Gravidute & Mamici de IASI (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

cand o fi sa mai ajung pe acolo, ma uit sa vad... Merci de info!

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:

Alessia de Kriss
Horia de Loredana

scuze de intarzierea urarilor...niciodata nu-i prea tarziu...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite si sarbatoritilor de astazi :

Andrei de Monica
Ana Alexandra de Oana 8188

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neataaaaaaaaa!!!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata.

...cine doreste?!

Am citit acum in fuga, ca am doi maraiti langa mine. Cel mic care ba vrea, ba nu vrea sa doarma. Si Stefan care tuseste si nu l-am mai dus la gradi. Plus ca a avut o noapte cumplita. A transpirat, desi nu are febra, a avut cosmaruri, a plans...

Noi am fost ieri in parc, cu bicileta, catel, purcel. Acum ne refacem, bag seama.

Eu is tot intoarsa pe dos, o fi astenia, nu stiu. Dar e cumplit. Colac peste pupaza am o mama asa sensibiloasa! Se supara din orice. Nu-i bai, ii trece repde, dar ma doare sa o vad mereu imbufnata. Ieri a venit pe la noi si Stefan a cam inceput circul I-am zis ca nu e cazul sa se dea in spectacol cand are spectatori. Ei, si ce credeti? Mama s-a suparat, ca ce, ea e doar spectator?! Ca de ce zic asa, nu ma ajuta suficient? ETC ETC

Asa...si mai am una pe ziua de ieri si apoi ma mir cum de am supravietuit. Dupa o pauza lunga ma apuc sa fac un strudel cu mere. Pregatesc merele (un miros, o nebunie!!!), intind aluatul (foietaj), fac strudelul si cand sa-l pun in tava se dezmembreza tot! ( scosesem aluatul de cu seara si era prea moale) De nervi l-am dat direct la cos. Asa ca eu azi n-am poze cu bunatati.

Asa, ca veni vorba...MIchelle, bunatatile alea sunt cumparate, nu?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Am reusit sa umplu burtile la copii,am aranjat bucataria ...si holul .
Acu am luat o pauza de cafea.Am voie? Si p-aia merg sa termin. Uffff...Oare aia care au ditai vilanele cu jdemii de camere cum se descurca la curatenie? Aaaa....au menajera.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
si stiti voi maimuta e pe tanc/ tancu' e pe-autobuz/ cine e mai sus?

Eu am noroc ca nu am maimute in casa. Robert e cam fricos,si asta din cauze de tata grijuliu peste masura.
quote:
edit:v-am spus ca cumparai si eu un musuroi... nu-mi prea place....nici sotului...a ramas mai mult de jumatate nemancat!!!

Ia sa pui de-acu sa faci cu manuta ta si sa nu mai dai banii pe prostii.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78
Si eu l-am scapat intr-o zi pe Matei de pe pat de 3 ori si l-am prins numai de doua

Vaaaiiii...cum ai putut sa faci asa ceva?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana

mai fetelor, m-am lipit de o alergie/iritatie pe fata si nu stiu de la ce!!! mai mult in jurul gurii dar si pe langa nas inspre obrajii... barbatul zice ca de afurisita ce sunt!!!

De la cartita!
Si sa stii ca inclin sa-i dau dreptate lu' barbata-tu! .....

Mergi la inceput