Gravidute si mamici de Cluj -65

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-ti-am vazut acum flacaul 'povestind', e un dulce, da-i un pupic si din partea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli asta a fost acum o luna jumate... acum incearca sa zica mama, dar numa cind plinge. In rest numa pe taica-su il adora

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM 2 baietei simpatici foc

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Lore - imi pare rau prin ce ai trecut! Hai curaj mamico, sigur la al doilea va fi ok! Important este ca ai un flacau sanatos si super curtat pe aici pe forum!

Ramonella – felicitari pentru masuta! E suuuper! Imi plac culorile! se potrivesc de minune cu camera Mariei! Iar Bea ca o adevarata printesa!

Meli – te ilteleg perfect! Fiecare dorim sa petrecm cat mai mult timp cu puiutii! Hai curaj, mai ai inca un picut si gata!

Gabriela – sa stii ca si eu tot asa am observat! In weekend-uri cand e si tata acasa ba e vant, ba ploua! Hihihi! Si noi va primim la noi! Patutul nostru e asa de mare ca incap amandoua mamarutele! Ce dulcica e Sara! Si a mai crescut de la 8 martie!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

ramonella - acum am vazut pozele de la tortul de zahar ars! yammmmi! ce bine arata! imi dai si mie te rog reteta??? multumesc! doar is la cura de slabire!

Mergi la inceput

am pus si eu pozicile de la 8 Martie! cu intarziere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Ioana merci ma gandeam sa incerc sa-i pun si suculet de mar, poate ii schimba gustul si o sa vrea si daca nu trecem la supica
Magda mai poti incerca si la magazinul acela din pta M Viteazu din statia lui 31, stiu ca au un catalog si iti poti alege, sau poti incerca pe site-uri specializate.
Paula asteptam filmuletul, poate reusesti

Somn usor mamici si bebei

Diana si Ana (13.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Of tu fetelor ca nu pot sa dorm ,n am vrut sa mai scriu pe forum dar tot scriu pana la uram ca numa asa ma descarc
de cand m am racit nu stiu ce saracia s a intamplat ca parca nu s mai chiar asa ok cu laptele ,de asta am si inceput cu cateva lingurite de suculet pt Tiadris
sper sa nu pierd laptele , sanii nu s mai asa plini ....
si intr o saptam am dat jos 2 kg si desigur n am tinut nici o cura de slabit,nici n am mai folosit centura aia de masaj
Doamne ajuta sa fie totul ok
DIANA draga multa sanatate
CO numai pe sotior l am vazut la POLUS tu erai prin magazinase
fetelor sunt reduceri la Debenhaus i am luat lui Tiadris 3 body albe 100%bumbac la 29 lei
erau si set de 7 body la 49 lei

va pup ,noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA13 superrrrrrrrrr videoclipul cu baieteii ,m ai facut sa rad ,te pup

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-poate e din cauza unei oboseli?incearca sa te odihnesti mai mult, nu cred ca pierzi lapticul.

noapte buna fetelor!

Mergi la inceput