Gravidute & Mamici de IASI (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Miha s-a dus la pat pana la urma, da' nici noapte buna nu ne-a zis...

Am fugit de voi ispitelor!
N-am spus noapte buna cu vreo ora inainte de-a pleca?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Simo78
Si eu l-am scapat intr-o zi pe Matei de pe pat de 3 ori si l-am prins numai de doua

Vaaaiiii...cum ai putut sa faci asa ceva?

Si IAR l-am scos fara caciula! ...si iar comentarii "vai! mor cand ii vad cu urechile afara" si i-am zis si eu "daca ma`sa nu stie sa aiba grija de el! data viitoare il scot fara urechi"

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

da' chiar....miha nu ne-a mai urat noapte fructuasa!!!!
vai ... sa vezi ca nu mai produc nimic la noapte!!!

Aaaa...pai de ce nu spui ca io-s "cheia si lacata" reusitelor nocturne?
Pai de-acu o sa va dea baba in ghioc si-o sa va meneasca noptile.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78
Si IAR l-am scos fara caciula! ...si iar comentarii "vai! mor cand ii vad cu urechile afara" si i-am zis si eu "daca ma`sa nu stie sa aiba grija de el! data viitoare il scot fara urechi"

Trebuia sa-i spui ca nu mai ai dom'le bani de dat pe caciuli,ca ii creste capul in fiecare zi si orice-ai face tot cu urechile afara ramane.
Ieri inainte de a iesi la plimbare am vorbit cu soacra la telefon si-mi zice:" te rog eu frumos pune o pereche de hamleti la baiet,ca e frig afara" Am cazut la invoiala pan' la urma si i-am pus sosete 3/4. Dar cand i-am zis ca oricum il scot fara caciula,era sa lesine. "Eiii,treaba ta,faci cum vrei,da sa nu te aud ca a racit copchilu'"
Si cand am ajuns in Copou si am vazut toti copiii imbracati cu geci groase,caciuli si fulare,pe cuvant ca mi-am facut mustrari de constiinta. Poate ca-s eu dusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor unde se depune dosarul pt alocatia copilului? Stiam ca pana acum, ceva timp se depunea la cladirea de la Podul de Piatra, acum imi zicea cineva ca s-a mutat si trebuie sa merg la Casa Sindicatelor.
Si - ca sa-l parafrazez pe Caragiale- EU UNDE MA DUC?

Si pt cei 1,5 mil- "trusoul bblusului"- trebuie doasar aparte? Tot in acelasi loc se depune?

Merci frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mey eu tot timpul l-am imbracat dupa cum sunt eu imbracata. Cand a fost frig i-am pus caciula, costum gros, fular la gat..e cald? il scot fara caciula, cu o bluzita si un hanorac de-asupra. Logic, nu?

Iar de racit...sunt convisa ca o sa raceasca odata. Ca n-o ajunge sa se insoare fara sa raceasca! Ca dupa aia iese de sub juristictia mea

si-o sa pot si eu da vina pe cineva ca mi-a racit copilul

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucami

Fetelor unde se depune dosarul pt alocatia copilului? Stiam ca pana acum, ceva timp se depunea la cladirea de la Podul de Piatra, acum imi zicea cineva ca s-a mutat si trebuie sa merg la Casa Sindicatelor.
Si - ca sa-l parafrazez pe Caragiale- EU UNDE MA DUC?

Si pt cei 1,5 mil- "trusoul bblusului"- trebuie doasar aparte? Tot in acelasi loc se depune?

Raluca,cica tre sa mergi chiar la Casa Sindicatelor,eu mi-am trimis sotul. Se face dosar separat pentru alocatie, trusou,prima pt nastere si indemnizatie. Pentru primele trei poate merge si sotul sa depuna,pentru indemnizatie trebuie sa mergi personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am terminat-o cu serviciul pe azi.Sa tot ai serviciu ca mine.Bani-s cam putini dar am timp de copii.

Asta mic e obosit dar nu vrea sa doarma.Tipa la mine si apoi ride si se uita la mine-ce tare-i el.
Cel mare se joaca in sifonier.Si-a facut birou(toate umerasele cu haine le-am scos).

Oana sanatate lui Stefan.Si mama ta e cam sensibila si suparacioasa.La mine nici nu s-ar fi sesizat daca ziceam asa ceva.

Si ma termina ca-i frumos afara si stau in casa.Acum 5 ani asta era prima zi acasa cu Vlad.Era frig....
Si acum 8 luni s-a nascut minunea asta mica.Era asa cald.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata si de la mine pe ziua de azi!
Sa aveti o saptamana buna!

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Cu intarziere spun si eu pentru Alessia. Si pentru pletosica de Horia.

La cat mai multe lunite si pentru Andrei.

Vrem tortulet! Vrem tortulet!

Mergi la inceput