si eu ca omu'
of..i-ar ma cere..suzetaaaa
adica eu...asa ca am fugit..imi pare rau ca nu pot sa mai spun nimic de noi..dar in general suntem bine...
va pup o sapt. cat mai placuta
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Nasterea unei stele...numita Stefania!
alynta27 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
miha cat ai dat pe forma siliconata de briose? mai trebuie sa folosesti hartie de-aia creata? ma tenteaza si pe mine!!!
Is la set de 6 bucati,pe care am dat 15.90 RON. Nu tre sa mai folosesti hartie,poate doar daca vrei sa le pui dupa aceea,sa le faci o fatza festiva.Nu trebuie sa le ungi cu nimic si se spala foarte usor. Le intorci pe dos
dai un pic cu buretele si gata. Sigura chestie care nu-mi place e ca s-au ingalbenit de la copt si nu mai sunt asa aratoase ca la inceput cand erau noi. Si...dar cred ca e aragazul meu de vina...talpa se coace un pic cam tare.
E bine de stiut! Multumim de info!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
adica iti ies 6 briose?
Adica da.Dar avand in vedere ca o tura de briose o faci in 15-20 de minute nu-i bai.Dar daca esti nerabdatoare si vrei sa termini repede iti iei mai multe seturi.
Logic,nuuu?
mey nu ride de mine!!! eu nu intelesem...adica e o singura forma cu 6 "gauri" sau sunt 6 forme la set(fiecare cu gaurile ei??!?!)!!!!!!