Gravidute si mamici de Cluj -65

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA GABI deci stiti Blajul ,n am mai fost de vreo 7 luni acasa :(
asa mi de dor de curte ,de pomisori de catei ,de tot ,de abea astept sa merg
DIANA draga multa sanatate ,nu mai fi suparata ,lasa co sa fie bine
ELENA Doamne ajuta sa fie bune rezultatele puiutzului
si noua ne place f mult orezul ,am primit dou saculeti ,2kg ,de la un prieten arab dar i am gatat :) trebuie sa caut sa mai cumpar,imi place f mult cel cu bobul lung
ADRIANA azi n am gatit nimic si nici nu gatesc ,,,n am chef ,destul c am facut curatenie
si mai am de montat si masutza fetei ,am primit o acu 1 ora

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Ce de vesti bune!

Iko – felicitari pentru progrese! Suuuper!

Redai – felicitari micului print pentru dintisor!

Ramo, Alex – va invidiez.... cand aveti voi timp si de TV? Eu pana termin de strans, de facut papica si curatenie mi s-a dus si ziua! Uffff! Lasa ca vom creste si noi mari si o vom ajuta pe mama! Hihihi!

Victo – sunteti tare draguti! Si un zambet de milioane! Va cuceri cu siguranta multe fetite!

Ramonella – am vazut poza pe mess! Si noi avem o salopetuta identica! Ne place la nebunie!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, uite ca si tu esti membru matur, si n-ai dat de baut...hehehe
Diana, imi pare rau ca nu esti ok, nu stiu ce sa zic, eu in Interservisan n-am incredere, acolo am dat peste niste fenomene. Nu stiu exact ce te supara, ca sa imi pot da cu parerea.
Adriana, eu azi am gatit pulpe dezosate la gratar cu legume. La cina cred ca voi face cartofi copti cu unt.
Alex, ai rezistat tare mult fara sa mergi acasa...hai ca a vaneit vremea sa te relaxezi si tu.
Pe Co o iertam ca e cu Alina...desi mie tare dor mi-e de ea!
Diana, ai PM.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

gabriela - mda... dupa ce nu mai alaptez dau de baut! hihihi!
felicitari pentru progresele sarei!

Mergi la inceput

gabriela - cum facu tu cartofii copti cu unt ca mi-ai facut pooooooooooooofta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

quote:
Originally posted by mami_alexia

Kitzy, am vazut ca DPN e pe 29.04. Alexia e nascuta pe 28.04.Vei naste in preajma Pastelui.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

A fost 29.04
Dr mi-a decalat dpn-ul cu aproximativ 2 saptamani mai devreme, dar n-am mai modificat ca poate tot la sf lui aprilie vrea sa vina
Eu sper sa fiu de Pasti acasa cu tot cu pui.

34+ cu Diana

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

KITZY draga de tine ,cred ca nu mai ai rabdare
OANA draga pai ia mai fati timp si pt tine ,trebuie sa te relaxezi si tu ...oricum emisiunea lui Geta Voinea e destul de tarziu parca dupa 9 duminica seara
Chiar asa GABITO draga de CO nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi in inimioara ei dupa ce pleaca Alina ,of ce urasc despartirile

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

co - si eu intru in clubul persoanelor care le e dor de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Asa am dormit o tura langa ALVARO,si trebuia sa fac atatea,da nu bai ca ma bag acum in priza si un doi termin.

ALEX-eu m-am gandit la un moment dat sa mai facem un bbeu,dar vezi si tu,noi inca aici stam in chirie,si sotului cum e mai invarsta decat mine,cu catva anisorii buni nu prea ii surade ideea,el saracu nu zice nimic,dar il vad eu cand il intreb Eu tot timpul mi-am dorit un baietel si tot timpul zicea ca numai 1 dar acum cand ma gandesc la el ce fain s-ar juca si simti
UN dezavantaj sa te casatoresti cu cineva mai invarsta.

diana-stiu ca cu antibioticul tre sa faci pauza la alaptat,nu stiu ce sa zic i-ti doresc multa sanatate.

iko-Acum tre sa ai mare grija unde o lasi singura,pe printesa

VICTO-vezi ca nu ai sudat degeaba,ca tare frumos e video cum rade,de frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna, fetelor!
Am revenit si eu pentru o noua saptamana.
In ceea ce priveste curatenia, sotiorul meu ma ajuta sambata: da cu aspiratorul, sterge praful.De baie si bucatarie (in amanuntime) ma ocup eu.In timpul saptamanii fac eu curatenie si ordine.Ca si dragostea, impartim si curatenia la 2 (asa mi se pare corect ).
OANAALINA - Nici eu nu am reusit sa te reperez de 8 martie.Unde ai fost mami?vroiam sa te cunosc.

Mergi la inceput