Gravidute si mamici de Cluj -65

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata!De fapt nu mai este dimineata la cat de matinale sunt unele fete.De Lore nici nu mai vorbesc....
ALEX - Nu te stresa si incearca sa fii linistita.In mod sigur nu ti-a scazut laptele.Daca Tiadris nu este flamanda, atunci e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna dimineata si de la noi.
Ieri am fost toata ziua plecati ca de obicei sfarsiturile de saptamana nu prea stam in casa.

DIANA INSANATOSIRE GRABNICA

ALEX-nu fi suparata,ca o sa vezi ca te faci bine repede,raceala asta asa e,dureaza 1 saptamana.

La celelate fete va doresc oi dumineca placuta alaturi de cei dragi,

Eu cred ca nu ami intru pana desara ca plecam,si pe la biserica dupa la masa de amiaz si dupa aceea plimbare prin MADRID,vreau sa mergem sa ne dam cu telefericul.

VA PUP PE TOATE MUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata! Draga Alex, nu te stresa ca eu asa am facut.Cand am racit prima data mi-a scazut laptele aporape total si am crezut ca nu mai revine. Dar dupa ce mi-a trecut raceala a fost ca la inceput. Chiar am vrut sa te intreb cum stai cu laptele cand ai spus ca ai racit.Deci,dupa ce iti va trece va fi la fel ca la inceput. Si sa nu crezi ca nu se satura, Alexia sugea din nimic si se satura. Atunci i-am luat lapte praf pt prima data si l-a refuzat total.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Oana Alina, am vizionat pozele!

Cristina, pupici lui Vladic, sa-i treaca repede durerile.Si noi ne chiunim cu doi dinti, vad ca asta noapte s-a trezit o singura data dar asta pentru ca era super obosita.

In alta oridne de idei, a inceput sa mearga in patru labe cu adevarat. Pana acum doar statea in pozitia asta si dadea cu spatele. Acum n-o mai putem opri.O las intr-un loc si o gasesc in alt loc, e clar ca nu o mai putem lasa in pat.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

lore, mersi mult de info..nu/i nimic ca nu m/ai sunat.
azi imi pleaca soacra..no, s/o terminat cu boieria pe capul meu...
stau vreo cateva zile si apoi sa vad cum fac.

ani..habar n/am despre bubitele acelea..incearca sa/i schimbi scutecul mai des..asta ca sa imi repet si mie..caci uit cateodata..caci copilu meu e cuminte si nu/mi urla cd e scutecul ud..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata,

Alex sunt sigura ca ai suficient laptic pt puiutul tau, poate nu la fel de mult ca inainte dar suficient si daca nu s-ar satura ar stii cum sa-ti arate. Ai grija de tine si
Geany plimbare placuta!
Pupici Alexiei si lui Vladic, sa iasa usor dintisorii/maselutele buclucase!

O zi frumoasa tuturor,

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bai..si bnolunzesc de cap..am incercat sa imi fac cont pe youtube...am bagat vreo 30 d eiduri si nu gasesc unu valabil..

pe webshots nu pot uploada..ce naiba se intampla oare?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

OanaAlina ai fost de 8 martie? Cu bebe? Eu nu te-am reperat
Saptamina asta nu prea am avut timp de scrisori pe net. Sper sa recuperez.
Va pupam, o duminica superbaaaa

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Alex, stai mamai linistita, ca va fi totul bine cu lapticul tau! sanatate multa!
Dienuta, si tie, mami!
Co, va pup pe amandoua si pe tine si pe Alina!
Asi, eu de cand ma stiu procedez asa, de doua ori pe an fac ordine la haine si mai strang ceva saci. Ca si asa nu apucam sa ne purtam toate hainele si sunt multi oameni necajiti.Ma doare ca arunc mancare, ma rog papa cateii de la noi din curte, dar parca tot ma doare sufletul cand ma gandesc ca sunt atatia oameni care nu a ce manca!Multumim de initiativa!
Cristina, si pe noi ne incearca durerile de dinti rau, dar nici nu ies...ufff..
LOre, v-ati distrat bine? Asa pare!
Oana, multumim de poze! Frumoase! Ia uite ce vreme,...numai buna de plimbare...ce nervi am!
Nico, chiar sunt tare dulci cum chiuie si ganguresc ei, si ai sa vezi ca tot mai frumose vor fi momentele./

AAAA, si am uitat ce era mai important, ieri Sara a zis TA-TA! Nu va zic ce bucurie. Cornel a sunat vreo ora pe toata lumea....hihihi

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SAL fetelor
sunt mai bine azi ,dar ma simnt tare obo asa ca toata ziua voi incerca sa ma odihnesc
va multumesc mult tu fetelor dragi

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput