Gravidute si mamici de Cluj -65
Raspunsuri - Pagina 17
anamica spune:
Salutam fetele!
Pupicim bebeii cu dureri de dintisori si raportam si noi maraieli si agitatie peste masura din cauza dintisorilor.
Alex cauta bine cercelasul, mie ieri mi-a cazut verigheta si am cautat 5 minute si era sub ochii mei.
Cristinutza esti din Chisinau? Ce frumos, tare buni oamenii de acolo!
Elena ma bucur din suflet pt analizele bune!
Victo eu am mult laptic si Ana de obicei mananca bine, dar are zile in care nu are chef sa pape la fel de mult ca de obicei. Parerea mea ca daca creste frumos in greutate, nu ar tb sa te ingrijoreze zilele cand are mai putina pofta de mancare.
b]Anca[/b] bravo curajoasa mamica si tb sa te mobilizezi sa o cauti pe drita de la endo.
Eu sunt din Cugir, Alba.
Tu fetelor asa ma simt de slabita, ca eu desi sunt slabuta de obicei ma simteam foarte energica, nu stiu poate ma paste astenia sau o fi de la vremea asta mohorata.
Diana si
Ana (13.09.2007)
ALEX29 spune:
DIANA D bine ai venit printre noi 
ANA draga nu stiu pe unde sa ma mai uit :(
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
balaceanu_l spune:
Salutare fetelor,
Noi suntem mai bn putin cu exceptia ca suntem f. maraite,a luat in greutate,are 7.5kg si ma bucur ca nu mai vomita,mai are putin diaree dar nu asa moale si asa mult,5 pampersuri pe zi,de mancat manca bn si de dormit si mai si(a dormit azi pana la 10:40 de la 6 dimineata si a dormit de aseara de la 9 pana dimneata la 6.iam facut baitza aseara si asa mult ia placut ca dadea din maini si picioare de ma facut toata fleasca.![]()
Diana sti ce poti sa faci ca sa o calmezi daca ii dai san bea tu ceai de musetel daca ii dai formula fai ceai si punei intr-o sticla(10-20ml)fara zahar(cu putina miere de salcam,daca poti cumpara) si dai sa il bea inainte de somn.
La noi pare sa merga,sper sa va foloseasc si voua.
Va 
Loredana-Bianca mama de Alexandra
(16.10.2007)
geanina-nica spune:
Am foat afara,ne-m jucat si ne-am facut un cucui in pomul la toptogan,
ufffff doamne parca acum se lovaste tot timpul,
elena -ce ma bucur ca a-ti trecut peste ce o fost mai greu.
victo-ai incercat sa-i pui jucarii sau ceva sa sune ,chei,sunatori?
adriana-parca vad cum va schimba canalele,hihihihihi,eu a trebuit sa-i dau o telecomanda care nu o mai folosim sa se joace.
ALEX-din pacate vopseaua fara amoniac,nu prea prinde pe firele albe,si samponul i-ti da culoare doar pe firele naturale pe cele albe nu prea.
AI facut salata?Eu mai pun si rosii , ardei,si ulei de masline un pic pic de lamai sau otet,sare si piper.AICI i se zice salata de camp,![]()
O sa-l gasesti cand nici nu te astepti,cercelusul cu cat il cauti cu atat nu-l vezi,o sa-l gasesti ai sa vezi.
co-tu stai linistita si nu te sulfura ca ne descurcam noi cu cafeluta,Si pe toreador l-ai uitat? 
balaceanu-ce bine ca sunteti bine,o sa vezi ca incep incet o sa-si revina saracuta.
anamica-poate nu te-ai odihnit suficient.MAINE poate o sa simti mai bine.
geanina-nica spune:
am citit mesajul si se citeste ca si cum am facut un cucui pomului de la topogan,hahahahahahah,vroiam sa zic ca s-a lovit la pomulul de la fata vai doanmne ca uit sa vorbesc ro.intre atatea spanioli HIHIHIHIHI 

sper ca ma-ti inteles
ALEX29 spune:
GEANY draga tare faza cu cucuiu la topagan 
dragu de el 
serios ?chiar nu stiam ca samponul si vopseaua fara amoniac nu acopera firele albe :(
si eu pun rosii dar pun doar in farfurie ,le tai atunci cand mananc:)
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
soanso spune:
Geany,nu-i de
da chiar m-ai facut sa
,hihihi nici a doua oara nu te-ai exprimat corect,dar nu-i nimik ca noi suntem fete istete si pricepem noi ce vrei sa scrii...
pupam pe Alvaro sa-i treaca repede cucuiul,da ce-a avut mai pomul cu el ...eieiei.
Alex,eu sunt experta in pierderi de obiece din aur,sper sa-ti gasesti cercelusul.
cum a iesit salata de primavara ca asa-i zice la noi...nici eu nu pun in ia rosii ,e foarte buna si usoara.
eu acum fac orez cu amestec mexican la cuptor.
balaceanu_i ,sanatate piticei sa va faceti repede bine.
ce-mi place de voi cum ati trecut cam toate in etapa de crestere a dintisorilor,va e mila de puiuti ca-i doare ,nu stiti ce sa face-ti sa le alinati durerea ....sunteti niste scumpe,mamici grijulii ,asa cum am scris e o alta etapa....cresc puiutii....
Sorana face parada modei ..isi ia haine din dulapior si sembraca ,se dezbraca....cea mai tare e cand isi baga ambele picioruse intr-un crac si zice "nu pot ",hihihihi
SOSO (20 dec 2005)
diana_d spune:
Buna mamici si burtici,
Ioana, Gabriela, multumesc mult pt raspunsuri.
Alex, bine v-am gasit! ![]()
As dori sa va mai intreb ce parere aveti
despre utilitatea recoltarii de celule stem.
Nu prea stiu ce sa fac.
Voi le-ati recoltat bebelusilor vostrii?
Din cate m-am informat cercetarile nu sunt prea avansate.
De fapt aceste celule suse/stem le poate folosi mai degraba o alta persoana decat propriul bebelus. Am discutat cu un dr. oncolog care mi-a spus ca deocamdata aceste celule se pot folosi pt transplant doar in leucemii si atat, dar si in aceste cazuri se prefera donatori straini compatibili. Se considera ca sangele propriului copil (daca acesta a facut leucemie) are potential de a dezvolta in continuare boala.
Se pare ca deocamdata e prea devreme, la nivel stiintific, pentru
ca o astfel de prelevare sa fie cu certitudine interesanta pentru bebelus.
Numai bine, va pup, 
Diana 29+
geanina-nica spune:
ioi tu fetelor asa m-ie de rusine,chiar ca nici a doua oara nu am zis corect doamne doamne sunt pometzii fetzei

M-AM ZAPACIT CHiAR DE TOT ,IN SPANIOLA SE NUMESC POMULOS si de aici am tradus direct 
pomuli hihihihi
anamica spune:
Diana D bine ai venit, eu categoric sunt pentru prelevare celule stem, cercetarile care se fac in domeniul medical sunt uriase si din cate imi amintesc lista de boli la care pot fi utilizate aceste celule e mai ampla. Regret din tot sufletul ca noi nu am reusit sa facem, pt ca am nascut rapid si kit-ul a ramas pe bancheta din spate a masinii
Desigur faci cum crezi, dar am zis cum mi-as fi dorit eu sa fac.![]()
Anca draga cred ca e o dragita domnisorica ta, care face parada modei
GeanY pupam toreadorul pe cucui.
Balaceanu_l multumesc frumos, dar problema e ca nu vrea biberon, deloc...Pupici printesei tale.
Diana si
Ana (13.09.2007)