Gravidute & Mamici de IASI (38)
Raspunsuri - Pagina 16
kriss79 spune:
Buna dimineata
Ieri am facut 5 lunite, suntem marisoare! avem si poze noi in albumul de 5 luni.
celia, multumim de intrebare..suntem bine..nu crestem f mult ca alti copii, dar cred ca fiecare cu ritmul lui..mai degraba mai micut, decat grasut, sa nu ne putem misca..suntem f active si de aia cred ca nu se prinde nik de noi:)..de o sapt ne invartim pe la 5,900-5,920 gr..Am inceput iar suculetul de morcov si mar..
Ieri am fost si noi in parcul Copou cu matusica de pe la 12.30 pana pe la 14 si ceva..dupa am fost in Bucium la mama..si dupa am lasat-o cu conditia sa nu o mai i-a tot timpul in brate..si am iesit putin cu sotul.
LA MAI MULTE LUNITE ANA ALEXANDRA SI ANDREI!! 
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Simo78 spune:
adaug sa zic...stiu ca sunt copii bolnaviori, si e groaznic! dar idea mea era ca s-au imbolnavit din cauza mai multor factori, insa faptul ca au mame rele nu este unul dintre acestia. ca eu nu pricep expresia "ai imbolnavit copilul". fiecare are grija de copilul ei asa cum stie mai bine. si daca lui matei i-ar fi placut caldura, i-as fi pus 5 caciulite, nu una! dar lui asa ii place, mai aerisit.
asa ca sanatate tuturor!.

p.s. citat dintr-un medic pediatru "frigul nu este factor determinant, este factor favorizant!"
Simo
mami de Matei
Nonna76 spune:
Faza cu imbracatul copilului mai subtire decit vrea "publicul" am patit-o si eu.La Vlad ma mai enervam dar acum ma amuz.Le mai si zic ca doar copii cocolositi racesc.
Eu pe Vlad nu l-am imbracat niciodata prea gros si nici probleme mari cu racelile n-am avut.Adica n-am fost niciodata in spital,o singura data injectii si de citeva ori antibiotic.Dar citeva ori is chiar citeva-2-3 ori.
ghinetz spune:
Ce bine ca ati deschis subiectul si ca sunteti mai in tema decat mine.
Care e dom'le cauza racelilor/bolilor? Virusii si bacteriile, nu? Faptul ca nu "incalzim" corpul suficient nu e cauza, ci o situatie care favorizeaza, asa-i? Racim cand e vant deoarece curentii de aer poarta cu ei diversi virusi, asa-i? Simplul guturai e tot o viroza, pana la urma. Si depine de organism cum ii face fata, mai exact de sistemul imunitar (leucocite, chestii de astea). Gresesc? (recunosc ca sunt cam varza la capitoll asta). Vreau insa sa-mi clarific si eu niste chestii. Si sa scap de vina ca "am racit copilul". (Ma credeti sau nu, dar "astia" din jur chiar au reusit sa ma faca sa ma simt vinovata; ca ce mi-am auzit eu de la mama cand s-a imbolnavit Victor!!!)
Hai, lamuriti-ma si pe mine, va rog!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Poze de ieri
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by alynta27
E deranjat la burtica din cauza dintisorilor! Ieri noapte s-a trezit des si a plans! Acum incerc sa-i combat diareea cu ceai de menta, banana, orez si cred ca incerc si Smecta! Nu am avut probleme similare cu el niciodata! Va tin la curent!
Alina, daca niciunul din cele mentionate de tine nu da rezultate, incearca Furazolidon de 25, e pentru copii. La Stefy doar Furazolidonul a dat rezultate. acum depinde si cat de tare e deranjat la burtica. Multa sanatate la bolnavior.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Incerc eu sa devin mai nesimtita, da' tot ma chinui de ceva vreme si nici ca reusesc...
Ralu, nesimtirea daca nu o ai din nastere, degeaba o cauti. Am cautat-o si eu multa vreme si n-am gasit-o.Daca o gasesti sa-mi spui si mie unde.Nu te mai agita si cum ti-au zis si fetele, nu mai lua in seama persoanele care vor sa te necajeasca. Capul sus. Eu din ce am citit scris de tine am tras concluzia ca esti o luptatoare, dar tu acum ce faci? Nu da apa la moara... Lasa ca trece
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alynta27 spune:
Salutare!
Davi a inceput de la ora 6 cu scaune moi. A facut 4 pana pe la 10. I-am dat un Smecta si vad ca nu a mai facut! E asa plouat! Plange si a dormit 20 min, el care doarme la amiaza cate 2 ore! Acum a adormit iarasi!
Iulia deocamdata vad ca raspunde la regim si Smecta! Ii ploua din gurita! Are in 3 parti gingia umflata! Tu ziceai ca stai in Podu Ros?! Eu stau in Galata-Mircea. Poate iesim o data la plimbare cand va fi insorit!
Kriss e draguta Alesia cu palariuta!
Oana nu te mai stresa! Cine are de comentat, comenteaza chiar daca copilul e sanatos! Important e sa fii tu impacata cu tine! Frumoase pozele din parc!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ralucami spune:
Miha merci frumos! S-a rezolvat! E pe langa Casa Sindicatelor, dar e undeva printre blocuri, in spate!
Au program ff aiurea, pana la 12:30 ca apoi cica "pleaca pe teren"! Si sugestie: e bine sa ai copiile ( cam 3-4) pt CI, CN , CS gata facute, caci altfel trebuie sa te duci pana la un xerox de pe langa Casa Sindicatelor. Plus ca trebuie si dosar cu sina
. Ca la balamuc!
Si cica 3 luni dureaza pana primesti alocatia!
Bine ca am rezolvat-o , ca daca nu o faceam azi ( culmea e ca trebuia sa plec in Bucuresti, dar pierdusem trenul
) nu cred ca mai reuseam pana la vara!
ghinetz spune:
Raluca, bine ai revenit pe la noi!
Fetele, hai adunati-va pe la casele voastre, ca vine ploaia! (si sa-mi spuneti si mie de ce ne imbolnavim...Daca ne prinde ploaia si e frig, de ce facem pneumonie?)
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)