Gravidute si mamici de Cluj -65
Raspunsuri - Pagina 6

anca.b spune:
Alex, sanatate multa. O sa vezi ca daca te odihnesti un pic iti vei reveni. si nici cu lapticul n-o sa fie problema.
Diana, sa te faci bine repede!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

anca.b spune:
Geani, distractie placuta!!! sper ca aveti vreme buna.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

redai spune:
Salutare.
noi acum ne pregatim sa plecam la tzara.
Geany asteptam poze.
Alex,Diana sanatate multa.
Ani eu am baiat.Nu stiu cu bubitele.
Va pup pe toate.David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie

antoni spune:
imi lipseste deja tare piti,simt ca e goala casa.offfff.....in rest bine.va pupic pe toate si sa aveti o duminica frumoasa!
Meli+Timea-Larisa

Gabriela77 spune:
Ani, eu nu cred ca bubitele sunt de la iritatie. In general, la iritatie se inroseste putin pielea. Cel putin in cazul Sarei asa a fost. A trecut cu Reviken foarte repede, a doua zi nu a mai avut nimik. Sau poate fi tot vreo forma de iritatie. Nu stiu, medicul a vazut-o?
Meli,
Lore, have fun!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

ALEX29 spune:
MELI draga nu te necaji lasa ca o sa vezi ce repede trece timpul si iarasi esti cu puiutzu tau
GABI nu stiu daca ai reusit sa vezi pozele ce le am pus ,dar cand ai timp uita te si o sa vezi si poza cu inelashul cu plasa in care se pot baga tot felul de fructe
d nei care ma ajuta la curatenie ii dau 50 lei pt 4 ore ...
LORE ma tenteaza tare mult so chem macar o data pe d na ce te ajuta pe tine la curatenie
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

OanaAlina spune:
deocamdata ma descurc singura cu facutul curateniei... sunt ferm convinsa ca as stresa-o la culme pe femeia care ar veni sa imi faca curat.... dupa cum ma stiu... cum le fac asa le am... ma apuca ore mici facand curatenie... dar nu ma plang... ii multumesc la Dumnezeu ca ne-a dat un copil sanatos... asta este cel mai important!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra

Victo spune:
u/huuuu...am vb cu mama..vine ea la mine peste vreo saptamana doua..hai ca sunt mai vesela..tralalalalala
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Gabriela77 spune:
Ce fain de tine, Victo...
Alex, m-am uitat, desteapta chestie, il rog pe sot sa caute in Germania! Multumesc! Cu ocazia asta am admirat-o pe dulceata scumpa de Tiadris.
Oana, asa si eu, singura in Cluj, singura cu curatenia, singura cu Sara, dar m-a cam ajuns oboseala..ieri m-am cam isterizat si era sa arunc in sot cu telecomanda...hihihi...Nu mult a lipsit!Cred ca totusi voi apela si eu la un ajutor pentru curatenie.Ca sa nu ajung sa apel la altfel de ajutor....hihihi...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Victo spune:
Gabi, Oana..asa si eu imi place tare mult sa stiu ca am facut eu curat..eu am facut mancarea..mai curat si mai bine ca mine nu face nimeni..dar nu vreau sa fur nici din somnul meu,nici din weekendul meu, nici din timpul petrecut cu bb ca sa fac lucrurile astea.
efectiv nu mai pot sa le fac pe toate.
sotul meu nu gateste, nu calca, nu spala vase..ca sa dea cu aspiratorul tre sa il rog de nspe ori, pana ma crizez ca e murdar ca la porci.
asa ca cat pot, mai trag de mame..apoi doamne..ce sa fac..
mai nasoala e faza cu bonele..nu am incredere deloc.asa ca tot la mame voi apela pana il voi face pe bb 2..apoi..nu mai stiu..deja e viitorul indepartat..:):)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)