Gravidute si mamici de Cluj -65
Raspunsuri - Pagina 4
redai spune:
Salutare.
Dau de dimineatza.
Eu acum ma pun la somnic.Pe la 12 au plecat nasii si pana am adunat....
Victo femeia are 42 de ani, este din marasti.La mine vine vinerea o data dimineatza si o data seara.Ii dau 50 de lei si decontez transportul.I-as da si mai mult numai sa nu o pierd.Este foarte curata, tot parchetul il sterge in genunchi.A adus ea carpe pe care le spala acasa saptamanal.Nu imi place sa imi calce pentru ca eu sunt mai ciudata in legatura cu asta.Stiu ca ei nu ii place.Imi sterge geamurile o data pe luna.Nu ii spun eu, cand vrea ea.Sta cam 4-5 ore.Mi-a facut si clatite.M-a ajutat la papa.A slat tencul de vase.Desi al luat-o doar pt curatenie ma mai ajuta si la alte treburi.
10 ora mi se pare mult,mai ales la curatenie generala.
Imi place foarte mult de ea.Aeriseste camerele,asternuturile de fiecare data.face baile sterge praful.Scuze ca nu te-am sunat dar am fost foarte busy.
Maine mergem la bunici,asha ca iar nu o sa intru.
Alex imi pare rau de raceala.incearca sa te odihnesti.Din cate am mai citit eu nu e neaparat sa ai sanii plini si tari.Tiadris cum se comporta?Ai senzatia ca nu se satura?Incearca sa iei ceaiuri
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
puisorul spune:
Buna dimineata
Haideti la cafea .
Alex, nici nu te gandi ca laptele nu se pierde asa usor. Si eu imi faceam probleme ca sanii nu imi sunt plini, dar bebica are ce manca. Secretia laptelui se declanseaza in momentul in care o pui la san.Incearca sa o pui la san mai des si mai ales nu incerca sa ii suplimentezi masa cu nimic, ca atunci nu ii mai e asa de foame si nu mai suge si atunci scade lapticul. Daca nu plange dupa supt inseamna ca se satura.
Diana, AncaB, sa va faceti bine cat mai repede
Ani de Stefana (23.01.2008)
puisorul spune:
Ce fetite dragalase avem pe aici...Sa va traiasca si sa fie sanatoase ca asta e cel mai important.
Magdutza, noi am vazut patutul pe internet si apoi am aflat ca firma respectiva are magazin si in Cluj si l-am cumparat de aici.Poti cauta si in magazinele online de pe net pentru ca modelele sunt mult mai variate.
Noi ieri am fost la prima plimbare in mall. A fost asa cumintica. Si am cumparat o bentita tare dulce de la Oviesse. Imi pare tare rau ca nu am stiut de reducerile de la Debenhams ca acolo nu am intrat.
puisorul spune:
Sa va spun ca Stefi a mea de doua nopti doarme de la 10 pana pe la 3, papam si dormim iar pana la 6-7.Si asta e deja o performanta sa ne trezim numai o data noaptea.
Dar avem o alta mica problema. De vreo doua-trei zile i-a aparut pe labii cateva bubite. Sunt asa mici, rosii si cu un varf alb. Am zarit una si pe piciorus aproape de prunica. Ati mai patit asa ceva? Oare asta e semn ca s-a oparit?(scuze de exprimare dar nu stiu cum se zice mai frumos)
Sa aveti o duminica frumoasa si mai ales cu vreme buna
nrl spune:
Buna dimineata
Si eu cu
Alex nu te mai stresa, stii ca stresul e rau pentru laptic. Atata timp cat Tiadris nu da semne ca e flamanda eu zic ca e ok
Si eu am cateodata sanii moi, mai ales seara, dar Andrei face ce face si scoate ceva din ei, vad cand ii curge pe la coltul gurii
No, mi se trezeste puiutul. Asa e de scump dimineata nu mai adoarme cu titi in gura cum face noaptea, si il pun in pat unde povesteste, rade si chiuie vreo jumate de ora, dupa care doarme ca un ingeras
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
CristinaGoji spune:
Neatza! Saru'mana de fetelor!
Alex si Diana - multa sanatate si laptic pentru bebeluse!
Nico - te cred ca ti-i drag, la cat ii de cuminteeeee!
Ani - felicitari si voua pentru somnic!
Meli - nu te necaji cu plecatul, macar e mica si nu intelege ca mami pleaca, si pe cand va fi constienta de acest lucru, tu deja vei fi terminata cu facultatea si o sa fiti impreuna!
Al meu prunc inca doarme, mare performanta pentru matinalul meu, dar asta noapte a vegheat de la 3.30 pana pe la 5.30, asa ca nu ma mir. Ii iese a doua maseluta, din prima a iesit doar un colt, si cred ca se chinuie, saracul pui. La cea de-a doua maseluta are un hematom sub gingie . Greu ii mai ies si lui dintii...
Mami 35+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
CristinaGoji spune:
Magdutza - mai este un magazin pe Decebal, chiar la inceput, Baby-center parca ii zice, sau Baby design, nu sunt sigura, incearca si acolo. Sau vezi in Piata, poate are cineva de vanzare ceva fain.
Ani -cu bubitele, nu stiu, ca noi inca nu am avut fetite , cate grade ai in casa? Poate se supraincalzeste zona aia acoperita de pampers. Se poate intampla daca e cald in casa si o imbraci gros.
Mami 35+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
magdutza24 spune:
quote:salutare si multumesc mult dar te rog sa mi spui de la ce magazin din cluj ati luat voi patutul.eu am vazut multe pe net dar imi e frica sa comand si sa trimit banii si sa nu imi trimeata sau ce sti ce sa mi vina
Originally posted by puisorul
Ce fetite dragalase avem pe aici...Sa va traiasca si sa fie sanatoase ca asta e cel mai important.
Magdutza, noi am vazut patutul pe internet si apoi am aflat ca firma respectiva are magazin si in Cluj si l-am cumparat de aici.Poti cauta si in magazinele online de pe net pentru ca modelele sunt mult mai variate.
Noi ieri am fost la prima plimbare in mall. A fost asa cumintica. Si am cumparat o bentita tare dulce de la Oviesse. Imi pare tare rau ca nu am stiut de reducerile de la Debenhams ca acolo nu am intrat.
magda si pe victoras il asteptam
dpop spune:
ani si noi am avut bubite pe puta. nu stiu de la ce. eu nu am mai dat-o cu bepanthen o vreme si i-a trecut. am crezut ca poate de la bepanthen a facut dar acuma cred ca totusi nu. incearca sa o schimbi mai des.
mami de irina