Gravidute si mamici de Cluj -65

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!Ma primiti si pe mine la cafea?(dar fara cafea ca nu beau)Nici nu vad bine tastatura de somn, parca nici o noapte nu a fost ca noaptea trecuta...o dureau atat de tare gingiile incat prin somn plangea si baga mana in gura.M-am saturat de dinti...offf...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata

Offf Alexia draga, dinmtisorii aia... lsa ca vor iesi ei si vei fi iar fetita vesela si zimbareata pe care o stim noi . P te pupa si iti spune ca nici el nu are pofta de mincare in dimineata asta... s-ar putea sa mai ias a si la el vreo 2 dintisori.

Diana D eu am nascut cu cezariana la Gine 1. Mi s-a facut anestezie locala, in timpul operatiei am povestit si am ris cu anstezista si asistenta. Nu am avut consecinte dupa anestezie. Inainte de a intre in operatie mi-am facut si epidurala. Mi-a venit laptele a 3-a zi dupa operatie, in momentul in care l-am pus la sin pe bb. Pina atunci bb a fost in sala de bbi.
Nu stiu daca poate Muresan sa vina la Stanca, dar si eu am fost urmarita de el si cind am nascut a plecat din Cluj si m-a lasat in grija altcuiva, deci se poate naste si fara dr care te-a urmarit.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

heheh..si al meu pui tot in jur de 8 s/a culcat..si la 5 jumate..sus..
acu doarme, ce/i pasa..si io trabaluiesc...

mai cristina..mie fa/mi mami niste mancare adevarata, lasa/ma cu cafeaua..ca nu/mi face bine..

no ca s/a trezit puiu..s/a pus pe chiuit..va pupam

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata fetelor,

nu ghiciti unde am fost eu azi dimineata... am fost la recoltare de sange [t analizele gratuite,am mers intai la dr-ita de familie cu taloanele,al meu si al sotului ,mi-a scris pe verso ce analize sa-mi fac porma mi-am facut programare telefonica pt recoltare,iar proba de urina am dus-o deacasa din in recipient steril.
am mers de manuta cu Sory (ca siasa ma tot batea demult la cap sa mergem).

in schimb la endo sa-mi interpreteze rezultatele analizelor si sa vad daca imi da tratament sau nu pt nodul ...nu am mai mers.
sper sa merg sapt asta ...

fetelor ia scrie-ti care de pe unde sunteti...daca vreti...eu sunt din Zalau...

ieri am vazut intr-o oferta de Metro ,carucioare si scaune de masina chico,erau sub 400 ron ambele,modele dragute.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata...

Victo tare dragut fratelo cum rade!!!!Ce scumpic e!!!!Pupici de la Bea!!!

Offff,eu sunt suparata,mai nou Bea nu mai doarme asa de bine in timpul zilei,si seara e obosita si face crize de plans,nu se potoleste nicicum,nu stiu ce sa ma fac...oare s-a facut rauta????

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Adriana-saracuta de ea si cat o s-o mai doara,doamne da sa iasa repede nu ca si la ALVARO.
I-am descoperit alta maseluta,si gingiile de la canini is asa de umflate eu ii dau un medicamet de aici.(CHAMODENT)poate este si la noi.
sau incearca si ungei gingiile cu analgezic,poate no mai doare.

IOANA-vad ca si PATRIK manaca cand vrea.
poate mananca la amiaz mai mult.

SOANSO-Eu sunt din cluj.(Dambul rotund)
Asa ca te-au intepat.

victo-tie aici ti-ar place ca se mananca la toate orele hihihihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Victo - la prima ora servim doar eu si lapte Vladut, si Geany, si Adriana , mancarea o servim numa acum , asa ca te astept acum la o portie de cereale cu lapte

Adriana - chiar greu ii cu dintii astia! Incisivii superiori ii ies? La Vlad astia i-au iesit tare greu si cu mult chin, acuma maselele, tot alea superioare ies, si iar chin Va tin pumnii sa iasa mai repede.

Anca - pai de ce mama n-ai fost la endo? Pun bota pe tine! Si legat de propunerea ta, eu sunt din Chisinau.

Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

geany,si eu ii tot descopeream cate o maseluta ,cel mai tare au durut-o caninii,se trezea noaptea din somn de durere si numa la mine in brate statea ...eu nu am putut-o da cu nimik pt ca nu ma lasa isi facea greata...nici medicamente nu prea pot sa-i dau ,fuge de mine si se baga sub masa...

Cristina,am fost odata si nu am gasit-o pe d-rita ,acum nus ce astept...pb bataita de la tine.
tu cum esti ???ce face bebita din burtik???

sa va zic cevaaaa....nici un chef de lucru nu am...azi cam trag chiulul...

abia astept weekendul,yupppiiii merg la mama...abia astept!
stiti ca mama mi-a pastrat camera cum o aveam eu in liceu!biblioteca,revistele,plusurile primite ,papusile...e o scumpa mamicuta mea.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata si de la noi!

ne-am trezit de dimineata... sa nu credeti ca am uitat de... insa m-am luat cu treaba si am uitat!

o zi frumoasa la toata lumea!

sa va iasa cat mai repede dintisorii mami_alexia!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

soanso - ce frumos din partea mamei tale! ce sentimente cred ca te trec... ce amintiri....

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput