Gravidute si mamici de Cluj -65

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna..asa pe scurt..analizele lui edi sunt relativ ok..adica trebuie urmarit pe viitor in legatura cu ceva enzime de la ficat si cu valorile sodiului si potasiului. in plus mai e si problema anticorpilor ce trebuiau sa se formeze in urma vaccinurilor..nu s-au format..dar se pot forma si mai tarziu. asa ca peste 2 luni repetam analizele. ma bucur ca s-au eliminat chestiile care erau mai grave.
ma duc sa-mi alaptez puiul.
pupici
mami si edi

http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sara a fost un ingeras, s-a trezit doar la 8! Aa, si cu o escala azi-nopate la 23.00 cand a mai balotat 150 ml lapte.

Oanaaa, sa nu-mi zici ca nu ti-ai facut cartofii???Offf!!!
Geany, ii mai fac si in staniol cu ulei de masline. Yamiiiii!!!Pai eu sunt ca la voi. Mananc la orice ora, in special dupa 18.00..hihi
Adriana, of, biata Alexia…
Diana D, ce sa zic, si eu tot la Gine 1 am nascut, conditii groaznice, eu insa am urmat medicul(pe care oricum l-am prins in concediu), nu clinica. Stanca am auzit ca e mai ok. Acum vezi tu, zic eu ca pt 3 zile, mai bine mergi cu medicul tau!
Anca, bravo I bafta la analize!
Ramo, nu s-a facut rauta, mai au si ei perioade si perioade. Incearca insa sa o pui sa-si faca somnul. Si scoate-o afara atunci cand se poate. Si asta o ajuta sa se linisteasca sis a doarma mai bine!
Elena, ma bucur ca te-ai linistit cu analizele.
Cristina, tic-tac, tic-tac…se apropeie. Yuhuuuuuuuuu! Abi aastept sa o vad ep Daria mica.
Co, un pupic pt tine si unul pt Cari. Si unul pt Alina!
Lore, tu unde esti?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

buna ce mai faceti.gata cafeaua? eu acum ma pregatesc sa plec la facultate pentru ca am examene si sper sa fie ok ptr ca in ultima vreme nu m am simtit prea bine.
al meu baietel cred ca se pregateste sa vina pe lume.
va pup si va doresc o zi frumoasa

magda si pe victoras il asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Fetelor va salut.Am mai apucat sa citesc.de fapt am citit.Dar am o problema mare cu Dav.E atat de marait....Se calmeaza(aici sa nu radeti) numai daca se uita la filmuletul cu Cari.Co!!!!!!!Help me please.Cand o sa ai timp, pune un filmuletz mai lug ca deja mi se uzeaza mouse-ul de la atat replay.
Elena imi pare fffrf bine ca analizele sunt cat de cat ok.
Iko felicitari pentru progres.
Anca ne punem cu bataia pe tine.

Dav a dormit de aseara de la 10 jumate pana dimineatza la 8 jumate,dar cu intreruperi mai multe.Se trezeste plangand.
Daca vreti sa ma intrebati ceva , va raspund, numai ca nu apuc sa scriu.A pus deja fiumeu mana pe calculator.La noi se vede deja bine al doilea dintisor.Nu am prea folosit geluri pentru ca le mananca,

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca, eu sunt din braila

bai ramo.....de pe/acu sa se pupaceasca?????????
eu ce sa mai zic ca al meu urla cd e in scoica in masina? da se uita la mine, ca stau in spate lg el si urla cat poate el de tare..e teroare..si tre sa il iau in brate si sa ma rog sa nu s eintample nimic..si el rade ca se uita la masini si blocuri.uffff..de aia evit sa iesim cu el su masina..

ce cerereale mai cristinuta..eu ma duc sa imi fac niste chiftelute...
deci din chisinau..da nu ai accent absolut deloc!

elena ma bucur mult pt pui!!!

gabi, cum mai esti cu alaptatul? strengaru asta mic..asa figuri face la san d enuma..in afara de masa de dimineata cd e f flamand si cea de seara cd e f obosit..in rest tare ma chinui cu el sa suga..ofofof..mi/e ca incet incet renunta..acuma cd era mai dragut..ca se repede la san cd i/e foame..si apuca cu manutele..si trage de bluzita...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

LOre, cred ca dintii...ufff...Dar bine ca i-ai gasit punctul slab...
Victo, cu alaptatul nu mai sunt, de la 5 luni jumate GATA, n-a mai vrut fata!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

BUNA DIMINEATA!Spun asa pentru ca acum m-am trezit...ce bun a fost un somn de 2 ore si jumatate!Mana cereasca!Si Alexia nu se da trezita inca!Multumim de incurajari, e groaznic cu dintii..Caninii de sus ies acum,Cristina.De fapt jos nu are decat 2 si sus 4+cei 2 care ies acum.Si jos nu e deloc umflata gingia comparativ cu cea de sus.Sus e dezastru..sper sa nu ma tina decat vreo 2 zile(parca asa am zis si ieri)

Cristinutza,din Chisinau?Departe...Eu sunt din Gura Humorului(Suceava).Poate ati auzit, langa Manastirea Voronet, Humorului.Deci sunt din Bucovina.

Ioana, pupici lui Patrick!Am tot vrut sa-ti spun ieri si am uitat.Ieri a fost ziua Irlandei, Sf.Patrick la ei..Asa ca LA MULTI ANI cu intarziere!

Lore, il pupam pe David cel cu doi dintisori!!!

S-a trezit si Alexia si s-a pus pe povestit cu telecomanda. V-am spus ca butoneaza telecomanda?Noi avem antena prin satelit si are ceva functii prin care prezinta proigramele si sunt pe fundal albastru.Si apasa pe un buton mai mare pe care l-a gasit si tot i se schimba imaginea si e foarte absorbita.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SALUTARE
tu fetelor m am tot jucat cu puiutzu prin casa si nu stiu ce s a intamplat dar mi am pierdut cercelashu si nici cum nu l gasesc :(
am fost la CORA si i am mai cumparat niste body tare dragutze
se gasec treninguri la 12,9 ron sunt din bumbac si au toate culorile ,sunt f practice

GEANY draga si eu tot asa fac cartofi ,in folie de staniol
sa stii ca tare repede a mai iesit culoarea din par :(,mi am cumparat azi ceva sampon colorant sa vad cat tzine
la mine marea problema e ca am o gramada de firicele albe si asta ma deranjeaza cel mai tare ,,,ca s batranica :))
GABI cand plecati la DEVA ?
LORE,ADRIANA puicuri la puisori sa nu i doara tare ,
OANA draga da harnicutza mai esti
ANDREEA mai e mami la tine ?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA draga ce bine ca EDI nu are probleme ,multa multa sanatate

ma duc sa fac o salata de cartofi cu ceapa verde ,oua ,masline ...si ce sa mai pun ?

CRISTINUTZA draga de tine ce departe stau ai tai

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna ziua, dragelor:)

am citit tot pe sarite, ca inca avem o nasica musafira si ne ocupam de ea si ea de noi;) acum ne gateste

Gabiutzo, Alex, sunteti asa de scumpe ca va ganditi la noi

Geany, sa nu crezi ca sunt in pauza de cafelute, dar nu am avut vreme de impartit si la voi;)

Lore, draga mea...ce pot sa zic....fata ea vad ca rupe inimile baietilor;)) deja;) Mishu, Patrick si acum si David:)

Filmutete am, dar majoritatea de 1 min si un pic;) ar trebui sa iti fac un dvd

va pupam pe toate mamici si pitici

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput