Gravidute si mamici de Cluj -65

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La noi face tati de bb curatenie in camere si hol, eu in baie si bucatarie. Am noroc ca ii place sa fie curatenie si ca are timp dimineata. In studentie imi facea curatenie in dulap cind vedea ce am pe acolo. Acum nu se mai baga la dulapuri, dar eu sint multumita si asa.

Alex nu are vreo denumire minunatia aia?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare ...

nu am mai intrat pt ca am expediat fata la bunici ieri si aseara am fost la niste prieteni pana la 2 noaptea ,azi am fost la cumparaturi ,ne-am incaltatSory pantofi eu pantofi decupati,super ok ...

Alex draga ,incearca sa te odihnesti, bea multe lichide,mananca fructe si fruntea sus nu-ti mai face atatea griji si in primul rand nu te stresa,fii optimista si gandeste pozitiv.

Ani,e posibil sa fie iritatie,nu o mai sterge pana ii trece cu servetele umede ,spal-o mai des in zona inghinala,las-o fara pampers si se vindeca.

Gabita ,deci asa scumpica de Sara a zis TA-TA, imi inchipui ce fericit e sotul tau,asa a fost si Sory..da esti geloasa sau de ce vrei sa dai cu telecomanda dupa el,hihihihi
mie nu-mi place sa dorm deamiaz,ba daca dorm ma trezesc "cheauna" dar cand era Sorana micuta si evident eram singure toata ziua ,dormeam cu ia pt ca alfel picam de oboseala.

Victo ,ce norocoasa esti mai auzi acolo si soacra si mama la ajutor,vaaai ce bine de tine...

Geany ,cum a fost plimbarica prin Madrid???

noi nu avem femeie la curatenie,motiv-face curat Sory-el aspira,curata covorul,sterge parchetul ,geamurile,face curat in baie...eu doar sterg praful.

nu-mi aduce socrela pitica acasa ,asa dor mi de ia ....cred ca-mi pun un film la DVD ca siasa numa sta degeaba pe mobila.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hehe..anca..pai ce, tu nu stai bine ca face sotul curat?

fetelor.help..sunt....deci am uploadat un video pe youtube..ma rog, nu am terminat inca..

am ajuns la faza in care imi apare asta Embed this video on your website.
Copy and paste the code below to embed this video.

ce inseamna astA FRATE?
CE TRE SA MAI FAC?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

adica..dau copy..am inteles..da und edau paste??????

na..dau aci..
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/odeW47H1XgM"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/odeW47H1XgM" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Buna fetelor

nu am apucat sa va citesc dar am o veste mare SA INTORS SZENDE DE PE SPATE PE BURTA vai asa ne am bucurat ,sa intors ,statea pe burtica si ridea

Mergi la inceput

bravo, szende..al meu inca nu face din astea..

mai nimeni nu ma poate ajuta cu videoul acela?
o fi prea mare? are 75 MB

Lore..deci, s epare ca pana la Pasti ma mai descurc..caci va veni amma, apoi de Pasti soacra.
am pus cateva poze, doar sa vedti ce mare e. tot ma chinui sa pun si filmul dar nu rrusesc.am incercat si cu u nul de 24 MB dar nici cu ala nu reusesc.
lore iti trimit si poza noua sa o inlocuiesti in albumul acela. multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO s ar putea sa fie prea mare

OF tu fetelor legat de curatenie si eu sunt tare pretentioasa dar la mine chiar a venit momentul in care am hotarat ca e prea mult asa ca e f ok sa ai un ajutor din partea cuiva ,daca ar fii fost mama langa mine era altceva dar asa e mai greu

IOANA SI GABI chiar nu stiu ce denumire sa i dau ,,,inel cu plasa ,,,,habar n am ,dar e super super ,poti pune orice bucatica de fruct in plasuca aia fara sa ti fie teama ca se poate ineca bebele ,s ar putea sa se gaseasca si la noi
IOANA esti o norocoasa ca te poate ajuta sotul la curatenie
GABI draga de tine te cred ca nu mai poti ,mai ales ca Sara e destul de marisoara si te solicita tot mai mult ,eu zic sa nu te mai necajesti si sa ti iei pe cineva sa te ajute macar de doua ori pe luna
bine ca te ai razgandit la faza cu telecomanda:))
ANCA felicitari pt pantofiori ,petrecaretilor ce va pasa ,bravo voua

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IKO bravo mamarutei ,ce fetitza mare ai

in sfarsit mi am revenit iar lapticul este f ok ,m am cam speriat , noroc cu voi ca mi ati mai ridicat moralu
iar tati a stat toata ziua cu noi si a fost tare bine

va pup fetelor ,noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna seara..am si eu in sfarsit 2 sec libere...bebe edi a fost cuminte dar am fost ocupata cu curatenie si papi. eu fac singura curatenia..nu stiu de ce dar nu-mi place sa se bage nimeni in treburile mele. nici pe soacra nu am lasat-o sa faca nimic ptr ca am eu un stil al meu la facut curat. l-am mostenit de la mama..hi hi... am avut noroc ca a venit si mama de cateva ori si a facut si ea curat.

intrebare?? la ce sa ma uit atunci cand caut scaun de masa ptr bebe??
RAMONELLA--am vazut ca tu ai cumparat unul zilele astea...cum trebuie sa fie..ce sa aiba???
vreau sa cumpar unul care sa fie ff stabil....dar poate mai sunt si alte functii care mi-ar fi de ajutor si despre care nu stiu..asa ca daca aveti experienta astept sfaturi.

DIANA- salutari..sper ca esti mai bine.
ALEX- ai grija de tine..nu te stresa cu laptele..si eu am zile cu lapte mai putin si apoi asa dintr-o data parca e mai mult. nu beau ff multe lichide dar ma straduiesc. cel mai mult conteaza sa fiu calma si linistita si sa pap bine.

IKO- felicitari ptr fetita..si edi se intoarce de pe spate pe burta..dar nu si invers...e asa dulce .
VICTO- tare dulce bebe al tau cand rade.
va doresc o noapte buna
mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Victo mesajul ala iti spune 'textul' care sa il introduci daca vrei sa-ti apara link la vidoclip pe site-ul tau personal. NNu stiu daca m-am exprimat foarte coerent, sunt cam bulversata. Oricum nu are legatura cu incarcarea vidoclipului pe youtube.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput