Gravidute si mamici de Cluj -65

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Distractie placuta la Blaj!Sa te odihnesti si sa te intorci cu forte proaspete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

CO-maine dai cafeaua?

kitzi-inca un pic si gata,ai scapat.

oana-alinamembru matur

ALEXEra sa uit am vazut poza cu bretonasul,super te faci coafeza hihihii impreuna cu CO

Mergi la inceput

ALEX-mergi la mami?foarte bine asa o sa te odihnesti si o sa fi cu bateriile incarcate.sa profiti din plin,

dariadra-mi se pare corect sa te ajute,
Eu de mic il invat pe ALVARO sa faca curatenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ioana, dariandra - eu eram tipa cu pulover portocaliu... nu am stat prea mult insa... cred ca am plecat chiar prima pentru ca bebelina mea era acasuca si ma astepta!

geanina - foarte bine ca il pui pe alvaro la curatenie inca de pe acum... o sa te iubeasca nora de numa'... fara gluma...

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

fetelor multumesc de urari! sunt membru matur! ptiii... acum am observat si eu... hihihi!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Felicitari la mamicile de copii cu dintisori.
Diana, poti lua antibiotice si daca alaptezi. Eu am luat Augmentin doua saptamani si am alaptat fara probleme.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

OANA-ALINA-ma pregatesc de pe acum,daca nu mai fac copii,macar sa ma inteleg cu nora hihihihihi,si as dorii sa nu ma vada ca o soacra deea reaci ca pe o prietena,
Astai visul meu o sa vedem ce-o sa fie,poate mi-a duce el o scorpie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Victo, ce scump e tau si ce bine se distreaza.
Alex, nicaieri nu e mai bine ca acasa la mama. Sa fii rasfatata si alintata !!!
Adriana, bravo tie ca te poti descurca cu toate. Dar esti o mamica tanara si asta va fi foarte important si mai tarziu. Ca si mama mea era foarte tanara cand m-a avut pe mine si ne-am inteles asa bine cand am crescut...
Si sotiorul meu ma ajuta la curatenie in weekend dar cel mai important este ca ii place sa spele vasele si cum mie nu prea, ma salveaza.

Mergi la inceput

fetelor am ivatat sa bem cu paiul yupiiiiiiiii
tre sa-i fac poze hihhihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by puisorul
[ Alex, nicaieri nu e mai bine ca acasa la mama. Sa fii rasfatata si alintata !!!

Ani,mare dreptate ai....si noi mergem la mama sambata ,e si ziua nepotului meu ,vaaai are deja 16 ani,ce a mai trecut vremea.

Geany,bravos pt baut suculet cu paiul ,ai deja baiat mare...hihih azi maine merge la fete.

eu acum am ajuns de afara din parc,s-a murdarit Sorana ca o purcica,vai cum am adus-o acasa...unde erau mai mari beltile peacolo se ducea,ba arunca cu pietre in balta,a cazut in fundic in noroi...brrr

dpop ,bine a zis cine a zis cati dr. atatea pareri,eu una nu stiu ce sa te sfatuiesc sincer da eu cam evit antibioticele,prefer tratamentele naturiste-homeopate,racelile le tratez cu citrice si ceaiuri ,oscilo,homeogene.multa sanatate si un pupic .

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput