Gravidute si mamici de Cluj -65

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, vezi mami daca nu ne onorezi cu poze, nu te-a reperat lumea...hihihi..Auzi, nici o scofala cu cartofii mei, ii spal pur si simplu si ii pun la cuptor cu tot cu coaja, cand sunt copti ii decojesc si pun desupra unt si branzica si ce-ti doreste inimioara! Bon apetit! E una din mancarurile mele preferate, ca se face repede si fara efort! In general gatesc mancaruri simple si destul de dietetice!

da, subscriu, nicaieri nu-i ca la mami, dar totodata nicaieri nu-i ca acasa, si cum casa mea e acum la Cluj...

Alex, va trebui sa ne unim fortele si sa o consolam pe Co iubita, dupa ce pleaca Alina cred ca va fi cam tristuta. Da' uite de-asta ne are pe noi!

Geany, lasa ca nu se stie niciodata cum se schimb atitudinea sotului. Orice barbat e mort dupa fetite, ia tenteaza-l cu asta...

Dariandra, imi place cum suna; ca si dragostea si curetenia o impartim la doi. O sa-i citez diseara sotului, sa vedem cat va fi de receptiv...hihihi

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ce ma distrati cu pusul sotilor la treaba

Gabriela - asa ma simt si eu, acasa la mine, la Cluj, e cel mai bine, dar eu ma si duc foarte rar la parinti, fiind destul de departe de aici. Ultima data am fost in vara, iar vara asta nu stiu daca apucam sa mergem, avand si bebe mic mic, distanta e foarte mare...cine stie cand mai ajung si eu pe-acolo...

Eu te-am reperat Oana , cea cu aparat foto profi

Iko - felicitari pentru bebe Szende gimnasta!

Geany - voua felicitari pentru pai

Maine cred ca dau eu cafeluta,ca al meu prunc doarme de la8, asa ca la 6 sigur ne trezim

Mami 36+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Anca - si noi, si noi am fost purcelusi azi,toate baltile din Parcul central au fost ale noastre

Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristina, cred ca ne vedem maine la cafea, ca si Sara a cazut lata la 8.00. Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

CristinaGoji – si la noi cam tot asa… parintii mei sunt cam departe… cam greu san e facem curaj deocamdata sa o luam la drum… te inteleg perfect…

CristinaGoji, Gabriela - cu cafeaua… va insotesc si eu ca noi suntem mai matinali de obicei…

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

noapte buna si de la noi!

la noapte o sa visez numai cartofii tai gabriela.. hihihi! yammmi! ce pofta mi-ai facut!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

VAI tu fetelor si eu ca-s la 3500 de km. distanta fata de MAMA asa mi s-a facut dintr-o data dor de ai mei,dar ma consolez cu gandul ca in 2-3 saptamani ii vad.

GABRIELA-ai incercat sa-i pui cartofii inveliti in staniol?
Incearca si vezi ce buni sunt,dar ai grija cand il iei din cuptor,ca staniolul arde.

noapte buna si de la noi si somn usor,si vise cu ingerasi.

Mergi la inceput

Neatza, cum v-am promis, am facut sa ajunga la toata lumea

Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Buna dimineata mamici si burtici,

Sunt o viitoare mamica din Cluj care
va roaga sa o ajutati cu oarece informatii
(incep sa ma pregatesc sufleteste pt ce ma asteapta).
Voi cele care a-ti nascut cu cezariana
a-ti facut anestezie generala sau rahianestezie?
A-ti avut consecinte neplacute post-anestezie?
In a cata zi dupa operatie a-ti inceput sa alaptati?
Eu sunt urmarita de dr Muresan (Gine 1),
un medic extraordinar insa sunt efectiv ingrozita de conditiile
din acea clinica. Acum am inteles ca se renoveaza si cam tot balamuc e. Aveti sa-mi dati sfaturi daca sa nasc sau nu acolo? Sa aleg Stanca?

Multa sanatate voua si bebicilor!
Va pupup,
Diana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

BUenos dias-azi am ajuns si eu la ora decenta de cafea,(aici e h 8)dar is cu laptic

cristina-ma primesti cu laptic?

Mergi la inceput