Gravidute & Mamici de IASI (38)
Raspunsuri - Pagina 17
addiana spune:
neatza! de fapt buna ziua ca deja e trecut de 3!!!
am fost dimineata la doctorita cu denisa... trebuie sa cumparam si noi aparat de aerosoli!!!
La mai multe lunite pt Alessia si Horia!
si pentru Andrei si Ana Alexandra!
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
De la cartita!![]()
Si sa stii ca inclin sa-i dau dreptate lu' barbata-tu!.....
si eu ii dau dreptate!!!!
addiana spune:
despre raceli...si eu am fost stresata mult timp, cu toate ca mie nu-mi reproseaza nimeni ca am imbolnavit fetele! copii racesc pentru ca au imunitatea scazuta, unii sunt mai sensibili! ma uit la fetele mele, denisa intotdeauna face forme mai urate decat raisa si le imbrac pe amandoua la fel!!!! primavara racesc cel mai des... se trezesc si virusii la viata!
iarna mai putin, si doar atunci e mai frig, nu? iarna asta am fost la piatra si erau -17 grade si noi eram afara, fetele se tavaleau prin zapada si au si mancat zapada si n-au patit nimic, nici macar muci!
cu cat e copilul mai infofolit cu atat il sensibilizam mai tare!
oricum am putea face o intreaga dezbatere pe tema asta... de virusi si de bacterii nu avem cum sa-i ferim, nici cu fular la gura si nici cu caciula pe cap!!!
aeperju spune:

...a plecat tata!!!!!!!!
a avut permisie de o zi si a plecat astazi. dar ne-am cam obisnuit cu el si tare e greuuuu 

.
Alynta, am gasit o tavita mica pt briose cu 60mii si aveau si tava mare la 120mii lei vechi.
Of of mai mai, tare-i greuuuuu :((
Emma
addiana spune:
ai vazut ca trece timpul emma! mai e putin si o sa vina de tot acasa! hai curaj!
miha cat ai dat pe forma siliconata de briose? mai trebuie sa folosesti hartie de-aia creata? ma tenteaza si pe mine!!!![]()
aeperju spune:
Uffff, asa-i. Asa ma imbarbatez si eu...dar asa mi-a lasat un gol ....mama mia..cand l-am vazut ca a plecat..beah...super naspa. :(
alynta27 spune:
Multumes Emma de info! Mi se pare scumpa! Trece timpul! Te cred ca ti-e greu!
Am adaugat si hidrasec pe langa smecta! L-am scos la aer o ora! Nu prea are pofta de mancare. Ii fierb morcov, ca orez fiert mai am.
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
Oana,asa cum zicea si Simona...frigul este un factor favorizant nicidecum determinat pentru o raceala.Depinde de fiecare organism in parte de cum se poate adapta frigului si de imunitatea pe care o are pe zonele expuse frigului.E ca si cum ai duce un african in Siberia.Normal ca o sa raceasca pentru ca organismul lui nu stie sa se adapteze frigului.Siberienii oare de ce nu umbla cu mucii-n barba?
Favorizante pentru o raceala mai sunt si praful,fumul,poluarea...Sunt factori care miscoreaza capacitatea de aparare a organismului si care declanseaza actiunea virusilor si bacteriilor.Dar n-am auzit pe nimeni pana acum sa zica "am racit de la praf".
Chiar si o infectie tratata,dar incorect,la un moment dat va avea o recidiva si nu neaparat din cauza frigului ci doar pentru ca acea zona era predispusa la asa ceva.
Daca racim din cauza frigului,atunci vara de ce racim,cand is 40 de grade? Sau...de ce la 15-20 de grade mie imi este bine,iar barbata-miu stranuta ca o matza cacacioasa?
Asta e explicatia mea de profan a racelii.
O fi sau nu buna,eu asa cred.Bine,asta nu inseamna ca o sa ma vedeti umbland in chiloti la 0 grade,dar nici cu caciuli pe cap la peste 12 grade.Moderatie in toate. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Raluca, bine ai revenit pe la noi!
Fetele, hai adunati-va pe la casele voastre, ca vine ploaia! (si sa-mi spuneti si mie de ce ne imbolnavim...Daca ne prinde ploaia si e frig, de ce facem pneumonie?)
pai explicatia mea ar fi ca daca ploua te uzi!!!

si-acum serios: te uzi inclusiv la spate si piept(adica pe unde sunt plamanii)...si daca mai e si frig corpul fiind cald si cu hainele ude si reci pe zonele amintite mai sus...hop si pneumonia! diferenta prea mare intre temp corpului si a hainelor...este ea o explicatie mai stiintifica si mai elaborata, dar eu nu le am cu de-astea!!!

baietelul unei prietene a facut pneumonie ca dormea mereu dezvelit si lipit cu spatele de peretele rece!!! (mama incepatoare nu si-a dat seama ca e prea rece peretele, mai ales iarna!!!)
addiana spune:
oana am vazut si eu pozele din parc- sunteti o familie foarte frumoasa! si pe la inceputul pozelor cand te-am vazut doar pe tine si baietii si cu carut si cu bicicleta ma gandeam cum ai ajuns asa pana in copou!!! nu m-am gandit ca trebuie sa mai fie cineva care face si pozele...pana l-am vazut si pe tati al vostru pe banca cu stefan!!!!
si m-am desteptat!!![]()
unde ai facut patutul lui stefan? e foarte frumos! alina era interesata!![]()